- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpo
veterán
A barátom UE49J5202 tévéjéhez kellene megoldás a távirányítóval való gépelés kiváltására.
Bluetooth nincs benne, WIFI van, routere gigabites, de csak 2,4 GHz-et tud.
Lehet Android app, vezetékes/vezeték nélküli billentyűzet, a lényeg, hogy működjön.
Ha olcsó a megoldás az se baj.Ha érted, akkor már elavult.
-
tomvoki
csendes tag
Sziasztok!
Ismét lenne egy kérdésem a frissen vásárolt 65MU8002-es Tévémmel kapcsolatban.
Azt vettem észre, hogy ha youtubon 4K-s tartalmat akarok nézni, egyszerűen nem vált át akkora felbontásra. A gyári appját megnyitva és statisztika fülön leellenőrizve mindig max full HD-ba kapcsol át ha megfelelően beetöltött az adott videó, de az istenért sem tudom miért nem megy át 4K.ba. Így hiába a 4K-s tv.m egyszerűen 4K-s tartalmat még em tudtam rajta nézni... A tv a nappaliban van, és wifivel csatlakozik a routerhez. Miért van ez, hogy lehetne ezt megoldani v más 4K-s tartalmak hol elérhetőek?Előzőleg már kérdeztem, hogy otthoni hálózati filmmegosztásra mit ajánlotok és mondtátok a PLEX-et, és feltelepítve nagyon tetszett az alkalmazás jól is működött egyedül azt vettem észre, hogy SD adásig simán viszi ha 720 v 1080p felbontást akarok akkor 10mo-lánt már akad a dolog. Ezt, hogy tudnám kiküszöbölni, vagy egyszerűen enyire gyenge lenne a wifi jel? ha mondjuk egy Ethernet kábellel összekötöm a routerrel akkor ez megszűnne?
Köszönöm a válaszotokat!
-
gyeniko
őstag
válasz tomvoki #114202 üzenetére
Nekem 7002 van, a YT 4K tartalmakat 4K-s felbontásban játssza le. Emlékezetem szerint nem állítottam a menüben semmit, egyszerűen így (jól) működik. Biztos, hogy valódi 4K tartalmakat próbáltál nézni a YT-on, nem elképzelhető, hogy a valóságban kisebb a felbontásuk?
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
KillerATi
tag
Sziasztok! Van egy Samsung UE50MU6122-és TV-m és a régi fajta távirányító van hozza. Működhet vele az a “one remote control” nevű távirányító? Ha igen, hol tudnék olyat venni? Köszönöm ha valaki tud esetleg valamit.
-
karicsek
aktív tag
válasz tomvoki #114205 üzenetére
Szia.
Valószínűleg igen. Én Wi-Fi-n használom a netet és a régi routeremmel, nekem is csak Full HD- ba játszotta le a videókat, mert nem érte el a 25000 kbps adatfolyamatot és az alatt csak full hd ként töltötte be. Vettem egy másikat és azóta 55000 kbps felett jár az adatfolyam és azonnal játsza a 4K filmeket. -
Csabi1984
addikt
Sziasztok aki ismeri a 32MU5502-es terméket vagy akinek van ilyen típusú készüléke és átlapozta mellékelt felhasználói könyvet és a 13.oldalon van egy illusztrált kép az mit akar ábrázolni ?
-
Gyuurma77
kezdő
Sziasztok! Leszeretném cserélni a routerem egy jobbra, pontosan a fentebb olvasott problémák miatt. Ajánlanátok valami fasza routert?
Köszi! -
Riccsike
újonc
Hello!
Samsung MU6102:
Pendriveról szeretnék sorozatot nézni, oda van mellé téve az .srt fájl, megegyezik a név, egy régebbi szériás samun működik, ezen nem. Amennyiben tud valaki segíteni, azt nagyon szépen megköszönöm.
(Ha van jobb topik erre, szóljatok.)
-
mpo
veterán
-
szupi92
tag
Sziasztok!
Erről a tévéről mi a véleményetek ?
Samsung UE49MU6402
Játékra és film-re lenne főleg.
Van most egy LG 6307-esem,de nincs elég háttérfénye így nekem elég sötét a képe és nem jön be.Köszönöm.
-
adriankoooo
senior tag
Sziasztok,
Jó régen nyitottam ezt a topikot, azóta nem volt időm követni.
2010-et írtunk, akkoriban a C650 egy viszonylag jó arany-középútnak volt mondható. Az a TV jelenleg is üzemel, napi min. 10 órát.
Ideje váltani: 60-65 coll, 4K. Mit ajánlanátok ebben a méretben? Hajlított nem kell.
MU61, MU63 (ezt nem találtam gyors keresés alapján) vs MU64 - itt mekkora különbségek vannak? Láttam, hogy majdnem csak a PQI-ban különböznek, nekem mint régi motorosnak ez semmit nem mond.
MU7, MU8 szép, de egy kicsit költségvetésen kívül van.
Nem a legdrágábbat keresem, hanem egy jó középutat.
Apropó még egy kérdés: mostani TV-k is jól bírják a gyűrődést vagy beadják a kulcsot 2 év után?
-
adamkalmar
újonc
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy a következő tv-k:
- Samsung UE32M5502
- Samsung UE32M5522
- Samsung UE32M5572
Miben térnek el egymástól? Árban nincs nagy eltérés és külünböző oldalakon sem találtam eltéréseket.Előre is köszi a válaszokat!
-
mpo
veterán
válasz adamkalmar #114222 üzenetére
Ezt nem ismered?
[link]Hogy mennyire pontos az kérdés, de a gyártó oldalán is megpróbálhatod.
Ha érted, akkor már elavult.
-
fgo
tag
Sziasztok!
MU7002-es tv van egy Onkyo 3007 erősítővel van össze kötve(optika).Youtube nézve nagyon gyenge a hang se dinamika se hangerő.Mit lehet a gond?Valamit nem jól állítottam be?
-
daty5
tag
Mivel a régi helyét átvette az UE55JU7000, ezért az eladó.
Ha valakit érdekel, itt megtekintheti:
https://hardverapro.hu/apro/samsung_ue40eh6030_fullhd_3dkarcmentes_gyari_allapotban_ela/
-
nagysandor79
aktív tag
üdv. vajon a es6100 tv bírja az 5.1 hangfalat? simán csak rákötve nem házimozival.
-
sugarforce
addikt
válasz nagysandor79 #114231 üzenetére
Mit és hogy szeretnéd rákötni?
-
Intel fan11
őstag
Üdv! Ma érkezett meg a samu mu6102 tv-m a telekomtól! elsőre nagyon barátságos! Vki megtudá mondani ez a mikronofonos beszélős csatorna váltás, hogyan működik? Ez a része angol és nem igazán értem mit ír vagy hogy kell csinálni! Kézi könyve elég gagyi nem sokat írnak róla! Választ előre is köszönöm!
Battletag: hojszi#2983
-
enemi
senior tag
válasz Intel fan11 #114233 üzenetére
Net Kell hozzá , és akkor pörfëkt ha angolra van téve a nyelv(esetleg más világ nyelv). Magyarul nem ért. Ha magyarra van állítva és azt mondod neki,hogy szet szlíptájmer van áör,akkor az időzített kikapcsolás helyett keresni kezd.(ha angolra van téve akkor ugyanezt érti)
Csenöl áp, csenöl dávn,voljume áp, dávn,mjute, csenöl vanhandridendtörtin (konkrétan csatorna számra ugrik) szet voljume tu fiftin[̲̅̅P̲̅][̲̅̅s][̲̅̅y][̲̅̅T̲̅][̲̅̅r][̲̅̅a][̲̅̅n][̲̅̅C̲̲̅̅][̲̅̅e]
-
Intel fan11
őstag
-
GEPESZ66
veterán
válasz Intel fan11 #114233 üzenetére
Én is ezt nézegetem az LG 43UJ701 mellett.
Milyenek a síma tévé csatornák rajta?
Ebben, ill. 43MU6102-ben milyen panel van?
A 43MU6100,ill. 6102-nél AMVA-t, ill. IPS-t ír.
[link]
Vagy a dobozára rá van írva?
A Samsung Ügyfélszolgálat azt írta, hogy nem adhatják ki az információt. -
nagysandor79
aktív tag
válasz nagysandor79 #114231 üzenetére
konkrétan márka nincs, mint pl. egy számítógépre köthető 5.1 hangfalszett .
pl https://edigital.hu/hangfal/genius-sw-hf-51-4500-hangfal-wood-p239992
-
Intel fan11
őstag
válasz GEPESZ66 #114236 üzenetére
Most nem tudom megnézni a dobozát, mert nem vagyok otthon! Holnap megírom! első nézésre közelről kb 1 méterről nem vmi szép! Visznot ágyból ahonnan nézem kb 3 méter egész jó! HD csatornák persze sokkal jobbak! Távirányítója nagyon tetszik egyszerű kicsit. Nem a sok fölös gombos tré van hozzá!
-
sugarforce
addikt
válasz nagysandor79 #114237 üzenetére
ez közvetlen rákötéssel felejtős. A tv-n nincs 5.1 analóg kimenet, a hangfalon meg nincs optikai, vagy hdmi bemenet. A kettő közé kell egy dac. Ha a tv-n van optikai kimenet és a hangfal meg a tv közé kötsz egy ilyet, akkor menni fog.
Vagy nézel olyan 5.1-es rendszert, amin van optikai bemenet, vagy hdmi.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
mpo
veterán
válasz Intel fan11 #114238 üzenetére
Ez egy tv-s topik, a FHD és UHD optimális távolságát illik figyelembe venni.
Ezt az ábrát innen szedtem: [link]Ha érted, akkor már elavult.
-
s7evcsenko
addikt
Hogy lehet kikapcsolni azt a ficsőrt, hogy mikor bekapcsolom a TV-t, akkor ne ugorjon fel a bemenet választó sáv, hanem ott legyen ahol kikapcsoltam?
Most vagy rá kell nyomnom 2x az okéra, vagy várnom kell 10 sec-et mire eltűnik, és ez marha idegesítő...
Nem emlékszem, hogy a másik tv csinált volna ilyet."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
enemi
senior tag
válasz Intel fan11 #114235 üzenetére
Működik,ha magyar nyelvre is van téve,de az utasításokat pl angolul. Nem tudok németül,de hiszem azt,hogy úgy is pöpecül tesz a dolgát. Csatorna számát kell mondani. Sőt,ha pl angolra van állítva a nyelv,akkor bővebb is pár"menüponttal" az hangutasítás segítője a magyartól. Próbáld meg a némettel.
[̲̅̅P̲̅][̲̅̅s][̲̅̅y][̲̅̅T̲̅][̲̅̅r][̲̅̅a][̲̅̅n][̲̅̅C̲̲̅̅][̲̅̅e]
-
mpo
veterán
válasz s7evcsenko #114243 üzenetére
Vagy hozzáérsz a source gombhoz vagy be vannak kapcsolva a rákötött eszközök.
Ha egyik se, akkor nem tudom.Ha érted, akkor már elavult.
-
daty5
tag
válasz sityupityu #114241 üzenetére
Köszönöm szépen, most már ezt is tudom!
-
Intel fan11
őstag
válasz Intel fan11 #114032 üzenetére
Na az uj samu tv rendesen viszi a vinyot nem indul ujra a tv! A regi samu tvn vmi elallitodott? Igy annyi biztos nem a vinyo a ludas!
-
Intel fan11
őstag
Mu6102ben hol talalhato az idozitett kikapcsolas?
-
mpo
veterán
válasz Intel fan11 #114249 üzenetére
Innen letöltöd a kézikönyvet és szavakra kereshetsz, ha nem akarsz az e-manualban keresni.
[link]Ha érted, akkor már elavult.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest