Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Pro
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
köszi, közben inkább beoperáltam a dvd-t a gépbe, és arról tettem fel, így ment elsőre. pár dolog kényelmetlen kicsit benne, de amúgy tetszik! ha elmennek valami idióta irányba a canonical-nál, akkor azt hiszem erre fogok átállni, végre rendesen működnek alatta a hardvereim (11.2 még be sem tudott bootolni).
a csomagkezelés és repók amúgy hogy működnek suse alatt? egy-egy kiadásba befagyasztják a programok adott verzióit, vagy várható, hogy kijönnek frissebbek (például OO.o 3.0, vagy újabb firefox, empathy, stb)?
meg hol lehet még jó repókat találni hozzá? pár hónapja belebotlottam egy remek listába, amin volt egy tonna hivatkozás, de most valahogy nem találom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Assetto Corsa Rally
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest