- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
-
Mobilarena
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bepken
veterán
válasz Csapoati #19382 üzenetére
én csak azt nem értem, hogyan van valakinek Fallout 4 meg GTA 5 kulcsa, ami még nincs aktiválva... vagy valaki tényleg csak azért vásárol egyet G2A-n, hogy aztán behajítsa cserére? más helyről nem igazán szerezhető be szerintem, vagy legalábbis nem jó áron. ha véletlenül mégis jó áron találnám meg pl a GTA5-öt, akkor azt meg nyilván csak saját célra, tehát egyből aktiválnám. (bár nem vagyunk egyformák)
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
tupacamaru
veterán
válasz Csapoati #18187 üzenetére
Az már nem most volt, esély sincs rá hogy valakinek legyen.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
pigster
senior tag
válasz Csapoati #15742 üzenetére
Talán pont most van GTR Evolution ingyen. Elgondolkodtam rajta, hogy valakivel cserélek, mert nem szeretnék csak emiatt facebookozni, meg más játék esetében akár évekig spamet kapni, csak azért, mert ingyen volt.
És ugyan már mennyire "a kevésbé tájékozott emberek kihasználása", ha valaki egy-két kártyát kér cserébe? Tegnap adtam el egyet, kaptam érte EUR 0,06-t (20 Ft sincs). Lehet, hogy inkább adnék két kártyát, minthogy egy tök felesleges regisztrációs procedúrát végigcsináljak valahol. Aki meg TF2 kulccsal fizetne, az már nem hinném, hogy annyira tájékozatlan lenne. A többi eset, meg csere: kereslet-kínálat.
Lehet, hogyha én feltennék egy listát a saját "cserealapomról", abban is lenne olyan, ami ingyenes (volt, van, lesz), szerinted ezt számon tartom? Akinek kell, cserél, akinek nem, az meg nem.
Itt már szinte a fél fórum versenyhivalt, meg fogyasztóvédelmet játszik néhány tíz meg száz forintos tételeknél. -
SenorGrande
senior tag
válasz Csapoati #15483 üzenetére
Nem, ez a Steam store-ban vásárolva is két példányt adott. Egyébként nem rossz játék, el lehet vele bohóckodni.
(#15484) Caedem:
Na, az a személyes kedvencem, mikor valaki másod- harmadkézből kapott kulcsokat csereberél. Fő a bizalom, az mindig bejön...[ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
takessz
senior tag
válasz Csapoati #15014 üzenetére
Tudom lehet nevetni de most miért ne lehet van olyan akinek nem sikerült megszerezni!!
Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium iOS 18.2 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
tutuhawer
őstag
válasz Csapoati #14649 üzenetére
értem, kösz az infót
Ellenjavalt a bankkártyaadatok megadása. OTP webkártyám viszont van, az javallott inkább kártya vásárlásra meg egyébre? /bankkárty ügyben is hülye vagyok sajnos /NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
-
Prof
addikt
válasz Csapoati #13520 üzenetére
Ja mintha az emberek a jatekot ugy neznek mint a weblapot lol. Elinditod jatszol vele X oraig kilepsz, jonapot.
Nekem van Uplay , Desura is, Origin Steam mellett nem kerul semmibe, sok nagy jatek hala a VGA-s kuponoknak es az amator Steam fuggoknek igy bagoert megvan. -
cskamacska
addikt
-
EczkE
veterán
válasz Csapoati #13392 üzenetére
Óóó én vágom hogy mit nyújt a játék. Mikor megjelent kipróbáltam és nagyon tetszett. Azért lett volna jó most beszerezni. Majd legközelebb. Bár addigra meg már lehet nem is leszek PC-s.
Szerk.: Azért az poén, hogy a Showdown drágább mint a Dirt3.
[ Szerkesztve ]
Asszem mindenféleképpen!
-
Alien83
senior tag
válasz Csapoati #13195 üzenetére
na erről van szó. nem vádol előre senki senkit, de ha itt kerül a biznisz érvényességre, a vásárló bármi történjen feltételezheti hogy nah ez a PH oldal egy szar oldal mert nem szűri az ilyen dolgokat, illetve nem figyelmeztet, ezért szokták elmondani, ezekután bárki megkeres priviben semmi gond, aaz egyéni probémája, felelőssége lesz majd.
-
takessz
senior tag
válasz Csapoati #13195 üzenetére
nem mivel email-t váltasz steamen onantol nem tudod vissza szerezni én nem rég szereztem egy egy cs go-s accountot amiért egy bf3 limited editiont adtam
Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium iOS 18.2 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
HartgeH3-2.8
addikt
-
tupacamaru
veterán
-
-
scofield1290
tag
válasz Csapoati #9118 üzenetére
megértelek teljes mértékben és ez igy igaz ahogy mondod én ezzel csak arra akartam kijukadni hogy magyarán megmondva a munkám miattt nem adódik már rá lehetőségem hogy játszak !
ha játszok is néha néha napján 1kicsit az max a csgo vagy a dota2 vagy a cs 1.6 !inkább erre az accomra gyűjtöm a játékokat a többi nem érdekel !
2 bo2-s accom volt összesen és 1x itt irtam ki tudatlanul ph-n hogy eladnám accomat igaz 24 óra kitiltást kaptam is érte !!
de rám irt 1 illető hogy megvenné az accot mert látta a hirdetést !!
igen elis adtam neki és mai napig játszik rajta !én manapság inkább csak gyűjtöm a játékokat hobbiból
Steam: ♥™ .:*รς๏Ŧเєl๔*:.
Steam Profilom : http://steamcommunity.com/id/sinexxx6996/
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Ha van valami a Steam Inventory-dban (Tároló), amire nincs szükséged, itt felajánlhatod cserére.
Kötött árfolyamok nincsenek, mindenki annyit ajánl fel, amennyit jónak lát. A másik fél vagy elfogadja vagy nem. Mindennek annyi az ára, amennyiért el lehet adni.
A Steam topic tehermentesítése céljából hoztuk létre ezt a témakört, így kérünk titetket, itt bonyolítsátok le ügyes-bajos üzleteiteket. Ezzel egyetemben a főtopicban minden ilyen jellegű hozzászólást törölni, notórius visszaesők esetén pedig szankcionálni fogunk.
- AliExpress tapasztalatok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Iqos cigaretta
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!
- 3D Nyomtatás, 3D tervezést - PETG, PLA, TPU, ABS, PC,