- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonique
őstag
ugynezem AOKP bol mar ha jön valamikor már egyböl 4.2.2 jön
de lehet nem a build-4 el mert abbol már van pre kiadás és ujra nincs közte az sgs ...
pedig még ki akartam probalni rajta csak közbe jött egy nexus 4
de lehet azért megmarad ezis -
jjeahh
nagyúr
én meglepődtem, hogy mennyire smooth, ahhoz képest... kb mint froyo, anno a spicámon...az első hands-on videókban, galaxy nexuson sem volt sokkal gyorsabb. igaz, ha több alkalmazást elindítottam, lezártam a kijelzőt, többé már nem tudtam életre kelteni. ha androidra azt mondják az ios-osok, hogy full káosz, erre mit mondanak majd?
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
cimp
senior tag
válasz jjeahh #17702 üzenetére
Hát nekem egy kissé elkeserítő volt. Arra számítottam ezerszer gyorsabb lesz ha már beharangozták a natív programok használatát.
Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
( V )
veterán
hát én aztán simogattam a kijelzőt minden irányból, de nem történt végül semmi... persze írták a szakik hogy ez még csak egy nagyon alfa előzetes és kb 8-10 hónap mire kiforrott lesz de legalább a koncepció (CM alapok) működő képes!
no mindegy, most a C-mix v8 van fent, tényleg szépen ketyeg egyelőre, de majd 1 hét múlva is kíváncsi leszek rá. plusz a jelenlegi AOKP fícsöröket elég hiányosnak érzem a CM-éhez képest uh tényleg jó lenne már egy hivatalos build is. ha más nem akkor még hátra van a Fishear féle CM is ami az iNand nyújtotta előnyöket hivatott kiaknázni (nekem is olyan van) helykorlát nélkül.
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
bubu333
tag
A cyanAOSP 0.3 nekem bizonyított, tegnap indítottam újra 370 óra üzemidő után.
-
( V )
veterán
pedig szinte mindig ott van az XDA főoldalon, de tessék:
-
cspisti
tag
Valami müködö radió app-ot nem toltak ki véletlenül már?
Feltettem a SpiritFm-et de nem az igazi...... -
BalanceR
addikt
Arra tud valaki megoldást, hogy a videórögzítés ne laggoljon? Eddig minden jb romon tapasztaltam, hogy ha videót rögzítek, elég gyakran megáll egy másodpercre a kép, mindegy milyen felbontáson veszek fel... Elég idegesítő... Főleg akkor csinálja , ha változnak a fényviszonyok... Egyáltalán ez általános, vagy csak nálam van ez a probléma?
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
sagit
veterán
Nos srácok ismét eladtam a 2. SGS-em, kipróbálok 1-2 hónapon bellül egy kínai "csodát". Aztán lehet harmadszor is visszatérek ha nagyon gagyi lesz
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
-
sagit
veterán
hüvelyezek én, de nem telefonnalJiyau G4 a kiszemelt (Advanced verzió)
Csak 03.15-én kezdik el szállítani, a kínai topikban azt mondták nekem hogy örüljek ha áprilisra lesz valamim.
(~250 $,4,7",720p,IPS,2 GB Ram,32 GB Rom,4 mag (A7),3000 mAh)Tisztában vagyok azzal hogy a support kb nulla lesz, de 4.1.2-vel érkezik, nem lehet olyan nagy gond. Az előd G3 sok ph-s tagnak van, ők már a 4.2-es frissítést várják ha jól tudom,
A soc és a kamera tuti nem lesz acélos de ennyi pénzért nem is várom el. Lesz mellé valami MP3 lejátszóm.
Ha meg nagyon nem jön be akkor hamar el fogom tudni adniAddig is samsungon vagyok
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
egyre ritkábban telefonálok, az igazat megvallva, mert lassan minden ismerősöm elérhető interneten is. ha mégis telefonálnék, arra jó egy filléres nokia is...
(#17717) sagit: a lakótársamnak hasonló samuja volt, valami brutális volt az összeszerelési minősége...szétszedhető, mégsem találsz rajta sehol egy rést, megonthatatlan volt, tényleg kavics-hatású...szüksége is volt rá mondjuk, mivel kőműves volt. az ilyen ji-izé telóknak ha adnának valami európai, vagy amerikai fülnek hangzatos nevet, talán annyian nem riadnának el első látásra tőle. amúgy első blikkre a mi-one jutott eszembe a dizájnról. ennyiért azért kínai szemmel nem is lehet olyan olcsó.
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
sagit
veterán
válasz jjeahh #17718 üzenetére
jiayu,huawei,zte,meizu.. stbstb
rengeteg olyan márka van ami szarul hangzik, nem igazán foglalkoztat
működjön, és ennyimeg ne legyen tele kínai hieroglifákkal, feketében egyébként szerintem szép lesz, olyat szeretnék
(i5 copy nem kicsit) ráadásul alíg nagyobb mint az sgs122.4 x 64.2 x 9.9 mm VS 133 x 65 x 10mm
~57k-ért ez a vas szerintem király, 32-ért ment el az sgs tartozékostul
ennyi pénzért lenyelem a gari és szupport hiányát, esetleg még egy sansa clip+-t is simán veszek mellé ha nagyon gyászos lesz a dacaz angol romot... meg el tudom majd viselni, esetleg ha megvan a masina belinkelek ide egy kis beszámolót
ha vacak akkor eladom és kész, 1 próbát megéritt egy G3 beszámoló, még a képek is elmennek, ettől csak jobb lesz szerintem
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
szerintem ez felhasználótól is függ, sokan a htc-t, nokiát tartják a legstrapásabb mobiloknak, a samsungtól meg irtóznak...nos nekem ez a harmadik samsungom, és ha tehetem mindenben azt veszek ezentúl, annyira elégedett vagyok a márkával...miközben a htc-m múlik ki szerencsétlen, és még csak egy éves...a nokiák meg...a tesómnak van egy 700-as, rengeteget panaszkodik rá, a nokiás ismerőseim úgyszintén...
az ilyen kínai márkáknál azt bírom, hogy próbálnak a nagyok mellé felzárkózni, ezért megtesznek minden tőlük telhetőt, ez érződik is rajtuk...ahogyan érződik az is az egykor sikeres vállalatok cuccain, hogy próbálnak kimászni a slamasztikából, álá nokia, htc...most kapok a fejemre...[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Nos, elköszönni jöttem a topikból, ugyanis mától a nővéremé lett a telefon, gyári GB-vel, Sema rootolt kernellel, LAG fix-et nem raktam fel, nem hinném, hogy megérezné, de ha zavarja majd úgy is szól...
Annyit kell még tudni a dologról, hogy pénteken hoztam haza gariból új home gombot, kijelzőt és krómkeretet kapott a teló, tehát úgy néz ki, mintha új lenne.
Hiányozni fog a teló és az Android, de kicsit már néha túl sok volt belőle....lehet egy S3 hardverrel és új Droiddal megszeretném az Androidot, csak annyi pénzem nincsen telefonra, így most áttértem Alma vonalra.
Egy utolsó kép róla: KATT
-
Vasinger!
nagyúr
válasz lsebestyen #17724 üzenetére
Sima 4 32 GB. 20-at kellett ráfizetnem az SGS-re.
-
Cseri0058
őstag
Semaphore kernelnél az "s" mit takar?
-
( V )
veterán
válasz Cseri0058 #17727 üzenetére
ott van az oldalán:
" Please note that there are 2 variations:
Normal versions: for CM10 or ROMs without hugemem configuration, available RAM 384MB - 396MB
's' versions: for Slim Bean ROM or patched ROMs with hugemem configuration, available RAM 397MB - 409MB "( 720p patch )
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
válasz lsebestyen #17729 üzenetére
főleg, mert már napjában frissül, mint a cyanogenmod... jóna, én nem vagyok almafikázó, sőt tetszenének a szifonok is, ha lennének ios-ban widgetek, és létezne amoledes iphone...na meg félek az üveg hátlaptól, iphone 5-nél meg a lepattogó máztól. szeretem ha úgy néz ki a telóm makulátlanul, hogy közben nem félek az asztalra ledobni, kisgyerekek kezébe nyomni, hogy püföljék talking tom-ot, stb...szóval én használom rendesen a cuccost, és a bumpereket, tokokat nem igazán csípem...
-
paxm
aktív tag
Sziasztok! Ha valakinek van eladó jó állapotú SGS -e , vagy tudtok ilyet PÜ-ben keressetek meg. Nagyon köszönöm Üdv.
Samsung Galaxy S24, Huawei P30
-
SzencziB
csendes tag
Sziasztok. Gondolkodom, hogy lecserélem a romomat erre a C-ROM Mix v8 -asra. Jókat olvastam róla itt a fórumban. Ha feltelepítem a zip fájlt utána még valamit érdemes rápakolnom a telóra? Esetleg valamilyen semaphore kernel ajánlatos hozzá?? Bocsi, a hülye kérdésért de nem nagyon értek még hozzá. A válaszokat előre is köszönöm!
-
perfegor17
senior tag
Sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy miért van az hogy nálunk a suliba van wifi amire felmegy a teló de nincs vele net viszont az iphone is felmegy és van is rajta net.Minden más wifis teló fel megy csak az androidos nem.Más androidossal is próbáltam most egy i9000-em van és ez sem megy fel.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz perfegor17 #17736 üzenetére
Ha jól tudom, az Apple cuccok 5 GHz-es csatornát használják Wifi-nél, szemben az tálag 2.4 GHz-cel szemben. Lehet itt van a baj, de azért kétlem, hogy ez lenne az oka. Érdemes lehet beszélni az iskolai hálózat üzemeltetőjével a problémával kapcsolatban.
-
djcir
tag
Valaki tud olyan progit amivel a névjegyeket vissza tudnám másolni a simkártyára? (4.2.2)
Még a gyári rom támogatta ezt a funkciot.::::::::::::::::::::::::::::::---========="Már a jövő sem a régi"=========---::::::::::::::::::::::::::::::
-
SzencziB
csendes tag
Sziasztok. Most telepítettem a C-RoM_Mix_v8_Witout_XLoud romot és olyan hiba üzenetet ír ki, hogy: Sajnos az android.process.media folyamat leállt. Ilyenkor mi a teendő? Hogyan lehet kijavítani a hibát?
-
djcir
tag
válasz lsebestyen #17740 üzenetére
Találtam egyet ami működik is: [link]
végre-::::::::::::::::::::::::::::::---========="Már a jövő sem a régi"=========---::::::::::::::::::::::::::::::
-
cspisti
tag
Tudnátok nekem ajánlani valami mp3 és video lejáccó app-okat?
CM 10.0 ra. Thx -
SzencziB
csendes tag
Sziasztok. Most telepítettem a C-RoM_Mix_v8_Witout_XLoud romot. Olyan problémám van vele, hogy szeretném a fényképezőt használni vagy megnézni a galériát és egyszerűen azt írja ki, hogy: Nincs elérhető külső tárhely.. Hogyan lehet visszahozni a tárhelyet?? Hogyan lehetne megtalálni a tárhelyét a telefonnak?? Válaszokat előre is megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest