Legfrissebb anyagok
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
~DD~
tag
Hi!
Én felraktam próbaképp (a Novell honlapjáról letölthető egy 60napos próbaverzió). Kb fél órát töltöttem a társaságában, mivel inkább KDE-s vagyok az új Gnome menut nem nagyon tudtam értékelni (K menü sokkal jobb
). És mivel semmi munkacélra nem használnám a gépet ezért számomra felesleges az újítások nagy része. Szerintem egy átlag usernek bőven elég az openSuSE.... Persze mivel nem használok rendszeresen linuxot és így sem értek hozzá túlságosan, ezért lehet, h valaki megkövez, de 30perc után én erre a következtetésre jutottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite 128GB használt karcmentes 100% új akku 6 hónap garancia
- Utolsó! M1 Max MacBook Pro 16"/ 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS - (0307AB)
- Lenovo Legion Pro 5 Részletre elviheted Bankmentes lehetőség
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). És mivel semmi munkacélra nem használnám a gépet ezért számomra felesleges az újítások nagy része. Szerintem egy átlag usernek bőven elég az openSuSE.... Persze mivel nem használok rendszeresen linuxot és így sem értek hozzá túlságosan, ezért lehet, h valaki megkövez, de 30perc után én erre a következtetésre jutottam.