Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
Új hozzászólás Aktív témák
-
jasonka
aktív tag
Mivel senki sem szólt hozzá magam vagyok kénytelen.
A SAMSUNG Vevőszolgálata szerint valóban egyelőre nincs forgalomban idehaza - sajnos -. Hogy lesz-e vagy sem azt sem tudták megmondani, mivel ''a Marketing Osztály dönti el, hogy behoz(at)ja vagy nem''.
Nem adom fel - már találtam Bécsben három üzletet, ahol van... kemény € -ért...
(698 és 879 € közötti áron)
Hát legfeljebb onnan hozom be - ha már itthon úgy látszik másnak nem köll -...
Na, hello ! -
jasonka
aktív tag
Sziasztok !
Az a helyzet, hogy ''sokat akarok egyszerre'' - olyan LCD TV-t, ami monitornak is megfelel -.
Mivel a Media Markt-ban lebeszéltek róla, hogy a kapható LCD TV-ket gépmonitorként használjam megpróbáltam ''a másik oldalról'' - azaz olyan LCD monitort vennék, amiben jó minőségű TV-tuner van - hiszen a monitorokkal szemben szigorúbb képminőségi követelmények vannak, mint az LCD TV-kkel szemben.
Mint TV legyen jó képminőségű és legalább 19-20 coll-os, HORDOZHATÓ (nem úgy, mint a mai nagyképernyős katódsugaras TV-k, amiknek 70-80 kilója alatt összerogyik az asztal );
mint LCD monitor legalább 1024x768-as felbontású és jó képfrissítésű legyen.
Igen ám, de a ''mai'' LCD monitorok többségében nincs hangszóró, a TV-tunert pedig külön kell venni hozzájuk és állítólag azon nem minden adó jön be.
Egyetlen üdítő kivétel: SAMSUNG SyncMaster 930MP. Úgy emlékszem itt a PROHARDVER-en is írtak róla: ''mindent tud'', 19 collos multimédiás, TV tuneres, hangszórós monitor és TV - de itthon sehol sem láttam hogy árulnák. Németországban több helyen is van, Ausztriában csak hébe-hóba...
Ki mit tud róla - hol lehet itthon kapni és mennyiért ?
(Mellesleg van egy LG F700B katódsugaras monitorom nagyon meg vagyok vele elégedve - de ha már egyszer TV- vennék...)
Mi a véleményetek ?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- Milyen egeret válasszak?
- Battlefield 4
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Elektromos autók - motorok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- MSI G24C4 180Hz Ívelt garanciás monitorom eladó
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Asus Gamer monitor 144Hz 24' VP240 1msmprt IPS
- LG OLED 27GS95QE-B ( 1440P, 240Hz, 0,03ms, HDR600, 1000nit )
- Új Asus TUF Gaming 15.6 FHD 144Hz Ryzen9 AI 8945H 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest