Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
Új hozzászólás Aktív témák
-
HThomas
őstag
válasz
Triathlete
üzenetére
Ááá, már szerencsére túlvagyok rajta. A 100% nem volt meg, de a fő célok igen. Ami nem tetszett, hogy túl sok ott a repetitív feladat. Island Lake és Drummond azért okozott kellemes perceket

Ha most Imandra meglesz, akkor jön a nagy kérdés, hogy megvegyem-e a következő pass-t, vagy várjam a május 20-at
-
HThomas
őstag
Én pl az elején a Fleetstar-t simán benéztem, gondoltam majd lesz valami taszk, ahol megmutatja, hogy hogyan kell megjavítani, aztán el is feledkeztem róla. Egy idő után persze leesett...

Nem baj, hogy van garázs nélküli pálya, csak valahogy logikátlan nekem az egész a trailer store-ral... a Mudrunner logikusabb volt szerintem, ott egy pályán sokszor több garázs is volt, mégsem éreztem túl könnyűnek. De mindegy, ez csak az én becsípődésem, a játék úgy jó, ahogy van.
A tükörjég pl a tavon egy dolog, ott még elvagyok lánc nélkül, de a Kola félszigeten vannak teljesen lejegesedett utak és sziklák, ahol a Tatarinnal nagyon kínlódós, vagy nem is tudtam átjutni. De persze a láncos Tatarin már nagyon overkill lenne...
#762 Triathlete: azért mindennek van határa
A trailer store-t tudatosan nem használom, csak ha már nagyon elegem van és nincs kedvem plusz egy repetitív körhöz egy fuel trailerrel... a recovery-t se nagyon használom, inkább a játék elején éltem vele, amíg kevesebb járművem volt. -
HThomas
őstag
Zseniális a játék. Most épp Imandrában járok. Kb felfedeztem a pályát és küzdök a taskokkal. Ez eddig a legjobb helyszín, Tamyr után.
Viszont pár dolgot nem értek:
- A tutorial nekem nagyon fura. Tök hamar átdob Alaszkába, de közben meg fontos dolgokat nem mond el. Ha nem játszottam volna előtte a Mudrunnerrel, akkor azt hiszem elég kínlódós lett volna a játék eleje.
- Hiányzik, hogy nincs minden pályán legalább egy unlockolható garázs. Főleg az elején frusztráló egy upgrade felrakása miatt átutazni a fél világot. Miközben olyan legális csalásokat ad alám a játék, mint a trailer store-ból az ingyen benzin, vagy a végtelen recovery.
- Miért nincs láncos gumi a Tatarinra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16GB - 2+ ÉV ALZA GARANCIA
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest