Új hozzászólás Aktív témák
-
shteer
titán
Köszke!
Nem tudom most melyik vinyóra gondolsz.
A beépített rendszervinyó az előlapi 12 cm-es venti mögött van - teljesen friss levegőt kap. A venti hangtalanra van szabályozva.
A rack pedig alulról kap a 12 cm-es venti által befújtból egy kicsit 8 cm-es ventiről. Ez a venti nincs szabályozva.
Ha nem világos, írj! -
shteer
titán
-
shteer
titán
Ami eddig kész:
plexizés
Oldallap és tetőtakarólemez, amelyre vközépre vissza lett vágva az eredeti rács - vágás, fúrás, csiszolás, festés, csavarozás.
12 cm-es ventik
Elöl és felül, levegő be és ki! Ezért eléggé szét kellett vagdosni a házat - szegecseléssel volt rögzítve az 5,25-ös és a 3,5-ös konzol - szegecsek ki, vágás, fúrás, festés, csavarokkal vissza.
Systemvinyó a venti mögött, max 22 fokos.
lábak
Alumíniumból, az eredeti helyekre csavarozva, gumi alátétekkel.
rack hűtése
Kivettem a kis pörgettyűt, elég hangos volt ahhoz, hogy csak forogjon a semmiért. Most alulról kapja a levegőt ledes 8 cm-es ventiről. A fiók is ki lett vágva. Most max 38 fokos.
ledek
Kékre lett cserélve a rack, power, hdd és az alaplapi power is.
power és reset gomb
Áthelyezve az előlap bal oldalára.
USB kivezetés
Reset és power gombbal szemben a jobb oldalon.
Ventik leszabályozva, szépen halkan. -
shteer
titán
Modding RulZ! Készül a modom, felteszek 1-2 képet.
Az alapanyag Codegen 6061L (asszem) volt.
Próbálok mindent saját magam elkészíteni, csak olyan gyári cuccok kerülnek bele, amit én nem tudok megcsinálni, pl ledes venti, fénycső.
Ilyen volt:
Itt tartok most:
Következő fázis az előlap elkészítése. Lesz saját vízhűtés, továbbfejlesztem a ventillátorszabályzó panelt.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest