Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Magisk
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hash99
senior tag
Sziasztok! Lehet nem jó topicban járok de hátha tudtok segíteni.
Átváltottam ryzenre. Ez azt jelenti hogy az adatlapomon lévő konfig csak a proci egy r5 2600 a lap pedig egy MSI xpower x370 gaming titanium.
A probléma a következő. 0oc ramok alapon xmp nélkül. Első bekapcsoláskor qcode 00 és nincs kép. Ha ilyenkor kikapcsolom hosszan nyomva a power gombot majd ismét bekapcsolom akkor szépen bebootol. Boot után minden stabil qcode 24-t jelez de erre azt olvastam hogy nem érdekes ha fut minden. Ha winből rebootolom szépen megy minden de ha kikapcsolom a gépet akkor bekaocsoláskor megint 00zik és a fenr leírt módon tudom ismét működésre bírni. Ramokat próbáltam más slotban egyesével semmi változás biost frissítettem a legújabbra. Dp kábelt is cseréltem mert volt akinél ez okozta szintén semmi javulás. Még egy másik táppal meg tudom próbálni de az előző konfiggal nem volt gondja.
Valakinek ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Strix Z270f Gaming
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL48 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 Renegade Black - 1 év garancia
- iPhone 14 Plus 96% (1év Garancia)
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest