- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
NY_A
őstag
válasz milkabrams #4396 üzenetére
Én azt látom, hogy 600 meg 650 csak most kapsz mellé órát. Vagy te mit nézel pontosan?
-
bandi0000
nagyúr
-
milkabrams
őstag
Korábban pont annyi volt az 512-es, mint a 256-os. Most az utóbbi lett olcsóbb. Tehát az 512gb-s ára nem változott.
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
NY_A
őstag
válasz milkabrams #4406 üzenetére
Nem értem mire gondolsz. Kb. 600 ezres listaára volt a 256-osnak előrendeléskor, de ezért az árért lehetett kihozni az 512-est. Én most azt látom Telekomnál, hogy 600 a 256, és 650 az 512, persze ezek listaárak, erre jönnek még az előfizetéses kedvezmények. Annyi változott, hogy most kapsz mellé órát.
-
milkabrams
őstag
-
Flashback
addikt
Német oldalon kuponnal és egy W5 beszämítással 1115€ volt az 512-es. Hozzä adtak egy 44mm W6-ot, és 1 év Samsung Care plus-t.
De azt olvastam aki még ügyes volt tudott szerezni két extra kupont egy ingyen tok és -5%.[ Szerkesztve ]
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
NY_A
őstag
válasz Flashback #4410 üzenetére
Azt tudom, hogy különböző országokban különböző promóciók voltak.
Csak írta, hogy a 256 ára lejjebb ment az 512 meg maradt amennyi volt. Gondoltam rálesek mennyire jön ki így a 256, lehet veszek asszonynak is egyet az órával. De én azt látom Telekomnál, hogy ugyan annyi a listaár mint volt. Ezért nem vágom miről beszél. Azt hittem az alapján amit írt, hogy az 512 listaára maradt 600, a 256 meg ez alá ment. De nem így van. -
NY_A
őstag
válasz milkabrams #4409 üzenetére
Ja már kezdem sejteni mire akarsz kijukadni. Adott díjcsomaggal ugyan annyira jön ki mint eddig, a 256 meg olcsóbb?
Én a listaárát néztem, hogy az lejjebb ment-e. -
GeoJoe
senior tag
Üdv! Eddig a simple-t használtam érintéses fizetésre de pár hete érintésnél a wallet jön be ami nem jó nekem.
A Kapcsolatok / nfc / érintés nélküli fizetéseknél nincs is simple csak gpay. Akadt valakinek hasonló problémája? -
qltsar
veterán
válasz LosBlancosRM #4403 üzenetére
7es Novat valtottam le, ugyanugy beroccennek az animaciok, ahogy a 8-asnal, telefontol fuggetlenul.
Orulj neki, hogy nem veszed eszre, nekem nem fer bele ez a szintu kompromizacio.
-
Frozen
addikt
A fotok nem elég élesek ez az üveg miat lehet ami a kamerán rajta van vag valami beálltás kérdés?
Mind1 melyik kamerát használom kb egyforma az eredmény,párom xianomija szebb élesebb képet készít , én az üvegre gyanakszok ,de lehet szimpla beállítás is[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
-
Pug
veterán
Nalam most PanzerHlass HoOps van fent, az elozo ket S24U-n meg Spigen EZfit Optic Pro volt fent.
Egyik tipus sem okozott semmi felvetel/fokusz/exponalas beli minoseg romlast.
[ Szerkesztve ]
-
meszipeti
aktív tag
Azt be lehet állítani, hogy alapból ne 12MP-el fényképezzen, hanem mondjuk 50-el. Ha kilépek a Kamera alkalmazásból, mindig visszaáll 12-re.
"A játék az nem játék"
-
meszipeti
aktív tag
Köszönöm!
"A játék az nem játék"
-
pg1966
aktív tag
Nekem sem világos miért kell 2 Simple, de egyik sem kezeli normálisan az érintéses fizetést. Kiszedni sem lehet belőlük a már berakott kártyákat, már ott van négyszer ugyanaz. Már csak a csekkek fizetésére használom, érintésre inkább váltottam a Wallet-ra, az sokkal egyszerűbb, és normálisan használható.
-
Gardaai
senior tag
"Most is megtudod nézni, viszont 7+ lépéssel, azt is ebben a Wi-Fi Labs-ban.. "
Tudom, nyilván kicsit túlozva (7+ lépés), de annyinak érződik.
Plusz ezt a Labs funkciót az emberek 80-90%-a nem tudja, hogy egyáltalán létezik. Tehát mintha kivették volna.↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
Gardaai
senior tag
Nem értem félre. Látom én is a számokat, de a háttér sztorit, hogy miért teljesít rosszabbul, nem igazán értem. Ezek úgy is csak spekulációk ameddig valaki ebbe nem néz bele (forráskód).
Szerintem ilyen nincs, hogy socialra jobban optimalizált valami, mint telefonálásra. Már csak azért sem, mert az akku megtanulja a használati szokásokat.
Én aki hetente socialozok kb. 2 órát összesen, meg telefonálok 20 órát, miért nem úgy ossza el az erőforrásokat? Gondolod szoftveresen időt/energiát szánva erre, direkt lebutítják azt?
Hardveresen meg főképp nincs olyan, hogy social > telefonálás.
A számokat látva max arra tudok gondolni (amit írtam is), hogy valahogy bekapcsolódik a pl. VoLTE, 5G, stabilabb/jobb minőségű hívás, ezért többet fogyaszt ugyanannál a felhasználásnál.
De ez megint csak egy fejből kipattant, megalapozatlan gondolat.↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
malor
aktív tag
válasz Gardaai #4437 üzenetére
Más jobb ötletem hirtelen nekem sem támadt, amikor pl. a Sony 1 V telefonálási idejét megláttam és utána meg az iPhone 15PM számait. Az üzemideje teljesen átlagos a Sonynak, de "csak" telefonálásra rohadt hosszú ideig bírja. Az Apple csúcsa meg tartalomfogyasztásban remekel, ezért annak meg összességében kiemelkedő az üzemideje. Persze vegyes használat mellett az ember a valóságban mindent máshogyan érzékel. Viszont akkor is lehet mögötte valamilyen szoftveres ok, hogy az akku egyik vagy másik használati szokásoktól - legyen az telefonálás vagy tartalomfogyasztás - miért merül gyorsabban vagy lassabban egyik/másik telefonban. Biztosan van hardveres is. Az S24 széria is a tartalomfogyasztásban erősített a gsmarena.com akkuteszt szerint. A sokat kritizált Exynos chip is igen csak odateszi magát, ha tartalomfagyasztásról van szó.
Inkább csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy az üzemidő nagyon relatív dolog. A tesztek és a valóság között ég és föld lehet. Viszont a gsmarena.com-os akku teszt jóval érdekesebb és elgondolkodtatóbb, mint a mobilarena.hu-s. Az S24U üzemideje is nagyon attól függ, hogy mire használod. Nem vagyok teljesen jó példa, mert 80-20 százalék között töltöm és merítem a telefont. Egy erősebb napon akár kétszer is tudom tölteni. Átlagos használat mellett csak naponta egyszer. Nyugisabb időszakomban másfél naponta. 48 órát töltés nélkül nálam még nem bírt ki. Aki 100%-ra tölti és 15%-ig meríti, annál el tudom képzelni, hogy összejöhet a 48 óránkénti töltés lightos használat mellett. De merül az akkor is, ha egyáltalán nem használod. AOD eszik rendesen, meg a háttérben futó dolgok ( ami megint szoftveres optimalizálás kérdése lehet, szerintem).
[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
az a baj 1 darab oldal számait szentírásnak veszed. Ott van pl a phonebuff tesztje. s23u ujonnan 1 óra telefonálás alatt 3% merült, s24u már csak 2%. 15pm 0%. Akkor wtf?
80-20 százalék között töltöm
jó nagy faszság ez is , de majd próbáld ki. 100-80 között jóval többet bír, mint 80-60 között. Pl otthon wifin nyomogva 3.5h sotom lett mire 79%-re merült. Ez kb pont az a diffi hogy kell e rátöltened vagy nem.[ Szerkesztve ]
-
malor
aktív tag
Szentírásnak nem is, de egyfajta iránymutatásnak tartom a gsmarena-t. A másikról nem is hallottam. A weboldaluk lehet az oka. Elavultnak tűnik. Nekem még kell a weboldal
Mivel most a tél végi hónapokban elvagyok 80-20 százalék között, nem stresszelek rajta. Nem esik nehezemre naponta félóráig tölteni egyszer vagy nagy ritkán kétszer. Nyáron majd 100%-ra is töltöm. De attól tartok, hogy akkor is naponta kell majd neki a töltő. A meleg és a napfény nem lesz a barátom erősebb használat mellett. A fotózás még mindig nagy mumus. Az akkutesztekből a fotozás fogyasztását hiányolom a legjobban.
[ Szerkesztve ]
-
Gardaai
senior tag
Inkább YouTube-on nézz ilyen összehasonlító videókat, mert legalább a teszt körülményt látod és, hogy mi, meddig, hogyan megy pontosan az adott készüléken.
Ezekből is meg kell nézni 3-4-5 darabot, hogy nagyjából összeálljon az összkép.↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
beci43
senior tag
Híváslistát hogy tudnám megőrizni? El kezdte a régebbieket kitörölni. Úgy emlékszem a max 100 hívás megőrzése csak iPhone feature.
-
malor
aktív tag
válasz Gardaai #4441 üzenetére
A kép hosszabb távon és mindennapos használat mellett áll össze. Azért mondom, hogy én csak iránymutatásnak tartom az ilyesmit. Esetleg felhívja a figyelmet érdekes különbségekre. De a valóságban már minden attól függ, hogy te hogyan és mire használod majd. A teszteknél a valóságban teljesíthet jobban és rosszabbul is a telefon. Erről szól ez a topik is. Te is maradtál inkább az S23U mellett miután kipróbáltad az S24U-t.
Olyanok ezek a videók is, mint a fotós tesztek. Nálad valahogy semmi sem úgy van.
[ Szerkesztve ]
-
malor
aktív tag
ReGalaxy kuponos telefon felújítás esetén tényleg kérik a felújítandó telefon számláját?
-
malor
aktív tag
válasz Energie X #4447 üzenetére
Az alapvető részletek benne van a kuponban. További fontos részletek a promóció leírásában.
-
stemplar07
őstag
A legutóbbi FW frissítés óta.. bár ezt nem jelezték...az előzőhöz képest ( az élénkség/fotó javításos FW-hez képest, mert onnantól romlott kissé) javítottak valamit az aksin (és az érintési érzékenységen is) én így tapasztaltam, és ezt más is észlelte ... [link] (az elejébe a csávó hírdetése miatt érdemes beletekerni ..)
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Csak beadtam a derekam, vettem egy 256- fekete példányt.kengyel
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest