- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azurooandrew
tag
Sziasztok, a J5100-es és a J62xx modellek között érzékelhető szignifikáns különbség a csatornaváltások illetve egyéb a működést érintő funkciók sebessége között (pl. menu)? Thx /* a mozgás megjelenítés kapcsán természetesen a 6-os a jobb, ezzel tisztában vagyok/
[ Szerkesztve ]
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok kérnék egy kis technikai segítséget Össze van kötve DVI-HDMI kábellel a PC és TV
Létezik olyan alkalmazás vagy billentyű kombináció amivel mondjuk megnyitok egy youtube videót átvigye a TV-re anélkül, hogy egérrel kelljen átvinni a böngészőt? -
zozika2
tag
válasz cyanID #92264 üzenetére
Helló!
Nekem van 48-as J6300-am, biztos velem van baj, de én nem látom, hogy torzulnának a színek oldalról, vagy, hogy annyira nagyon görbék a vonalak. Csináltam egy képet, szerintem nem olyan vészes, mint azon a másik képen.
Xbox-ozásra is jó, nincs vele semmi bajom[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
JimKirk
tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy 1 éves UE48H6400 típusú tv-m az utóbbí időben külső adathordozóról laggolva(?) játsza le a filmeket. Olyan mintha 2-3 másodpercenként kimaradna 1-2 frame, a hang normális. Merevlemezről és pendrive-ról is ezt csinálja valamint kipróbáltam már az összes usb csatlakozót. Ha ki-be kapcsolom a tv-t,
akkor egy ideig mintha jó lenne aztán kezdődik minden elölről.Körülbelül azóta van ez a gondom amióta új beltérit kaptam a UPC-től, igaz a tv adást probléma mentesen megjeleníti. Lehet összefüggés?
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Csabi1984 #92302 üzenetére
A letöltött anyagoknál van ilyen: Átvitel eszközre, de miért kell az egérrel átvinni a böngészőt?
WIN+P kombó egy pillanat alatt duplázhatod a kijelzőt és mehet a full screen. Illetve az LG monitorokhoz járó Dual Smart Solution is tartalmaz némi extrát, de ez sem tudja úgy kirakni ahogy gondolod. -
dethroner
veterán
válasz sityupityu #92304 üzenetére
Most a meccs alatt elkezdtem próbálgatni a MP-t. Azt írták itt többen hogy a "tiszta" beállítás az 5/0-nak felel meg. Innen indultam, lassításkor hibák, labda néha cicereg a levegőben és a játékosok arcéle körül fura digitális zavar jelenik meg néha. Azért fura ezekről írni, mert nem állandóak a hibák. Az arc körüli hibák többnyire közeli képeken látszanak, a lassítás utáni döcögés meg ennél az értéknél többnyire jelentkezik.
Folyamatosan csökkentve az elmosódás értéket mindig egyel vettem lejjebb és a torzítást végig 0-n tartva néztem pár percig, kb amíg az említett hibák pár alkalommal újra jelentkeztek. Természetesen egyre kevesebb és kevésbé látványos módon, de jelen voltak. Elérve az 1-es értékig a labda cicergés és az arc körüli zavarok megszűntek, de a lassítással járó röcögés megmarad. És a legérdekesebb, MP egyedi állásban, 0/0 értéken a röcögés ugyanúgy ott van Ha MP "ki" állásban van, akkor semmi hiba nem jelentkezik. Mára ennyi a próbálkozás, a holnapi meccsen próbálkozom tovább.
De van még egy nagyon sanda gyanúm. Ki a tévé szolgáltatód?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
alexfield76
újonc
Sziasztok!
Van egy H6400-as tv-m, plusz egy Asus Speed Zendisc AS400 külső HDD-m. Eddig kattra minden jól ment, ma másoltam rá új filmeket, zenéket, de a tv nem látja az új cuccokat, csak ami eddig rajta volt.
Mappát is csináltam újat, azt se látja. Minden maradt a régiben. Valami 5let valakinek? -
sandró60
addikt
válasz alexfield76 #92308 üzenetére
Próbáld ki húzni a tévét áram alól kb 1percig ne csatlakoztasd vissza.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Pancsermeste #92291 üzenetére
Viszont, azt tapasztaltátok már, hogy pl. a kedvenc csatornát lapozgatva (prog+/-) ...
Nem tapasztaltam ilyet, de emiatt már biztosan a beqrtam volna szervizbe! Ha valami fontos számomra a képminőség mellett, akkor az az infó és az azonnal jelenjen meg.
[ Szerkesztve ]
-
psg5
veterán
válasz Pancsermeste #92291 üzenetére
Igen, nálam is van ilyen. Szerintem ez szolgáltató függő is.
Bekapcsolás után egy darabig azt írja amúgy is, hogy nincs információ ha a guide-ba vagyok.F.K.T.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Teljesen fekete. Mint írtam már többször is, a H6400 kategóriájában néha meglepően kiváló képminőséget produkál. Már kezdem azt hinni, hogy esetleg ebből is több típus (nevezzük így) létezik? Akinél működik az automatikus fényerőállítás, ha kell, ha nem, azok egy baromi jó panelt kaptak, vagy csal véletlenül az egyik minőségi panel, a másik nem, mint az Intel processzoroknál? Van amelyiket szarrá lehet tuningolni, és van többségében olyan, ami brutál rossz minőségű. Az 5960X-ből a harmadik lett olyan, amilyet akartam, pedig az prémium pocesszor!
Ezt abból szűrtem le, hogy az egyik szomszédom vett egy 48H6400-at, amit én állítottam be neki, de ott nem mondtam ki hangosan, de magamban azt mondtam, hogy ez köszönő viszonyban sincs az én hasonló beállításaimmal és nem is tudtam úgy belőni, hogy nekem megfeleljen, neki tökéletes, mert hülye hozzá!
Aztán el is feledkeztem róla, most leírom inkább. Talán egyszer sikerül egymás mellé rakni kettő H6400-ast.
[ Szerkesztve ]
-
Pancsermeste
őstag
Hmmm... az a furi, hogy az előző alaplappal is ilyen volt, most az újjal is.
Nekem úgy rémlik, hogy pont a 2770-es fw-el jött ez a hiba (amit önkényesen telepített), és most az új alaplapon is ez a FW van. De a régi a 2781-el is ezt csinálta, így nem frissítek rá.(#92311) psg5: Nekem Quide-ban semmi probléma (vagyis nem vettem még észre), csak program váltáskor.
-= Pancsermeste® =-
-
psg5
veterán
Nem is kezelem viccként , természetesen azokat a beállításokat használom, kivéve az élességet azt feljebb vettem 20-ra és nem hagytam 0-án. Éppen ezért gondoltam, hogy a kollega esetleg más beállításokat használ...
(#92316) Pancsermeste: akkor nem tudom, nálam ilyen volt/van.
(#92318) mflex: Köszi, majd várom, mert eléggé zavar ez a szemcsés fekete...
[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
Flashget
félisten
válasz zozika2 #92303 üzenetére
Nekem van 48-as J6300-am, biztos velem van baj, de én nem látom, hogy torzulnának a színek oldalról
menj el egy MM vagy euronicsba és figyeld meg oldalról ezt a tévét vagy bármelyik másik LCD íveltet meg egy ívelt oledet, ha van kiállítva majd fogod látni, hogy biza torzulnak LCD-n...
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
bozont
veterán
Üdv
Van egy H7000 szériás TV itthon. A kérdésem, hogy hogy a fenébe lehet úgy frissíteni a csatornalistát, hogy a beállított sorrendet ne piszkálja? Vagyis hogyan tudok mondjuk egy adott csatornára rákeresni? Digitálisról van szó. Néha van hogy megszűnik egy és jön valami más helyette, de nem sikerült rájönnöm a csatorna keresés trükkjére. Ha meg nyomok egy automatikus keresést, akkor megtalál mindent ugyan, de akkor, ahogy írtam is ugrik a beállított sorrend. Azt meg külön móka újra belőni, elég hülyén van megoldva Samsungéknál.Megtaláltam a kézi keresést, de ha kiválasztom a frekvenciát, akkor csak frissíti és kiírja hogy pl 7 csatorna frissítve.
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz bozont #92323 üzenetére
ez sajna ilyen szar a samsungon, ráadásul azt a 7db csatornát is szanaszét dobálja a beállított csatorna sorrendben...még arra sem képes más gyártóval ellentétben, hogy jelezze ha új csatorna került be a rendszerbe. na de ezekkel miért is foglalkozna csak a smart meg a pr a lényeg a webezésről.
Ha új muxot indít a szolgáltató az jó mert akkor csak az azon lévő csatornákat kikeresve rakja a sor végére (legutóbb ilyen volt az M4 indulása HD és SD minőségeben)
Digikábel?Realme GT Master Edition
-
bozont
veterán
Jól van, akkor még sem velem van a baj, már kezdtem megijedni hogy gondot okoz egy TV hangolása. Ráadásul a kézikönyv (vagy e-manual) sem ér sokat. Ez azért elég nagy baki a Samutól.
És akkor meg is kaptam a választ a következő kérdésemre, hogy van-e mód Pc-n szerkeszteni a listát. Ezek szerint igen. -
igmond
tag
Sziasztok! van egy Samsung UE40H6200AW típusú tévém...Egy ideje már bekapcsolás után magától kikapcsol, majd magától újra be..ezt vagy 5X eljátsza.. van amikor bekapcsolva marad de nem lehet vezérelni, adást váltani, hangerőt szabályozni. Miután végre bakapcsolva marad van hogy 1 óra múlva magától kikapcsol. Elején set-top boxon jött az adás akkor nem produkált ilyen tüneteket, de már egy ideje koax kabelről jön az adás. Van hogy sárgás-pirosas színárnyalata lesz a képnek. Tudnátok e segíteni, hogy mi okozhatja az alábbi hibajelenséget? Segítségeteket előre is köszönöm!!
-
marilllyo
veterán
Srácok!
Nagyon.......érdekes....hibába futottam. Nem tudom más is találkozott-e már ilyennel.
Tegnap volt nálunk egy barátom és rákapcsolódott a Tv-re a telefonjával és youtube-on mutatott valami babakocsis videót, rettenet idegesítő zenével alatta. Azóta, ha bekapcsolom a TV-t...5-6 másodpercre rá elsötétül a kép és elkezdi játszani a babakocsis yt videó alatt lévő zenét. Source gombbal visszaállítom a kívánt bemenetre és jó...
Van valami ...ötletetek erre?! Nem akarnám reset-elni a Tv-t.Jó amúgy vicces...de akkor is.
j6300
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
-
torreador22
senior tag
Sziasztok! Lenne egy kis gondom H6400 tv okos távirányítója működik pár napig normálisan utána megbolondul eltűnik a kis lézer pötty a kijelzőről és csak ha az elemet kiveszem vissza rakom utálna 3 napig megint jó! Az elem új tehát az kizárva,esetleg valaki találkozott ezzel a problémával? Illetve van hogy az egér nyíl jelenik meg van hogy a lézer pötty ez mitől függ? köszönöm
torreador22 felhasználónak 369 pozitív és 0 negatív értékelése van az oldalon!
-
addikt
válasz igmond #92327 üzenetére
Elég érdekes, itt és itt is olvashatók némileg hasonló tünetek, bár az ő készüléke H6400.
Mondjuk nálad elég egyértelműen a koax csatlakozáshoz köthető, ebben az esetben a földhurok leválasztó jól jöhet, mint pl. ez.
Addig is próbálj más elosztót, konnektort, akármit is használsz, ahol egyedül csak a TV van csatlakoztatva. -
sandró60
addikt
válasz torreador22 #92331 üzenetére
Mióta csinálja ezt a hibát?
Egy pár embernek szintén ez a gondja.Mivel ez bluetooth kapcsolattal működik.Elképzelhető,hogy ott valami nem jó.Én már a kezdetekben jó "mélyen" el raktam a hozzáadott 2db-távirányitót.Ez a mutogatós táv szerintem egy- elnézést "paraszt "vakitás.Én nem érzem hiányát.Vettem egy kb 1-tipussal előbb kiadott távirányitót.Ezen még a 3D-t is tudom váltani és világitós. -
Burt01
csendes tag
sziasztok!
Vásárlás előtt állok, több típus van terítéken. Van esetleg véleményetek erről a típusról vagy még menjek feljebb egy kategóriával ?
SAMSUNG UE 55 JU7000amit szeretnék :
Szép kép JÓ hang....persze ez szubjektív
2 tuner / tudjak az egyik adóról felvenni, amíg nézem a másikat.....nincs műhold vevő, csak kábel !
3 D
FHD vagy UHD
55 coll
Smart tv
time shift
EPG
használható böngésző
külső merevlemezt kezelKöszönettel !!
-
Batib
őstag
válasz Burt01 #92336 üzenetére
Feltételeidnek csak részben felel meg a kinézett tv.
1. jo hang: nemigen találsz olyat
2. két tuner ...: ez félig rendben, de ha két kódolt adásról beszélünk akkor problémás (digikábellel jó)
3.EPG: erősen szolgáltató függő
4. Használható böngésző: nagy kompromisszumokkal és talán némi plusz beruházással (bill kombó)
A többi OK.Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
sandró60
addikt
válasz torreador22 #92331 üzenetére
Itt a link a távirányitóról [link]
Ami nekem van nem utángyártott[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz dethroner #92307 üzenetére
Huh, én egyenlőre ennyire szerintem nem fogom belevetni magam.
Én a 10/3-as értéket a C650-es tévémből "mentettem" át amikor megvettem. Nekem ezen a tévén is megfelel ez az érték. Legalább is idáig, mert tegnapig én nem vettem észre a lassítások után lévő "megtorpanás" dolgot.
Egyébként pl a szappanopera hatás nem az elmosódáscsökkentés ráállítása okozza. Azért a torzításcsökkentés a felelős. Nekem ez ugye 3-as értéken van. Viszonylag szépek, folyamatosak a mozgások, de még nem érzem a szappanopera effektust (bár más, aki kipróbálta ezt a beállítást már ennél is érezte). Viszont ha egyel feljebb tolom (4-re), ott már kezd nem tetszeni a dolog. Ötösön meg már nagyon Brazíliában érzem magam. Viszont természetfilmeknél meg simán felszoktam húzni ötösig, mert ott kifejezetten tetszik az állatok mozgásánál, hogy olyan mint ha kézi kamerás felvétel lenne. Mintha valaki a privát természetvideóját adná kölcsön.
Az elmosódáscsökkentést én soha nem próbáltam lejjebb állítani, de majd egyszer talán nekiállok.
Egyébként a digi (kábel) a szolgáltatóm.(#92332) Kicsirics77 Nálam is szokott néha lenni, tuti nem tévé hiba.
[ Szerkesztve ]
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
veterán
válasz Pancsermeste #92342 üzenetére
Szerintem is király. Nálam nagy sláger volt amikor megvettem a tévét.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
Aleee
csendes tag
Sziasztok!
A UE43J5500-as VESA 200x200-as szabvánnyal rendelkezik? A samsung.com-on csak annyit láttam h VESA szabvány, de a furatok távolságáról nem találtam megbízható információt. Pénteken jön a tv, a falra fog kerülni, és addig megvenném hozzá a konzolt.
-
zsiz
őstag
válasz Pancsermeste #92342 üzenetére
Én is csak azt használom, a hagyományos kb a második napon ment vissza a zacsiba, hogy ne porosodjon feleslegesen az asztalon. Mondjuk tehettek volna rá egy 3D meg egy elalvás időzítő gombot (pl a focimód helyett), ezek nekem nagyon hiányoznak. Múltkoriban nekem is azt csinálta, hogy csak akkor jelent meg a kurzor a tv-n ha kivettem majd visszaraktam az elemeket. De mostanában nem emlékszem ilyenre.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor