Hirdetés
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jobb üzemidőt hozhatnak az idei Galaxy Watchok
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Kifejezetten terepre szánt elektromos bringát áraztak le
- Bemutatkozott a Nothing Ear (2)
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Xiaomi Redmi 4X - Mi-ért hagytál el engem?
- Hamarosan Wi-Fi 7 router érkezik a Netgear fémjelzésével
- Megremeg az Amazon felhője, újabb hatalmas kirúgások jönnek
- A globalizáció megfordulásához vezet az USA Kínával vívott chipháborúja
- Megszenvedné a Huawei kizárását a német mobilhálózat
- Kisöpörné az USA a félrevezető reklámokat a közösségi médiából
Új hozzászólás Aktív témák
-
pictigjis
senior tag
mivel a ZEN már elég sok helyen előkerült, induljon külön topik. már csak azért is, mert most van is miért: ingyenpénzt osztogatnak
We say: ZEN exchanges currencies at the lowest rates.
You say: Check.
And you get a £15 bonus. Simple as that.Collect a bank transfer in GBP (pounds sterling) - minimum 1 GBP.
Exchange GBP into any currency and compare our exchange rates against our competition.
Now you know where to exchange currencies at the best rates. Mission accomplished. You have until the 12th of December 2021 23:59 (CET) to complete the task.All participants who complete the challenge successfully will receive a £15 bonus to their ZEN account until December 15, 2021 23:59 (CET).
The mission is open to both existing and new users, so feel free to let your friends know about it.
-
pictigjis
senior tag
az ingyenpenznek vege, 2000 userre volt korlatozva
Our Special Mission ended up being a huge success
It ended successfully 3.12 2021 on 4:55 PM (CET).
Thank you for being a part of this success. We have already reached the limit of possible participants. We are glad to see so many of you wanted to give it a try and confirm that ZEN indeed has the best exchange rates on market. We certainly hope that you will be able to share such amazing opportunities with us for much longer.
Congratulations to all of you, who managed to coplete the task successfully. You will receive a 15 GBP bonus to your ZEN account by December 15, 2021 11:59 PM (CET).
-
anadroid
senior tag
Azt írták, hogy nem jelzik vissza külön, aki időben megcsinálta, 15-én látni fogja az egyenlegén.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
Sziasztok! Friss reg. Hogy lehet innen free utalni Erste Ft számlára? Nem kaptam Magyar számlaszámot.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
anadroid
senior tag
Felveszed az erstés IBAN számodat, ha HUF-ban akarod, és oda küldöd. Kb. 3 óra, amíg átér.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
-
-
anadroid
senior tag
Ha forintot küldesz, miért lenne? Én ugyan OTP-re szoktam küldeni, de a szemük se rebben tőle.
-
anadroid
senior tag
SHA-val kell küldeni, ahogy be is van jelölve. Még nem szólt a közös képviselő, hogy keveset küldenék a közös költségre.
-
Fifi
őstag
Arra azért figyelj, hogy a kondíciók alapján csak havi 2db SEPA és 1db SWIFT van ingyen.
-- Megválnék tőlük: http://hardverapro.hu/tag/fifi --
-
-
anadroid
senior tag
Ma meg kell érkeznie.
-
-
anadroid
senior tag
Én eddig csak OTP-re küldtem, ott az indítást követő harmadik óra elején jelent meg. Az Erstét csak forrásként használom.
-
-
kgyurma
csendes tag
Sziasztok, nov elején regeltem a zen.com-ra, akkor indult az első ingyenes hónap. Ki is írja az app, hogy következő fizetés dec 8, ami viszont már jó rég elmúlt, de nem vonta le, se forintban, se euróban, pedig vanrajta pénz. Talán valahogy nekem kell kezdeményeznem a díjfizetést?
-
Fifi
őstag
Szerintem ne foglalkozz vele, elég rapszodikusan működik:
- nálam minden hónap 11 és 26 között elvitték
- van akinek rendszertelenül
- és van akinek egyben utólag-- Megválnék tőlük: http://hardverapro.hu/tag/fifi --
-
pictigjis
senior tag
valakinek megérkezett már a 15 font? tudom, holnap a határidő, de akkor jól ki lesz centizve...
-
anadroid
senior tag
válasz
pictigjis #24 üzenetére
Nem határidő, hanem az esedékesség napja.
-
anadroid
senior tag
Most néztem rá 3 perce, semmi, aztán éppen letettem volna a telefont, amikor megjelent az állapotsorban a Zen emblémája, jelezve, hogy rám dőlt a kassza
.
-
zsola400
aktív tag
Nálam is megérkezett
-
VÁMpír
aktív tag
a wise-hoz hasonlóan a ZEN is tud adni GBP accountot, angol számlaszámmal, sort code-dal, amit elfogadnak az angolok belföldi számlának? Vagy litván IBAN-os a font számla is?
-
pictigjis
senior tag
helló, gondolom, volt aki már utalt forintot magyar bankszámlára, mennyi idő alatt érkezett meg? délelőtt 10-kor küldtem el, és még semmi
-
anadroid
senior tag
válasz
pictigjis #33 üzenetére
Kevesebb, mint 3 óra.
-
-
-
A Zen -nél is van hétvégi felár a váltáson?
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
-
batagy
őstag
Mennyi most az Aliexpress cashback a ZEN-en?
-
anadroid
senior tag
-
borbar
csendes tag
Szervusztok!
Curve mögött nem működik a cachback, de GooglePay-jel fizetve? Van erről valakinek tapasztalata már?
Be lehet azt valahol állítani, hogy - hasonlóan a Revoluthoz - automatiksan váltson, ha az adott fülön nincs elegendő összeg?
köszönöm, borbar -
ACE-
addikt
Nincs automatikus váltás beállítás. Ali-n nincs Google Pay szóval mindenképpen direktben kell fizetni a Zen kártyával. Amúgy asszem küldtek is valami levelet, hogy minden oldalon csak direktben megy, szóval a Paypal védelem ilyenkor nem játszik sajna.
Revolut (7000 Ft azonnali) Curve (5font)
-
szabi__memo
veterán
Sziasztok!
Lehet a szolgáltatást szüneteltetni valahogy?Troll: személyes hitbeli meggyőződését sulykolja, azzal a konkrét szándékkal, hogy más felhasználókból heves reakciókat provokáljon ki, vagy más módon zavarja, ellehetetlenítse a témába vágó eszmecserét
-
pictigjis
senior tag
válasz
szabi__memo #46 üzenetére
lehet szuneteltetni, de utana irni kell a supportnak, ha ujra akarod aktivalni a fiokot
a havi dij levonasa rapszodikus
-
szabi__memo
veterán
-
nort_on
senior tag
válasz
szabi__memo #48 üzenetére
Lemondani az app-ból beállítások, pricing plan, "Unsubscribe".
Új hozzászólás Aktív témák
- Hamarosan Wi-Fi 7 router érkezik a Netgear fémjelzésével
- Bambu Lab X1 és P1P tulajok
- Intel Core i7-3xxx "Sandy Bridge-E" és i7-4xxx "Ivy Bridge-E" (LGA2011)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Napelem
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Elektromos autók - motorok
- Xbox Series X|S
- Játékosokat célzó óriásmonitorral újít az LG
- További aktív témák...
- Új Lenovo Ideapad Flex 5 x360 Érintős Ultrabook Tab 14 -30% Brutál AMD Ryzen 5 5500U 6Mag 16/512 FHD
- Új Lenovo Ideapad Flex 5 x360 Érintős Ultrabook Tab 14 -30% Bivaly AMD Ryzen 5 5500U 6Mag 8/512 FHD
- ASUS ROG Strix GeForce GTX 1080 Ti OC edition 11GB GDDR5X
- 3db APC ATS AP4423 Automatic Transfer Switch
- Xbox Series kontroller - Robot White - dobozzal, még garanciális
- Thrustmaster Ferrari F1 Wheel Add-on, Kormány szett,ülés,kormány,sebváltó,pedál PS3, PS4,PS5,Xbox,PC
- Thrustmaster Ferrari F1 Wheel Add-on, Kormány szett,ülés,kormány,sebváltó,pedál PS3, PS4,PS5,Xbox,PC
- Intel i3-3110M
- RaidSonic Icy Box IB-RD4320stu3 külső merevlemez ház eladó
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest