Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Új dizájn, régi ár: fülbemászó ajánlattal búcsúztatja a Samsung a telet
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vettem apróról egy Gigabyte am4 lapot A10 procival, bár eladó írta hogy van valami olyan vele hogy a biost nem lehet frissíteni mert valami oem belebarmolt a biosba és nem ad rá supportot.
Gigabyte oldalán a lap nem létezik, hasonló ugyan van de nem teljesen egyező. GA-B350M-D2 a típusa, a Gigánál meg csak AB350M-D2 van.
Kezdetnek mielőtt nekiállnék én magam biost szerkeszteni írtam a Gigabyte supportnak. Jópárszor igénybe vettem más gyártó supportját, legjobb tapasztalataim szerint az Asrock és Supermicro volt ők minden esetben segítettek és mindkettő gyártó írt nekem egyedi biosokat, külön kiemelném hogy a Supermicro bios toolokat is küldött.
Még nem válaszoltak, nem várok csodát mivel az OEM cuccokat a gyártók hárítják. AMD fórumjáról még bannoltak is amikor támogatást kértem egy OEM videókártyájukra (amazon szervereiből V540-es radeon pro.)
Szóval biztosan rám marad a feladat. Nem hiszem hogy nagy munka de még nem csináltam AMD-kkel, pontosabban microkód frissítést kell csinálnom. Intelen ez nálam már rutin meló és nem egy moddolt biosos gépem van itthon (uefitool, mmtool...). Viszont még mielőtt saját magam találnám fel a spanyolviaszt az előtt megkérdezem itt hogy hogyan is kell microkódot frissíteni AM4 lapokon? Nem lesz nagy igény, 1600AF-et kellene működésre bírni benne. Legrosszabb esetben keresek egy B350 bios dumpot hasonló felépítésű lapról és rátöltöm azt de nyilván kis lépésekben kellene haladnom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mikrotik routerek
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Arc Raiders
- Házimozi belépő szinten
- Futás, futópályák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest