- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KERESZTAPA9
tag
ABIT kt7a az alaplap de minden atas cucc benne. Ez most a proba gép... ugyan ezeket akarom majd két másik gépre felrakni.
Az egyik 486-os gép a másik egy pentium 200 illetve majd lassan összerakom a 286 os gépet is...és arra is ugyan ezek mennek majd... tehát komplett dos... egérrel cdrommal...Már minden megy végülis... csak ez a cd-rom nem jön össze...
-
KERESZTAPA9
tag
Dos alatt hogy tudom használni a cdromot? Már annyit néztem a neten de semmi konkrét hogy mi kell és honnan lehet letölteni...
-
KERESZTAPA9
tag
Helló!
Megcsináltam ahogy leírtad és minden okés lenne,de a sys c: prancsra csak a command.com ot teszi rá... mást nem és így újraindítás után NON-SYSMTEM DISK OR DISK ERROR. Replace and press any key when ready - t ír ki és ennyi.
a két másik fájlt valamiért nem akarja rátenni. -
KERESZTAPA9
tag
Hiába próbálkozok és a google és youtube segítsége sem elég,hogy használni tudjuk rendesen egy DOS-t...
valaki segítsen ...
-
KERESZTAPA9
tag
Sziasztok!
Van egy retro gépem amit szeretnék megcsinálni DOS alapúra és norton commanderrel.
A nortonom az működik azzal nincs gond de a dost honnan lehetne leszedni ami működik is? Lehetőleg 6.22 es. Úgy tudom hogy már ingyenes így "igen" letöltöm,ha van valakinek ötlete hogy honnan. Amit én leszedtem az valamiért nem jó neki... .IMG fájlban vannak. winimage-el megnyitottam és kimásoltam 3 floppyra a fájlokat.
De nem jó neki...
Beírom hogy SETUP...utána enter és ez a válasza:To install MS-DOS, insert setup DISK 1 in drive A and press CTRL+ALT+DEL. This will restart your computer and begin the setup program
Or press ENTER to return to your command prompt.
A letöltött dos 3 img fájlban van így is tettem rá a floppyra... tehát ami ott 1es az a floppyn is... mégsem jó... hiába néztem a többi lemezzel is...
Aki tud az segítsen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen videókártyát?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest