Hirdetés
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- WayteQ xTAB 50 GPS - az androidos navi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pittbaba
aktív tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Lesz?
tizenx éve ezzel foglalkozok, és ebből élek, több szálon az rendben, nem egy valamihez értek nagyon, hanem a legtöbb igényelt munkát el tudom látni, és ennyi. Az hogy a msql legbelsőbb bugyraiban nem tudom, hogy a key, és a create index között van e időben vagy eljárásban különbség, nem okozott gondot még
A legtöbb programozási nyelvet angolul tanultam én, az megvan, hogy mit kell nézni, meg bambulom a példákat, és ha átírok valamit mi változik szenvedések, viszont egy-egy komolyabban megfogalmazott mondat fölött átsiklik a tekintetem, ezért jobb, ha megkérdezem, de már kezdem megbánni 
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
tizenx éve ezzel foglalkozok, és ebből élek, több szálon az rendben, nem egy valamihez értek nagyon, hanem a legtöbb igényelt munkát el tudom látni, és ennyi. Az hogy a msql legbelsőbb bugyraiban nem tudom, hogy a key, és a create index között van e időben vagy eljárásban különbség, nem okozott gondot még
A legtöbb programozási nyelvet angolul tanultam én, az megvan, hogy mit kell nézni, meg bambulom a példákat, és ha átírok valamit mi változik szenvedések, viszont egy-egy komolyabban megfogalmazott mondat fölött átsiklik a tekintetem, ezért jobb, ha megkérdezem, de már kezdem megbánni