Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigManus
addikt
Azt tudnod kell, hogy a SuSE ext fájlrendszert használ.
A Win7 ntfs fájlrendszert. Ha a SuSE 12.1 KDE-t rakod fel, látni fogja a Win partíciót, de visszafele nem.
Olvasni tudja alapból, de írni nem fogja. Meg lehet oldani viszonylag könnyedén, de nem tudom milyen a tudás szinted, mennyire értesz a Linuxhoz.
Nem kell hozzá gurunak lenni, csak gondoltam nem árt ha tudod.Windows alól nem fogod látni a Linux partíciókat, de ha lényeges akkor az ext2 explorer használatával át tudod menteni a dolgokat Linuxról.
Ha telepítetted a SuSE-t, a telepítési forrásokhoz add hozzá a packman tárolót és csinálj egy rendszer frissítést.Ha elindítod a telepítést, mint már írtam, javasolni fog egy alap particionálást, de nem muszáj elfogadnod.
Viszont bármit változtatsz és nem jól csinálod, elszállhatnak a partíciók, tehát óvatosan, ne vedd szentírásnak amit leírtam!
Csak saját felelősségedre fogj bele bármibe.A partícionálásról.
Példának ha egy 80 GB-os winchestert veszel alapul:
SWAP: 2 GB
/ 28 GB
/home 40 GB
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- HP Thunderbolt 4 kábel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest