- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sugarforce
addikt
válasz Zlcsi #113550 üzenetére
Hat a plex ezeken a tvken eleg random hulyesegeket csinal, raadasul nem is kadenciahelyes. Random van felirat, random nincs, a tv hiaba tamogatja a dts-t, mindenkepp transzkodoltatja a szerverrel, annak ellenere is, hogy be van kapcsolva a plexben, hogy a dts oke. Ez csak keves a sok pelda kozul, hogy bar megy a plex es frissitik, de nagyon sok problema van vele. Ha sima dd 5.1 et nezel felirat nelkul akkor meg oke.
-
Zlcsi
senior tag
válasz sugarforce #113551 üzenetére
hát én felirattal szeretek minden nézni. (de ezzel a perverziómmal egyedül vagyok a családban)
jaj de jó akkor kezdhetem elölről a keresést?
meg lehet valahogy jól, stabilan oldani, hogy nasról lehessen filmet nézni, nyelv választással, felirattal? Mintha gépen nézném vlc...[ Szerkesztve ]
-
sugarforce
addikt
válasz Zlcsi #113553 üzenetére
En is feliratosan nezem a filmek sorozatok 90%at, sajnos nem fogsz talalni klasszisokkal stabilabb plex kepes tv-t, a legegyszerubn egy s905/s905x lejatszot, rajta van a kodi, arra rakhatsz plex addont, vagy plexkodiconnectet es minden problemad megszunik. En igy tettem es minden kiraly. Itt van sajat topikja ezeknek a lejatszoknak
[ Szerkesztve ]
-
maszibmw
tag
válasz Zlcsi #113550 üzenetére
Én UE49MU6452-t vettem, hihetetlenül bevállt. ADS paneles, gyönyörű színekkel, szuper upscaling a tv adásoknál, nagyon gyors menü, ADS ellenére gyönyörű mélyfekete (supreme uhd dimming), a gyári "természetes" beállítással már teljesen élethű kép, most 220e a médiában, én még 228 ért vettem. Ha van kérdésed szívesen állok rendelkezésre, vigyél be a MM be usb-n tesztanyagot( én SD-t is vittem! ), és hasonlítsd össze őket, de kérj távirányítót és állítsd be őket. Ennek messziről " sikít " a gyönyörű képe
[ Szerkesztve ]
-
Zlcsi
senior tag
válasz sugarforce #113554 üzenetére
tehát akkor ott vagyok ahol voltam,
telekom választékból a UE50MU6102 a gyerő
és muszáj média lejátszót venni hozzá[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz maszibmw #113555 üzenetére
" a gyári "természetes" beállítással már teljesen élethű kép"
Pedig a Természetes beállításnál természetesebb a Film mód, ha kiméred műszerrel és ha már tapasztaltabb vagy akkor szemre is meg tudod mondani, hogy a Természetes mód eléggé elüt a kalibrálttól. A Samsung szereti becsapni a felhasználókat. Sose higgy annak, ami le van írva, nézz méréseket és teszteket több helyről. Egyébként ha teljesen lekapcsolod az összes villanyt este, akkor meglátod, hogy a mélyfekete nem teljesen mély és fekete, minden más esetben viszont az.
[ Szerkesztve ]
-
oba
addikt
Sziasztok!
Van egy UE32H5000 -es tv -m, ami eddig konzollal falra volt szerelve, de költöztünk, és itt már nem lehet fúrni sajnos. Viszont a talp az elpárolgott vagy elnyelte a föld, mert nincs meg Hol, merre, mennyiért tudnék hozzá talpat venni? "Utángyártott" vagy "univerzális" talp létezik? Minden ötletet szivesen fogadok Thx!
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
ali75
aktív tag
Üdv.!
Nem nagyon ismerem a Samsungokat!
Kérdésem lenne hogy szerintetek érdemes megvásárolni a Samsung ue 65 mu6122 készüléket?Vagy valaki tud róla valami infót? Próbáltam rákeresni a Samsung oldalán de nem találtam semmit róla!
Köszi
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
Ezen ( Samsung 65KU6172 ) semmi ilyet nem tapasztaltam,talán megfelelő választás lehet.
Igaz nem a legdrágább csúcsmodell ,de ár-érték arányban nekem tökéletesen megfelel -PS4-próhoz is.ha tudtam segíteni örülök neki.
-
spileraaa
senior tag
válasz hjtz4t3wrseg #113566 üzenetére
Mivel online rendeltem meg ezt
Samsung 32J5000
[link]igy 14 napig el tudok allni a vasarlastol
vagyis hogy tudom tesztelni a tvt hogy teljesen okes vagy sem???
[ Szerkesztve ]
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
maglew
aktív tag
Sziasztok.
Van egy Samsung 40 EH 6030 tv-m amire a telekomos IP tv beltéri egység a HDMI csatlakozóba van bedugva. Pénteken teljesen eltűnt a hang a kép pedig szakadozni kezdett.
Kijött a telekom, kicserélték a modemet, beltérit, Hdmi kábelt, adatkábelt, bemérték a bejövő jelet is de a hiba nem múlt el. Közölték, hogy itt már minden jó, valószínűleg a tv-m HDMI portja okozza eztna hibát.
Bedugtam egy chromecastot, az tökéletesen működik. USB porton bedugtam egy pendriveot, azt is akadásmentesen játsza.Letétezik, hogy ha rossz a HDMI port akor a telekomos beltérinél szakadozik a kép és nincs hang, de a chromecast meg működik? Mi lehet a gond szerintetek?
-
Exelsior24
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy 32"-os kis tv-t a szobámba, több márkát is nézegettem, sajnos tv-k terén nem vagyok nagyon otthon, hogy melyek most a megbízható, jó minőségű márkák.
Samsung tv-k közül néztem ezt a típust:
Samsung UE32M5502illetve ennek vannak még ilyen változatai:
UE32M5522
és
UE32M5572Ezek miben különböznek a M5502 modelltől, mert árban nem igen van különbség közöttük, de sajnos a különböző oldalakon elég hiányos a leírásuk így nem jöttem rá miben is mások.
Azért ezt a tv-t néztem mert láttam van benne DLNA támogatás, Mobil Mirroring, illetve Wifi Direkt támogatás is, így igen könnyen tudnék rajta filmeket nézni bármiről.
Emellett még a PS4-emet szeretném rákötni és használni róla.Jó választás ez a TV, vagy vannak valami szériahibái? Illetve azok a M5522 és M5572 verziók miben különböznek melyiket éri meg megvennem?
Köszönöm a segítséget előre is!
Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
lapi78
csendes tag
Sziasztok. Ks7xxx-re megint kijött egy új update. Nem mintha az előző verziót felkínálta volna a tv.....
DOWNLOADS
Upgrade File(USB type) ver 1208.2, All Windows (MULTI LANGUAGE) 15 Nov, 2017 1279.71 MBPsn: Lapi_papi Xbox:lapi78
-
törölt tag
UE40H5303 tv-ben szerintetek elő lehet valahogy csalogatni , hogy fülhalgató csatlakoztatása után is legyen equalizer a hang menüben?
Illetve valahogy nem lehet kézzel állítani, hogy szintén fülessel ne kapcsolja le a tv beépített hangszóróit?
Sajnos nem értek a szerzíz menühöz.
-
imi123
őstag
Sziasztok
Erről a Tv-ről vélemény?
Most is egy 32-es Samut használok.Igazából a Smart tv miatt váltanék de néha jó lenne a 3d-s részt is használni.Negatív vélemény is jöhet nyugodtan.
Előre is köszi!
Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
veterán
-
Dzsur
tag
Sziaszok! M szériánál hogyan lehet factory resetet csinálni?
-
Zοltta
senior tag
-
Gyuurma77
kezdő
Sziasztok! Esetleg tudja valaki, hogy a samsung mu8002 miben különbözik az mu8000-től? Attól eltekintve, hogy a két típusnak különbözik a talpa... Mit jelent az a kettes?
[ Szerkesztve ]
-
daniel2121
senior tag
Sziasztok használtan keresek 32-esben tv-ét. Van is néhány darab itt is a hardveraprón. Mi az ajánlási sorrend. Van J, ES,H, F sorozatú. Melyik a legjobb ezek közül?
-
PuMbA
titán
válasz daniel2121 #113591 üzenetére
Egyszerű, az ABC sorrend érvényes. Minél újabb TV, annál későbbi betű, bár ezek egyike sem kifejezetten új, már az M-nél tartunk
[ Szerkesztve ]
-
k_mark93
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék majd venni 49MU8002-t és az lenne a kérdésem hogy miben más mint az 55MU8002, tehát az egyel nagyobb modell? Minenképp a kisebb kéne mert a nagy már nem férne el, csak kíváncsi vagyok jár még-e más hátránnyal is ha a kisebbet választom!
Bocs, ha már kérdezték ezt, és köszi! -
Antonio
senior tag
válasz k_mark93 #113593 üzenetére
Azt hiszem ezzel a kérdéssel eljutottunk a legalsóbb szintekre... erre nem is tudok mint mondani.
azt megértem -de nehezen fogadom el- hogy valakik annyira lusták hogy nem néznek semennyire utána a dolgoknak de hogy valaki még az agyát se használja
ugyanaz a típus a méreten kívül nincs különbség, mint minden tv nél az első szám a tv képernyőjének átmérője col (inch) ben.
Tehát jól kapiskáltad ...a kisebb hátránya a nagyobbal szemben a mérete , ami neked igazából előny mert a nagy nem férne el
Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
-
Antonio
senior tag
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Lehetséges valahogyan egy tévé készülékre az éppen aktuális firmware-t erőltetetten újratelepíteni? Eléggé érdekes dolgokat produkál az enyém.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest