- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaze71
őstag
válasz
slayerenkala #569 üzenetére
Igazából nem annyira olcsó, de helyben van. Ha a kedvezményemet leszámolom az árból, akkor általában oda jövök ki, hogy Ipon árban, vagy kissé alatta megkapom a cuccot. Néha előfordul, hogy kedvezmény nélkül sem drágábbak az Iponnál, ilyenkor viszont jóval olcsóbbra jövök ki. Amiket az elmúlt hónapokba vettem:
Athlon-II 620 kb 20 ezer
WD Blue 500-as winyó 11 ezer
Gigabyte GA-MA770T-UD3P 19 ezer
Kingston DDR3 1333 MHz-es memó 10.600
XFX HD5750 VGA 34 ezer
Gigabyte SuperB 460 táp 8 ezer
NEC DVD író 5 ezerMost meg két hete az AsRock A785GXH/128M 16 ezer.
Ja, ezeket nem mind magamnak, hanem raktam össze egy gépet, másikat meg bővítettem. Saját részre az AsRock lap, egy proci, egy winyó és az egyik táp jött. Sajna a VGA még várat magára. Most az 5750-et 29, az 5770-et 35 ezerért kapnám meg.
-
Blaze71
őstag
válasz
slayerenkala #567 üzenetére
Akkor tárgytalan. Ne gondolkozz rajta, mert én 8-nál többet nem adtam volna érte. 11-12 között kapok újat helyben. A mostani, 785GXH-t is 16 ezerért vettem.
-
Blaze71
őstag
válasz
slayerenkala #565 üzenetére
Az AsRock lap eladó lesz? Mert ha igen és nem laksz túl messze Győrtől, ráadásul nem sűrgős eladni, akkor lehet, hogy érdekel. Lesz egy felesleges X2-es procim és jól jönne egy netes gép. Arra meg tökéletesen megfelelne.
-
Blaze71
őstag
válasz
slayerenkala #563 üzenetére
Felhívom a figyelmedet, hogy az Athlon-II 620 olcsóbb és jó esély van rá, hogy az is Deneb, vagyis Phenom-II, mint nálam. Stabilan megy 3,6 GHz-en aktivált L3-mal 20 ezerért. Csak a kupakot kell meglesned még vásárlás előtt. Ha az van rajta a második sorban, hogy CACYC AC, akkor Deneb magos.
Szerk: Gigabyte 770T-UD3P lappal már raktam össze gépet és nagyon jól sikerült, annak ellenére, hogy nem volt időm rendesen beállítani. Abba is 620-as ment és így a 2x2 GB Kingston DDR3 1333 MHz memóriával kijött 65 ezerből az alaplap, proci memória hármas.
-
szki
őstag
válasz
slayerenkala #559 üzenetére
Ha Phenom porci megy bele, akkor az 1. lapot javasolom. Ha Athlon, akkor az Asrock jó.
Mihez kell tuning? Játék?
Milyen videokari lesz?
IGP-t használod? -
Blaze71
őstag
válasz
slayerenkala #559 üzenetére
Megjegyezném, hogy egy Athlon-II 240-es sokkal jobban húzható, mint mondjuk a Phenom-II 965. Meg ugye majdnem csak a negyedébe kerül. Ha a 3 lap közül kerül ki a befutó, akkor azt mondom, hogy AsRock, mert a 790-es Chip esélyes a 300 MHz fölötti EC-re. A másik kettő valószínüleg már 280 MHz fölött elhasal. Viszont ha Phenom-II 965-öt teszel bele, akkor lehet, hogy mind a három elhasal 205 MHz-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest