Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kristof123
őstag
Sziasztok!
Steam summer sale alatt megvettem ezt a játékot és lenne pár kérdésem, mert kicsit hiányos a tudásom a játékkal kapcsolatban. Remélem tudtok benne segíteni. (:
A jelenlegi játékomban robotokkal játszom (Rogue Sevitor), felettem egy másik robot empire van, akivel jóban vagyok, de szegény nagyon gyengécske. Szeretném őt beolvasztani háború nélkül, ha jól vettem ki, akkor ezzel az "Offer protective status"-al tudnám megtenni, de azt írja, hogy nagyon népes és emiatt nem lehet (egy piros x van az opció végén). Ilyenkor mit tehetek?

Mellettem egy riválisom van, akire egy "Subjugation Casus Belli"-t szeretnék rakni, hogy a háborús résznél fel tudjam oldani a többi opciót. Akármit csináltam nem tudtam elérni, hogy ezt rárakjam. Hogyan lehet ezt megcsinálni?
Köszönöm a válaszokat!
Üdv,
K.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Kuponkunyeráló
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egyéni arckép OFF
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Diablo IV
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Biztosító által cserélt - ÚJ
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest