- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
dethroner
veterán
válasz sityupityu #92252 üzenetére
Nem volt poén, inkább gonoszkodás Viccet félretéve, a képernyő nem maszatos esetleg?
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
sandró60
addikt
válasz sityupityu #92250 üzenetére
Igen a menűben kell.Szerintem a factory reset az hatásosabb lenne,de úgy vagyok vele,hogy ez a 2-3másodpec az életemből talán nem olyan"sokk"
-
Flashget
félisten
válasz sandró60 #92226 üzenetére
F szériánál ez annyit jelentett, hogy 2-3 kikapcsolásig megoldotta a gondot, majd elkezdett szépen felmenni 10mp-ig is...de legalább 1x az életben a sok reklamálásra kiadtak gyorsan egy javítást arra amit ők basztak el.
Egyébként ez is annak köszönhető, hogy megszüntetett egy szolgáltatást amit kifizettetett a smarttal..
ON TV
Műsorajánló
Social
így ez a 3 első blikkre amit megszüntetett, de azért mint smart szolgáltatást kifizettük...kíváncsi vagyok ennek hol a vége...ez olyan, mint ha valaki venne egy új autót légkondival, rádiósmagnóval stb. majd szépen elkezdenék kiszerelni az autókból ezeket a kötelező km átnézéskor...[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz sandró60 #92258 üzenetére
Én alapból szerviz menüben factory reset-et csinálok ha kell D6500 óta. Ez a sima menüs dolog nem mindig állítja helyre a tévét, de arra jó, hogy a nem hozzáértőknek legyen egy "megnyugtató" megoldásuk, ha gond van. Van mikor segít van mikor nem attól függ mekkora a krach.
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz samu2062 #92259 üzenetére
ráadásul oldalról torzak a színek...ez az ívelt 4K-s LCD halálra van ítélve, zsákutca....kíváncsi vagyok, hogy a samsung tartja magát ahhoz, hogy 2017-ben újra az OLED-re fókuszál..mert az ívelt olednél már nem voltak torz színek a fekete valóban fekete volt még LG-nél is a többit a tegnap linkelt cikkben leírták.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
-
addikt
válasz BomiBoogie #92270 üzenetére
A Samsungnál manapság nem mindig, és nem minden ilyen egyértelmű
-
Yocee
aktív tag
Szerintetek meg tudom oldani hogy a h6200-ason hdmi-n jöjjön ki kép? Pl a beépített digitális tuner képét belevezessem egy dvd felvevőbe?
-
mormota79
tag
Sziasztok!
Kinéztem magamnak egy Samsung UE50JU6800WXXH tv-t. Szeretném kérdezni azoktól akik ilyennel rendelkeznek hogy látják e bármi hátrányát az 50hz-es panelnak vagy nyugodt szívvel megvehetem?
-
fardavid1
csendes tag
válasz cyanID #92194 üzenetére
Szia!
Én novemberben vettem tőle 48JU7000-t, 269.000-ért, azóta tökéletesen működik. Volt akkor egy második darab 259.000-ért, de annak nem volt doboza. Először azt próbáltam ki, de mozgásnál töredezett a kép, pedig a legújabb firmware volt rajta. Persze nem biztos, hogy ez a TV ugyanaz még, de azért vigyél pendrive-n teszteket és próbáld ki!
Amúgy korrektek voltak, és a TV is hibátlan. -
Kronk
őstag
Futott már bele valaki olyanba, hogy a h6400-hez kapott smart remote egér része, vagy nem is tudom hogyan nevezzem nem működik? Tehát minden funkciója tökéletesen működik, még az egéren található fel/le/jobbra/balra is, csak a mutató része nem. Remélem érhetően írtam le.
http://totesz.myminicity.com/
-
veterán
H6400-en a sportközvetítéseknél most én is látom a mások által már korábban leírt jelenséget, hogy a lassítások után gondolkodik egy rövid ideig a tévé. Érdekes, korábban nem tapasztaltam ezt.
[ Szerkesztve ]
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
Bilux
veterán
válasz samu2062 #92285 üzenetére
Az íveltség max a mozikban előny semmi másra nem jó azt a baromságot, hogy a szélek egyforma távolságra vannak a szemedtől...
Mint régen a stereo hifisták egy pont volt ahova beültek és majd magukhoz nyúltak mert csak ott tökéletes a hangzás.Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
dethroner
veterán
válasz sityupityu #92286 üzenetére
Akkor már megérte felhívni rá a figyelmed, most már te is bosszankodhatsz, kapcsolgathatod műsortól függően a MP-t
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
veterán
-
Pancsermeste
őstag
válasz dethroner #92288 üzenetére
Nem tudom, miről beszéltek, de nem is akarom tudni!
Viszont, azt tapasztaltátok már, hogy pl. a kedvenc csatornát lapozgatva (prog+/-) az oldalt megjelenő infó sáv nem frissül azonnal? Tehát, a kb. 4 mp-ig megjelenő pr. infó éppen az eltűnése előtt frissül csak, az eltűnése előtti kb. 1 mp-ben. Ez egyre inkább zavar. Sokszor továbblapozok, mert mikorra észreveszem, hogy még az előző programot írta ki, már megnyomom a p+ gombot.
-= Pancsermeste® =-
-
fcsabika1
tag
Sziasztok.
Egy UE40J5100 típusú TV-t vettem, ma érkezett meg, ki is próbáltam de van egy problémám vele.
Az usb-s képlejátszással van gondom.
Van amikor gyorsan betölti a képeket, van amikor hihetetlen lassan, van amikor nem érzékeli hogy bedugtam az usb-t, van amikor egy kis ideig jó, utána lefagy, stb stb.
Nem annyira sokat teszteltem még, de a zene és videólejátszással eddig nem volt problémája, de ez lehet véletlen.
Legtöbbször azt a változatot játssza, hogy egy darabig jó, aztán lefagy és egy idő után kiírja hogy usb nincs csatlakoztatva vagy valami hasonlót, és ekkor ha újra bedugom akkor érzékeli, de megint lefagy és csak ha ki-be kapcsolom a tv-t akkor lesz jó (egy darabig).
Valakinek volt/van hasonló problémája?
Lehet hogy csak a pendriveval van valami baja?
Vagy magának az usb portnak lehet baja?
Hogy lehetne megoldani?
Esetleg szoftverfrissítés létezik rá ami segíthet? -
ßrainiac
addikt
Általános beállítás
PC-t és játékkonzolt a HDMI/DVI feliratú bemenethez kell csatlakoztatnunk. Játékhoz a bemeneti forrás címkéjét PC-re kell állítanunk, míg filmnézés esetén Blu-ray-re. Ezt úgy tehetjük meg, hogy a forrásra átkapcsolva pár másodpercen belül meg kell nyomnunk a távirányító Tools (Eszközök) gombját és a Névszerkesztés opció alatt megtaláljuk a választható címkéket. Játékhoz továbbá a Rendszer -> Általános menüben lévő Játék módot is be kell kapcsolnunk.
Sziasztok,
Vettem egy UE48H6400-at, mivel erositobe megy be a belteri egyseg es a PC is, a TV-be csak egy HDMI megy be, igy azt a HDMI1-be dugtam be (ami az STB).
Ez lehet az oka annak, hogy nem tudok labelt allitani rajta?
Valakinek vmi otlet hogy lenne a legjobb? Dugjam az erositobol jovo HDMI-t a TV-n levo HDMI/DVI-be es itt mar allithato lesz a PC / Game mode? Nem lesz rossz hatassal a PC mod a T-home-os belteri egyseg kepminosegere?
-
-
as1961
csendes tag
Sziasztok!
Samsung UE46ES8000 TV-re lehet telepíteni KODI-t? Ha igen hogyan?
-
Janesz1981
tag
válasz mormota79 #92278 üzenetére
2-3 év múlva (reményeim szerint xD ) a mostani tv-k olyanok lesznek mintha crt-t akarnál eladni a budget (200k) körüli oledek mellett. Na jó ez kicsit túlzott volt de azt ne várd attól hogy uhd majd értékálló lesz főleg ha 50hz-es. Most szerintem valami pofásabb fhd után érdemes nézni amivel átvészeli ember ezt a 2-3 évet
Jut eszembe az is röhej samsung ívelt tévék optimális nézési távolsága a rádiusz miatt olyan messzi van majdnem hd is lehetne felbontás mert elmondásuk szerint az emberek túlnyomó része ilyen messziről nézi a tv-t. Ezért kell az uhd? x)
(#92295) as1961:
kizártnak tartom.[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
válasz fcsabika1 #92292 üzenetére
Szia! Az USB eszközökkel ugyanolyan óvatosan, mintha más eszközön használnád (PC, laptop stb.), a korrekt leválasztást ajánlott végigcsinálni, a ki-be húzgálás, dugdosás helyett. Nem túl gyakori, de előfordulhat zárlat az USB portokon, ilyenkor az összest letiltja (bár ezen a reset többnyire segít...vagy a szerviz). Jobban belegondolva, ezt inkább a saját tápos USB eszközök okozhatják, de már nem törlöm ki.
Először a pendrive-ról ments le mindent, utána jöhet ez: [link]
Ha vannak hibák kukázhatod, mielőtt nem vesznek el fontos adatok meglepetésszerűen. A firmware frissítéséről megoszlanak a vélemények, én nem használok gyárit, úgyhogy nem is szavazok az ügyben -
dethroner
veterán
Csak sportnál vettem ezt észre, a lassításokból ahogy visszajönne a normál sebességre.
Mondjuk múlt héten ránéztem vízilabda meccsekre is, és ha használtam az MP-t, akkor néha a víz érdekesen belassult
Még a végén rávesztek egy frissítésre. Mondjuk már kezdem is unni hogy minden bekapcsolás után kínálgatja a hülye frissítését.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
válasz sityupityu #92290 üzenetére
Ó, majd fog zavarni Most már tudod mire kell figyelni és egyre inkább keresni is fogod ezt a hibát. Milyen MP értéken használod?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest