- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vettem apróról egy Gigabyte am4 lapot A10 procival, bár eladó írta hogy van valami olyan vele hogy a biost nem lehet frissíteni mert valami oem belebarmolt a biosba és nem ad rá supportot.
Gigabyte oldalán a lap nem létezik, hasonló ugyan van de nem teljesen egyező. GA-B350M-D2 a típusa, a Gigánál meg csak AB350M-D2 van.
Kezdetnek mielőtt nekiállnék én magam biost szerkeszteni írtam a Gigabyte supportnak. Jópárszor igénybe vettem más gyártó supportját, legjobb tapasztalataim szerint az Asrock és Supermicro volt ők minden esetben segítettek és mindkettő gyártó írt nekem egyedi biosokat, külön kiemelném hogy a Supermicro bios toolokat is küldött.
Még nem válaszoltak, nem várok csodát mivel az OEM cuccokat a gyártók hárítják. AMD fórumjáról még bannoltak is amikor támogatást kértem egy OEM videókártyájukra (amazon szervereiből V540-es radeon pro.)
Szóval biztosan rám marad a feladat. Nem hiszem hogy nagy munka de még nem csináltam AMD-kkel, pontosabban microkód frissítést kell csinálnom. Intelen ez nálam már rutin meló és nem egy moddolt biosos gépem van itthon (uefitool, mmtool...). Viszont még mielőtt saját magam találnám fel a spanyolviaszt az előtt megkérdezem itt hogy hogyan is kell microkódot frissíteni AM4 lapokon? Nem lesz nagy igény, 1600AF-et kellene működésre bírni benne. Legrosszabb esetben keresek egy B350 bios dumpot hasonló felépítésű lapról és rátöltöm azt de nyilván kis lépésekben kellene haladnom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR5 6000MHz - Új, bontatlan - Eladó!
- Gigabyte GA-H81N-D2H ITX LGA 1150 alaplap, + i5-4460 processzor
- ASRock B650M PG RIPTIDE Alaplap új
- SK Hynix 8GB DDR5 RAM modulok több darab is van // Számla // Garancia //
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR5 5600MHz - Új, bontatlan - Eladó!
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest