- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Magisk
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
GERYZZ
csendes tag
193p
csak pozitív véleményem van róla - eddig.
mindenképpen olyan monitort akartam aminek jók a színei, képminősége. ezért lett mva ugye.
tn panel amit láttam már egy szögből - hacsak simán leültem elé - is látszott a kis látószög hátránya (alul/felül már más színű). ez mondjuk tényleg elég gáz dolog. plusz a színek, átmenetek, feketék, szóval nem kóser.
viszont féltem hogy lassú lesz az mva.
a 193p ugye elvileg 20ms. hogy ez mennyi valójában passz, de nem is érdekel.
ugyanis _nincs utánhúzása_
én nem vagyok egy hardcore fps gamer, de se filmnél, se scrollozásnál, se pl nfsu2-nél _nem láttam_ ilyen jellegű problémát, úgyhogy örülök. persze biztos van neki, de ez számomra észrevehetetlen, ill alig-alig észrevehető, pedig crt-ről váltottam.
ezekután mindenkinek azt tudom mondani, hogy próbálja ki azt a ''lassúnak'' mondott 20-25ms-es monitort, mert szerintem 10ből9 embernek teljességgel használható lesz.
a konstrukció, kidolgozás minősége kiváló a 193p-nél. lévén ez ugye a professional sorozat asszem. a talp nagyon ötletes, bárhova forgatható, beállítható, a kábelezés is, hogy nem a monitorba dugod a cuccost, hanem a talpba. az elforgathatóság is előny (emiatt is jó, hogy a talpba megy a kábel). pl film, játék, stb vízszintesben, net, word, ilyenek mehet függőlegesben.
a látószög hatalmas, egész extrém szögekből is valós képet, és színeket ad vissza. ami még számomra fontos volt, hogy a fekete lehetőleg az legyen, az átmenetek, színek kézbentarthatóak legyenek. ezeknek is az én szintemen maximálisan megfelel.
ja igen, ez a buttonless dolog. ez lehet hogy fog zavarni, de eddig még nem jött elő.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (LS49CG934SUXEN) 49" 240HZ DUAL QHD OLED GAMER ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS27DG610SUXEN ) QD -OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS27FG810SUXEN) 4K OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS32FG812SUXEN) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27FG900XUXEN ) 27" 4K 165HZ 3D CSÚCS GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- Gamer PC Intel Core I5 9400F/16GB DDR4/Nvidia 1050 4 GB/256 GB NVME/ 500 GB HDD 6 hó garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest