- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
GEPESZ66
veterán
43MU6102 -ben valódi 10 bit-es HDR panel van?
-
PuMbA
titán
válasz wolfman #113601 üzenetére
Nem, a Rendszer beállításokon belül valahol lehet
(#113603) GEPESZ66: Nem, olcsó TV-kben csak kamu HDR van. 6400-asokban van olyan panel, ami már meg tudja jeleníteni a HDR-es színeket és a 7000-resektől felfele, ami még kicsivel több színt és a nagyon nagy fényerőt is tudja, azaz a normális HDR-t. Ezek egyébként HDR Premium 1000 logóval vannak ellátva, illetve a Samsung honlapján is mint tulajdonság írják.
[ Szerkesztve ]
-
gyeniko
őstag
válasz micros #113602 üzenetére
Nekem vannak Samu B, C, H, KS, MU sorozatú TV-m is, még nem jöttem rá, hogy mi az előnye a KS/MU "smart" távirányítójának? Annyira nem, hogy ezekhez a készülékekhez vettem hagyományos távirányítókat. A H sorozat "mutogatós" távja a legjobb, nem is értem, hogy miért szüntették meg?!
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
Exelsior24
aktív tag
-
PuMbA
titán
válasz Exelsior24 #113608 üzenetére
"Sajnos nem, pont tegnap néztem hogy a 61XX-as szériában csak 8bit-es HDR van"
Semmilyen HDR sincs A TV mérések alapján körülbelül ugyanazt tudja, mint egy nem HDR-es TV.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz hardverlog #113610 üzenetére
Mert más gyártó is ezt csinálja és ezeknél valójában a HDR azt jelenti, hogy tudja kezelni és megjeleníteni a TV. PC-n például a HDR videók sok lejátszóval nem jól jelennek meg.
[ Szerkesztve ]
-
gyeniko
őstag
válasz sugarforce #113611 üzenetére
Alapvetően nem rossz, de szerintem az általam ismert összes Samsung távirányító közül a legértelmetlenebb és számomra a legnehezebben kezelhető. Én tényleg rendkívül megértő vagyok nagyjából minden helyzetben, de tényleg nem tudom megfejteni, hogy mi vezette a Samsungot, amikor kitalálta ezt a távirányítót. Bár az is igaz, hogy ebben a topikban jó sokan vannak olyanok, akiknek a "mutogatós" táv sem tetszik, pedig nálam az a favorit. Létezik az, hogy nekem van ennyire kificamodott ízlésem és a "user"-ek világszerte kajálják ezt az elcseszett távirányítót?
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
sugarforce
addikt
válasz gyeniko #113613 üzenetére
Alapvetően az én igényeimnek is megfelelne, ha lenne rajta legalább plusz 2 gomb, ami számomra hiányzik róla, amúgy kicsi és jó fogni, de funkciójában lehetne egy kicsit több, persze egy rendes full távirányítót ez nem fog kiváltani. Aki csak arra használja a tv-t, hogy le/fel kapcsolgassa a csatornákat és a hangerőt meg kikapcsolja a tv-t, annak el is hiszem, hogy tökéletes és ujjong, hogy nincs rajta 878 db gomb, amiknél könnyű félrenyomni éjszaka a vaksötétben.
-
lala666
senior tag
-
veterán
válasz s7evcsenko #113617 üzenetére
Igen, azt jelenti ha nincs benne BT.
[ Szerkesztve ]
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
Antonio
senior tag
válasz gyeniko #113613 üzenetére
Érdekes nálam pont fordítva volt nekem rögtön bejött én még 2 db hagyományos és smart távirányítót kaptam, hagyományosba már az elemet se raktam be olyan gagyinak tűnt mellette ... .
smart távirányító bőven elég arra amire kell, nagyon jó a fogása, minőségi tartós darabnak tűnik.note: van külön UPC távirányító is ha az nem lenne akkor lehet hiányzanának néha a számgombok, de ez max pár másodpercnyi előnyt nyújtana. (bár UPC is kezeli smart, szóval már UPC is lassanhanyagolva lesz)
Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
-
s7evcsenko
addikt
válasz sityupityu #113618 üzenetére
Oké, hülyeséget kérdeztem.
Úgy értettem, hogy van itthon 1 tv-m, amire nem tudom csatlakoztatni a BT fülesem, hiába látja, nem párosítható vele.
Vagyis hiába BT-s, erre nem alkalmas.
A 6102-ben van BT, ezt lehet is csatlakoztatni a fejhallgatóval?"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
sandró60
addikt
válasz s7evcsenko #113620 üzenetére
Attól is függ milyen verziójú a bluetooth.
A tévében milyen számozású a bluetooth? -
sugarforce
addikt
válasz s7evcsenko #113620 üzenetére
igen. Az új tv-kről már kezdik lespórolni a jack füles kimenetet, cserébe feloldják a korlátozást a bt audio terén. Nekem az M5502-höz az általam próbált 3 bt fülesem mind csatlakozott és működött.
-
wolfman
veterán
honnan tudok firmware-t letölteni még a tévémhez? A Samu saját oldala borzalom, a készülék nem talál frisset, pedig visszaállt egy régebbire most hard reset után. Van valami oldal ahol fanok összegyűjtik az ilyet?
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
nagyúr
válasz gyeniko #113606 üzenetére
Ha megszokod mi hogy van rajta, baromi gyorsan lehet a funkciókat elérni és navigálni vele... nyilván a hagyományossal is, de igazából ami fontos a mai követelményeknek az minden hamar gyorsan elérhető rajta.
Igazából az az előnye hogy jóval kisebb és könnyebben "kezelhető" meg kézre áll amint hozzászoksz, mint a hagyományos nagy... rá se kell nézni hogy mi hol van, mert azt a 4-5 gombot meg funkciók vakon is tudni fogod már.
Nyilván az legnagyobb hátránya, hogy a közvetlen számok nem érhetőek el gyorsan és a valódi szervízmenü ha kéne már nem elérhető róla a gombok hiánya miatt.
De ezek igazából nem kellenek.Legalábbis ez az én véleményem én már annyira megszoktam, hogy a hagyományos kényelmetlen.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
prosectura
tag
Sziasztok!
TV csere lesz esedékes, kellene a nagyobb. 40h6400 után minőségben nem lenne visszaesés pl egy 50mu6102? (HD tv adás film és egy kis xbox menne rajta). Esetleg más típus vagy széria ebben az árban +/- kicsi?
Köszi
-
Batib
őstag
válasz FollowTheORI #113625 üzenetére
Nekem még az tetszett, hogy a BT miatt kevésbé kellett a tévére irányítani, simán vette a jelet kevésbé pontos irányítás mellett is.
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
PuMbA
titán
válasz prosectura #113626 üzenetére
Valamiben jobb, valamibe nem. Azt is figyelembe kell venned, hogy 10 colt ugrasz, de a TV kategóriája ugyanaz maradt, emiatt nagyobb lehet a felhősödés
[ Szerkesztve ]
-
ali75
aktív tag
Üdv.!
Samsung UE 55 mu8002 tv-ről valakinek valami vélemény? Nem nagyon értek ezekhez sajnos! Ez egy közép kategóriás tv? Nagyon megtetszett a kép rajta igaz gondolom ilyen demo féle videó ment rajta.Ha valaki tud valamit erről vagy valami hasonló tv-ről szívesen veszem a segítséget!
Köszönöm
-
veterán
válasz s7evcsenko #113631 üzenetére
Valaki itt feljebb azt írta, hogy már nem nagyon korlátozzák a BT-t (ha korlátozva van, akkor csak samsung fülest fogad), de ezek szerint akkor még is. A szervizmenübe belépve ki lehet iktatni.
-
törölt tag
válasz sityupityu #113632 üzenetére
Használ valaki UE40H5303 -on hbo go-t??
Tudom nem egy erőgép a tv. Sokszor a figyelmeztető feliratnál 5.1 lejátszási hibával nem indul a film vagy lefagy az app.
Viszont van hogy elindul és teljesen jól műkődik és jó a film minősége is.Van megoldás szerintetek? Ha meg a hardver kevés ,akkor miért van ,hogy időnként jól megy?
-
s7evcsenko
addikt
válasz sityupityu #113632 üzenetére
Ez egy sony TV és egy JBL füles.
Ha márkára korlátozott, akkor az már régen rossz.
Szervizmenüben meg nem biztos, hogy akarok turkálni.Amúgy egy Samu 43KU6000-es tv-t szeretnék lecserélni egy olyanra, amihez párosítható a JBL BT fülesem és erre néztem ki az MU6122-t, de ha ez sem tudja, akkor nincs értelme a cserének.
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
veterán
válasz s7evcsenko #113634 üzenetére
Ezért cserélnél tévét? A szervizmenüben csak egy off-ot kell on-ra állítani és kész.
Igen, márkára korlátozott, de hát lehet ezen segíteni.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
gyeniko
őstag
válasz FollowTheORI #113625 üzenetére
Engem pl. zavar, hogy rettenetesen körülményesen tudok csatornát váltani, illetve a rövid kísérletezés alatt nem tudtam megszokni a gombok helyét (kivétel a 2 fekvő fényes billenő gomb, ezek ötletesek). Ez is bizonyítja, hogy sokan sokfélék vagyunk, abszolút nem biztos, hogy én a többséghez tartozom.
-
s7evcsenko
addikt
válasz sityupityu #113635 üzenetére
Próbálok belépni az "Info-settings-mute-power" kombinációval, de nem nyílik meg.
Változott a kód?"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Norby86
őstag
Sziasztok!
Egy Samsung F6400-as TV készülékkel rendelkezem, amire már elég sok frissítés kijött. Nekem viszont még a készüléken egy bő egy évvel ezelőtti firmware van feltöltve. Kérdésem, hogy érdemes frissíteni a tv firmware-t? Mert olyat olvastam (bár lehet ez hoax) hogy a frissítéssel eltűnik a 3D támogatás. Igaz ez?
-Norbi-
-
veterán
válasz s7evcsenko #113640 üzenetére
Info-Menü-Mute-Power
Option
Engineer Option
BT audio on/off - onra kell állítani
Kilépés kikapcsolásBelépni biztos, hogy ezzel a kombinációval kell, de a többi menürész lehet, hogy változott már az évek során valamit.
szerk: Azért csak óvatosan! Csak a fel-le nyilakat használd léptetésre, a jobbra-balra gombokkal nem tudsz lépni a menüben, hanem már állítasz a tévén!
Itt egy régi videó a H sorozatról. De a tiedről is biztos van fenn.[ Szerkesztve ]
-
Zοltta
senior tag
Más kérdés valakinek van otthon ugyan ez a típusú Tv közül valamelyik ?.
Upc Medium Tv a csomagom és műholdas adások jönnek főleg , és alighanem ebben sima adások vannak ezért gondoltam első sorban FHD-ra és másodlagosan UHD -ra
Az érdekelne ,hogy elvileg Av paneles és létezik itt mint Ips panelnél, ,hogy felhősödés/bevilágítás?
Főleg 1 ablakos 20nm2 -es szobába lenne ( ha a tv elhelyezését nézem, jobb oldalról van hozzá egy 1x1méteres ablak, igy azt hiszem ,hogy elég sötét a szoba ahhoz, hogy kiüssön a bevilágításos probléma) és nem szeretnék egy ilyet kifogni , éppen ezért szeretnék tutira menni, panelilag .
Meg mivel elég sötét a szobám és úgy naponta 7-8 órát menne a készülék, így nem szeretnék foglalkozni a fekete résszel ( ne bökje a csőrömet )Másik versenyzőm ő , tudom nem egy kategória a kettő, de ha árba belefér miért ne
Mivel a keretem max 150k . így akkor tudok rá lecsapni mikor akciózva van.
SAMSUNG UE40MU6102KXXH Nála is ugyan azok lennének a kérdéseim mint a fent említettnél
Köszi a hasznos infókat!
Ja igen van ajánlott 2.0-ás Hdmi kábel ami 1,5 -2 méteres ? Márkailag, szeretném bebiztosítani magam vele , hogy nem occó kicci kínait fogok ki
[ Szerkesztve ]
Csak egy srác vagyok a nagy világból.
-
s7evcsenko
addikt
válasz sityupityu #113642 üzenetére
Beengedett, ON-on volt alapból, viszont sehol nem találok párosítás menüt.
A szerviz menüben volt még egy sor, ami a BT-re vonatkozott, ott azt írja "not supported"."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
veterán
válasz s7evcsenko #113644 üzenetére
Akkor passz.
-
dethroner
veterán
válasz Zοltta #113639 üzenetére
OMG, tévé és zeneileg szó egyazon mondatban?
Klippet én sem nézem mindig, de nem vagyok hajlandó pár centis kis vacak csipogókat zenehallgatásra használni. Arra ott a jól bevált pana hi-fi.[ Szerkesztve ]
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
válasz s7evcsenko #113644 üzenetére
A fejhallgatót látja a tévé? Telefonhoz hozzá tudod párosítani?
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Ciccuka
veterán
Akinek valamilyen Samsung H6200 H6400 H6500 van annak az origo alkalmazás elindul?
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest