- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pandras83
őstag
Játékokra az 5700X3D, ha órajeligényes munka is folyik akkor 5800X. Viszont közben nézem az DeskMeet X300 Series cpu support listáját és egyik sincs benne. X nélküli 5800(ez oem gépekben előfordulhat?) és 5700X a legközelebbi lehetőségek.
Lehet, hogy lenne lehetőség az 5700X3D-re, ha találsz az Asrock házba passzoló B450-B550 mini lapot. -
varmi2
nagyúr
Oké, egyébként nem rossz konstrukció, ha külön vennéd mindet, akkor jobb teljesítményt kapnál, de jóval drágábban.
Nekem jelenleg egy 5600G van.Olcsóbban jött ki, de a320 itx lap van, ami a linkeltnél még gyengébb, méretre kisebb itx házam van, amibe nem lehet tenni vga-t, de a cpu hűtésből egy kicsivel nagyobb bele fért, jelenleg falból mérve normál használat mellett 30-40W között fogyaszt. -
varmi2
nagyúr
Az a gond hogy a kinézett vga csak x8-at tud, de azt pcie4.0-ban. És a kettő között nagy a különbség. A pcie 3.0 1000 MB/s tud sávonkét tehátt x8 esetén 8000MB/s, a pcie 4.0 tud sávonként 2000MB/s, így az x8 esetén 16000MB/s, tehát jelentős a különbség, dupla, ez már visszább foghatja a vga-t.
75k az még korrekt ár is. Ház+táp+itx lap.
Ez az egyetlen komoly limit:
Supports MAX Height ≦ 54mm CPU Cooler -
varmi2
nagyúr
Igen. De sztem ennél van olcsóbb alternativa is. Bár, nem tudom, hogy mennyiért vennéd. A lap benne nem valami izmos, így a képek alapján. És még egy probléma. Az rx 6600 az pcie 4.0 x8 csatlakozóval van felszerelve, de a lap és a proci csak pcie 3.0-t tud. És azx8 miatt nem tudja majd kihajtani a vga-t az említett limit miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Quadro FX 570 eladó
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest