- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
utgyuru
aktív tag
válasz
Sweet Lou 6 #2096 üzenetére
Na, úgy néz ki a driver frissítés megoldotta. Egyenlőre jónak tűnik. Bár azért még mindig nem tökéletes a dolog. 1-2x még mindig hibádzik a dolog, ha neten írok valamit (pl itt is). Viszont a hang eléggé zavar, és neten se nagyon találtam, mit kezdjek vele. A pulseaudio config fájlba belenéztem, de nem lettem okosabb ott sem.
-
utgyuru
aktív tag
válasz
Sweet Lou 6 #2093 üzenetére
Gnome-ot használok.
De nouveau-val el se indult a grafikus felület. Fekete alapon színes pontok, azt' ennyi. Ha az nvidia.com-ról szedek drivert, az különbözhet attól, ami az előző linkben van? -
utgyuru
aktív tag
Másik, ami nagyon zavar: egyszerre csak egy "hangot tud adni". Például: zenét hallgatok audacious-ben, pause, és elindítok egy filmet VLC-ben. A filmnek nincs hangja. Bezárom mindkét programot, film újra megnyit, akkor van hang. Ugyanez van ha mondjuk megnyitok neten valami flasht, stb. Ezt hogyan lehetne megoldani?
--
A grafikához: ha kikapcsolom a compizt, úgy néz ki, normális. Bár a compizzal se voltak gondok, minden animáció ment szépen, ahogy próbálgattam végig ~60 fps megvolt. -
utgyuru
aktív tag
válasz
Sweet Lou 6 #2090 üzenetére
Gyárilag az fennvan, nem? Csak mert mielőtt nem raktam fel az nvidia-t, grafikus felület el sem indult, csak failsafe-ben.
-
utgyuru
aktív tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni. 11.3 X86_64-et használok, nvidia videókártyával. (GT240) Felraktam hozzá a drivert innen. Megy is jól, compiz is működik szépen, viszont van egy kis baja. Az a hibajelenség, hogy ha van pl egy menü, és azon végighúzom az egeret, elvileg az aktuális menüpontot kivastagítja. Na, itt mindegyiket. (Szóval nem csak az aktuálisat, hanem amin már volt az egér, az nem áll vissza normálba, hanem úgy marad.) Vagy pl ha terminál emulátorban csinálok valamit, nem frissíti a sorokat, csak ha kijelölöm őket egérrel, vagy megmozdítom az ablakot. De most, hogy írok a fórumra, itt is van kb 3 kurzor egyszerre, meg ha leírok valamit, és kitörlöm sokszor csak akkor változik a szöveg, ha a helyére írok valamit. Netezéskor, beírok egy címet, betölti az oldalt, de én még mindig a régi oldalt látom, ahol korábban voltam, csak ha egérrel átmegyek a böngészőn, akkor ott mutatja az új oldalt, ahol volt már az egér. Mit lehet ezzel tenni ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Gyermek PC játékok
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest