- Magisk
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Magyarországra jön a Vivo 500 megapixeles kameratelefonja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Egyszerre startol a legjobb kameratelefon Kínában és Európában
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Aktív témák
-
guest
veterán
Sajna az alaplapom tönkre ment,garancia már nincs,így mindenképp újat kell venni.A kérdésem az lenne,hogy Celeron 700Mhz-es procihoz milyen alaplapot vegyek?Nem fontos a tuningolhatóság,inkább fontos a stabil működés és az olcsó ár.(Sajna proci cserére nincs pénzem)
És még egy kérdés:ha elfelejtettem a jelszavamat honnan lehet megtudni?
Chathfaern -
GuMipOkE
senior tag
Hi!
Más is lehet a fagyás oka. Pl.: a videokártya nem szereti a magas alaplapi orajelet/alaplapi chipset-et(konkrét pl:Epox(266fsb) + Amd761-chipset-et az AsusV7700Delux videokártya), esetleg memoria szegmenshiba... -
értetlen
csendes tag
Ugyan nekem nincsenek komoly AMD-s tapasztalataim, de egy cimborám (aki nagy AMD-hívő) ugyanezt a cirkuszt nyomta 2 napig, mire végül rádöbbent, hogy szar a procija. Visszacseréltette (3Testőr) és ment minden, mint az ágybaszarás. Ha kell, elküldöm a csóka telefonszámát, vele meg tudod konzultálni a dolgot (szegény olyan elfogult AMD hívő, hogy még a THG-s videót is hamisítványnak tartja).
Csaó -
gotcha
csendes tag
haveromnal 1200es TB fagyott. Szerintem rosszul rakta rá a hűtőt mert mikor visszavettem 900 ra (az alapbol 1200 es TB-t) ment rendesen.
-
guest
veterán
Nálam a proci 58-60 fok között van (TB 1.4 GHz), és nem fagy. Egyébként sok minden lehet: RAM, valamelyik kártyád, rossz érintkezés... Ha van rá módod, akkor egyesével cserélgesd az alkatrészeket.
Mikor fagy ? Bármikor, vagy valamilyen jellegü alkalmazásnál. Régebben egy Matrox G400-zal jártam úgy, hogy kiszámíthatatlanúl, de fagyott a 3D. -
danteshell
senior tag
Sok az az 56 fok. Főleg a 111+-al. Valószínű a hűtéssel lesz gond, vagy gyenge a tápod
-
guest
veterán
Ha rendesen fenn lenne a hűtő, ezt nem csinálhatna, ott lesz valami gond.
-
Mtomi1
csendes tag
ASUS A7V266 alaplap, AMD 1600+ Processzor, Cool111+ cooler, 256MB DDR memória.
Problema: Fagy. újraindítás után BIOS hardware monitor szerint: CPU temp: 56cel. fok.
SOS segítsetek.
Aktív témák
- Last contact: rejtélyes körülmények között semmisült meg a 34343-as műhold
- Magisk
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Xbox Series X|S
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Revolut
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Erős (HP Omen 17) gamer Laptop! -i9 13900HX, RTX 4090 16gb/175w tgp, 32gb DDR5, 1tb SSD
- riello UPS SDH 3000 - Szünetmentes tápegység - 3000 VA -2U
- Fortinet FortiGate 100E - Tűzfal
- Ruckus ZoneFlex 7363 - Access point - hozzáférési pont - Több db
- 2TB - 2,5" SAS - HDD - HP MM2000JEFRC 2Tb HDD - új dobozos
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 48GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest