Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- Úton a Vivo V40 Android 16-os frissítése
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Új hozzászólás Aktív témák
-
szapeti40
tag
SZiazstok!
Azt szeretném kérdezni ,h van nekem a kovács és most küldetést csinálok vele és az a feladat,hogy seperjen fel de nem tudom h hol kell felseperni valaki tudna segíteni? -
methandi
tag
megoldottam 1.5 ora alatt...újra raktam a gamet, save-ket lementettem..(doc&set), miután fent van tisztán NEM SZABAD AZ UPDATET TELEPÍTENI ugyanis az 1.30xxxx nem jó...ha felrakod nem tudsz menteni, kilépni...na de...miután visszaraktam a tiszta game-ba a save-ket...nem indult a game...mert h incompatible...stb...mivel egyszer sikerült elmenteni az 1.3al...így arra a verzio számra irta át...kezdetem egy új játékot, mentettem egyet...kilép...utána az ott kreált version.cfg fájt másol...és felülírtam a lementett mentés version.cfg fájlát. utána az egészet átmásoltam a játék save könyvtárába és láss csodát...elindul fut, lehet menteni és kilépni....remélem segít a bnőjük által baszogatott uraknak

-
methandi
tag
pls vki help me! bnőm lerágja a fülem, mert szar ez a fos...megvettem felraktam ment szépen...erre beszart...nem lehet menteni, nem müxik a quit gomb...szal kb értelmetlen gamelni save nélkül...neten csomó ember szenved ebbe amint láttam..a poén h egyik sem oldotta meg...vki?:S
-
Himym
senior tag
Esetleg valaki megtudná modani, hogy hogyan tudok fizetni a királynak 1 millió dollárt az ellopott kincsekből? A kincseket már megtaláltam, de nem tudomk eladni őket vagy valami.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 12,9" 4.gen Wifi+Cellular 128GB A2232 Space Grey + Pen + Magic Keyboard (HU)
- HP LaserJet Pro 400 M425dn
- AMD PC , R5 5500 , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Ideapad Flex 5 16IAU7 2-in-1 16" FHD+ IPS érintő i5-1235U 8GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Asztali PC , i7 6700 , 1070 8GB , 16GB DDR4 , 240GB SSD , 500GB HDD
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- Lenovo ThinkCentre / Dell OptiPlex / Hp EliteDesk mini, micro PC - Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest