- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batib
őstag
válasz s7evcsenko #113634 üzenetére
Tudtommal egyik tv-ben sincs BT. (fizikálisan) Tehát hiába állítgatsz a szervízmenüben bármit. Most hallottam, hogy az MU6122 ebben különbözik az alap MU6102-től. (BT hiánya és a távszabi hagyományos)
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
veterán
-
Ciccuka
veterán
válasz sityupityu #113652 üzenetére
Korábban se működött, de volt talán 1 hónap amikor jó volt. Ennyi erővel inkább szedjék ki.
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
dethroner
veterán
válasz s7evcsenko #113649 üzenetére
Azt kérdeztem hogy a telefont tudod-e a fejhallgatóval párosítani?
És milyen tévéről van szó? Korábban több típust is felsoroltál, többek közt H6400-at, hogy ezt sem sikerül csatlakoztatni. Azt csak szerviz menü után tudod.[ Szerkesztve ]
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Boost3er
tag
válasz Batib #113651 üzenetére
Szia, esetleg azt tudod, hogy a 6122 es tv-ben milyen panel van? VA vagy IPS? Neten semmi információt nem találok róla. Én Blackfriday alkalmával rendeltem egyet 43 as méretben, remélem nem lesz nagy mellé nyúlás. Szerencsére ha mégse lenne jó el tudok állni tőle, de örülnék ha megfelelő lenne.
-
nagyúr
válasz s7evcsenko #113656 üzenetére
Szerintem legegyszerűbb bemész egy MM-be Euronicsba... stb és egy eladóval kipróbáltatod a kinézett tévén.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
ali75
aktív tag
Erre valaki:
Üdv.!
Samsung UE 55 mu8002 tv-ről valakinek valami vélemény? Nem nagyon értek ezekhez sajnos! Ez egy közép kategóriás tv? Nagyon megtetszett a kép rajta igaz gondolom ilyen demo féle videó ment rajta.Ha valaki tud valamit erről vagy valami hasonló tv-ről szívesen veszem a segítséget!?
-
sandró60
addikt
Írod,hogy voltál a szervizmenüben.Ott be van kapcsolva-azt is írtad,hogy volt egy bejegyzés a bluetooth-al kapcsolatban"not supported".Lehet,hogy még sincs engedélyezve?
Az F-szériánál is engedélyezni lehetett,de még se látta a tv.
Amúgy azt kérdeztem hogy 2.1-3.0-4.1 bluetooth verzióból melyik a fejhallgatód?Elvileg a fülesen rajta kell lenni.Hívd fel a Samsungot kérdezd tőlük,hogy mégis mit tud a tévéd.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
s7evcsenko
addikt
válasz sandró60 #113660 üzenetére
Nem tudom pontosan, 4.x
Ennyit nem ér az egész, inkább elengedem.
Sehol nincs a TV menüjében BT-re utaló jel, így elvileg ezt nem kell tudnia.Az lesz, amit a kolléga mondott "(#113657) FollowTheORI".
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
IntelKiller7
veterán
Hello.
Samsung UE55KU6450 ez a TV 10bites ugye? nem találtam sehol semmi konkrét infót róla, viszont a 6470 és 6400-as TV is 10bit-es. Ebből gondolom, hogy ez is annyi lehet.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
PuMbA
titán
válasz IntelKiller7 #113664 üzenetére
-
Gyuurma77
kezdő
válasz IntelKiller7 #113664 üzenetére
Ku6400-as az tuti sima 8bit. A 6os szériák úgy tudom nem 10 bitesek.
-
PuMbA
titán
válasz Gyuurma77 #113667 üzenetére
8 bit + FRC, szóval hozza a 10bitesek szintjét, mert tudja a széles színteret mérések alapján, mint a 10bites panelek Nem rég lett leírva, hogy a 6400-asok már tudják a szín részét a HDR-nek, azaz 10bitesek, és a 7000-res szériától fölfele pedig a nagy fényerő is megvan a teljes HDR-hez.
[ Szerkesztve ]
-
Zsolto
őstag
Kollégák!
Megéri az UE55JU6800 219 000 Ft-ért két év garival, vagy tudtok jobbat helyette legfeljebb ugyanennyiért? Belenyugodnék az 50 collba is, ha valami klasszissal jobb tudtok ajánlani.
Előre is köszi!
Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
-
Metaxa13
csendes tag
Sziasztok!
Mi lehet a problémám, ha a Samsung TV-m az 500 GB-os külső vinyót csak 165 GB-nak látja felvételhez? Amíg nincs formázva, azt írja, hogy 465,7 GB a szabad. Ha fel akarok venni, előtte formázni akarja. És akkor már a formázás előtti ablakban is azt írja, hogy 165,7 GB szabad a 465,7 GB-ból. ExFAT-ra formáz csak, és semmi beállítási lehetőség. Ha gépen megformázom max méretre, akkor is ezt csinálja.
Samsung ügyfélszolgálaton a hölgy közölte, hofy a FAT32-es rendszer miatt van a méretkorlát... -
dethroner
veterán
A hozzászólásod elején az szerepel hogy sony tv-t akarsz összehozni a bt fejhallgatóval. Azt hiszem ez esetben érdemesebb lenne a sony topikban érdeklődni.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
PuMbA
titán
válasz SunMount3r #113672 üzenetére
K-tól
-
veterán
-
hardverlog
aktív tag
Sziasztok!
Azt meg tudná nekem mondani valaki, hogy a D és ES széria talpainak foglalata a tv-k hátlapján kompatibilis egymással? Nyilván kivétel az ES8000 szánkótalpa például, de mondjuk egy D7000 talpa jó lehet egy ES7000re is, azaz a két karácsonyfatalp egyforma?
-
Zοltta
senior tag
-
s7evcsenko
addikt
válasz sityupityu #113678 üzenetére
Na jó, egy utolsó off.
Tehát, van egy 43KU6000-es TV, amit monitornak használok.
Mivel több eszköz van rákötve, ezért különböző a forrás, viszont pici baba miatt néha füles használatával szeretnék játszani, nem hangfalakon.
Mivel ez a tv nem tudja a menüje szerint a BT-t, ezért gondoltam, hogy kipróbálom a sony-n is.
A sony tudja a bt-t, viszont nem hajlandó párosodni a fülessel, ezért merült fel bennem a kérdés, hogy vajon van-e olyan tv, amit lehet párosítani bt fülessel, mert itthon 3-ból 0 az arány. (van egy H6400 is )Ezek után a javaslatodra megpróbáltam a ku6000-es szervizmenüben bekapcsolni a bt-t, de "on"-on volt, így kb biztos, hogy ebben nincs bt.
Felmerült , hogy BF-en lesz MU6122, és hogy ha sikerülne jó áron fogni egyet, akkor cserélném, mert ezt is jó áron vettem, de közben azt írták, hogy az sem tudja, így okafogyottá vált a dolog, mert csak a bt miatt nem fogok +50k-t adni egy "jobb" tv-ért.
Tényleg bocs, ha zavart okoztam.
-
Zοltta
senior tag
válasz s7evcsenko #113681 üzenetére
Nah ,így már nekem se áll keresztbe a szemem ,hogy mit is akartál
És mi van akkor ha netán , magából a pcből nyernéd ki a hangot ? És nem kellene a tv-vel "vacakolni" Mondjuk egy USB Bluetooth Adapterrel? ... legalábbis én ilyen irányba is elnéznék
Lehet ,hogy gondoltál már ráCsak egy srác vagyok a nagy világból.
-
veterán
Na így már értem.
A sony-t is rálehet venni szerintem, hogy fogadja más márkának a fülesét is. De olyanom nincs, így nem tudom, hogy kell.
Viszont a H6400 átállítva tuti, hogy jó lenne.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
s7evcsenko
addikt
válasz sityupityu #113683 üzenetére
Az igazából mindegy már, mert ez a KU6000-es sokkal szebb képet ad, így arra semmiképp sem váltanék vissza, az már csak elalvós tv.
KU6400-as vagy MU6400-as meg arany áron van, az csak abban az esetben játszana, ha képileg is sokkal szebb lenne, mint a ku6000 vagy iszonyat akciót kapna.(#113682) Zοltta:
"Mivel több eszköz van rákötve", de ez az adapter dolog lehet működhet, erre még nem gondoltam, bár nem tudom, hogy az xbox mit szólna hozzá.Na de tényleg hagyjuk, ennyit nem ért ez a BT téma.
Sorry mindenkitől.[ Szerkesztve ]
-
ErnstRobert
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek elindulni mi lehet a hibaforrás?
Van egy LE32B450-es TV-m. A bekapcsolás után a menü színek jók, önteszt színek jók. A bemenetekre (source) kapcsolgatva a HDMI pl zöld monokróm-szerű, a PC (VGA kábellel) kék. A TV (Koax) pedig piros eltolásban van és hiába állítok bármit nem jó. Sőt nem tudok váltogatni a bemenetek között a source gombbal a távirányítón, csak menüből és azt se mindig. Atán ha PC-re váltok egy pillanatra van kép majd sötét. Ki-bekapcs és pillanatra van csak kép majd megint sötét. HDMI-3on van képe csak full kék.
A színeket állítgatom, kicsit javul de nagyon távol van a nézhetőtől. Nem értem a menü színek hibátlanok a küéső források képei meg borzasztóak.
Tippek? Javítható szerintetek? Köszönöm előre is!
-
dethroner
veterán
Azt írod a H6400 sem tud nálad bt-t, így egyértelmű innentől hogy user hiba van. H6400 van nekem is és én is pár hete vettem fejhallgatót hozzá és kapcsoltam be a szerviz menüben a bt-t.
ezt és ezt nézd meg figyelmesen és csináld utána. Ha a J5100-ban be lehet kapcsolni, akkor szerintem a KU6-ban is.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
arty
veterán
kérdezném a szakértőket, ez most akkor va vagy ips?
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
veterán
-
s7evcsenko
addikt
válasz dethroner #113688 üzenetére
és (#113690) sityupityu: ez most komoly?
Azt minek hívnátok, ha nem megy a szövegértés?A H6400-as tv már csak alvós tv, és elhihetitek, nem akarok BT fülessel a fejemen elaludni!!!
Lehet, hogy szervizmenüben be tudnám kapcsolni, de nem akarom, mert nincs rá szükségem.
A KU6000-esre kell a BT, ha erre linkelsz nekem videót, hogy volt akinek sikerült életre kelteni, akkor azt megköszönöm, de minden egyéb típus jelen pillanatban irreleváns."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
SunMount3r
nagyúr
válasz PuMbA #113692 üzenetére
Jól látom, hogy a H6400 nincs fent? Itt fent van, de van valami más részletező oldal is erre, ahol esetleg megvan?
-
arty
veterán
válasz PuMbA #113692 üzenetére
50mu6122, bármi lehet benne
szerintem va, de bedobtam ide is, én szemeim keveset láttam, nincs összehasonlítási alapom....(haver vette, nem láttam még a képét, 14 napig visszaküldheti, bár valszeg nem fogja...)
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
veterán
válasz s7evcsenko #113691 üzenetére
Én megértettem,ezt már neki írtam.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
mediumgecso
őstag
Sziasztok!
Az alábbi TV-m van: UE40ES6100
Vettem egy Tronsmart Encore S6-ot, de a TV nem látja a fejhallgatót (bluetooth-on), nem csatlakozik vele.
Hogy lehetne kivitelezni hogy lássa?
A samsung hangprojektort felismeri.Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
dethroner
veterán
válasz mediumgecso #113697 üzenetére
Itt a megoldás neked is [link]
-
Zοltta
senior tag
válasz hardverlog #113687 üzenetére
Persze ,jobb az embernek ha tutira , megy de sajnos nem nagyon van róla infó csak amit videót látsz te is
Csak egy srác vagyok a nagy világból.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest