- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazs1981
aktív tag
Sziasztok!
Most a Telekomnál Galaxy Watch jár mellé, sztem erre lecsapok. Kérdés, hogy a Yettel fizikai sim működni fog vele? -
crane75
senior tag
Sziasztok, hogy tudom aktiválni a bekarikázással keresést az a-pennel? Előre is köszönöm a segítséget.
"Az ég nem a csillagoknál kezdődik, hanem a fűszálak hegyénél."
-
crane75
senior tag
válasz thomasvold #4305 üzenetére
Köszi. Gesztus vezérlés mellett akkor a home gomb hiányában nem működik?
"Az ég nem a csillagoknál kezdődik, hanem a fűszálak hegyénél."
-
-
waszabi07
tag
[link]
valaki ezt használja? Elvileg ez az a fólia amit samsung.com-on lehet venni a telefonra.[ Szerkesztve ]
Iphone 15 pro - Apple watch ultra 2
-
milkabrams
őstag
Mennyi idő míg megjön a regalaxy kupon? Február 27-én kaptam visszaigazolást.
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
Zoty4
őstag
hát gyerekek, kimentem a lakásból lőttem egy fotót, majd rázoomoltam több száz méterre levő ház ablakára sötétben és lőttem mégegyet, lefostam a bokám
[ Szerkesztve ]
-
-
Zoty4
őstag
Oneplus6t-m is imadtam, de kicsit mas kavehaz volt fotozas teren, bocsi ,nekem uj meg ez az erzes, van mit felvedezni ebben a kos szornyetegben
sorozatszamom total mas mint a mintapeldaban rfcx10 kezd
[ Szerkesztve ]
-
-
őstag
Egy kérdés: A 10x-es Samsung hűségpontok miatt milyen e-mail címre kell írni? Írtam már a weboldalon keresztül, aztán kaptam egy noreply választ, hogy 1 munkanapon belül válaszolnak. Ez volt február 26-án.... Hűségpontjaim sem emelkedtek... Írnék nekik közvetlen ha valaki tudja milyen emailre kell küldeni.
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * Új Kyson 128GB pendrive * adatlapomon
-
Pug
veterán
-
malor
aktív tag
A Mobilhálózatokban a 4G/3G/2G volt bekapcsolva, mert nem használok 5G-t. Azt vettem észre jobb a térerő és a mobilnet Budapesten (Telekomos eSIM), ha az 5G/4G/3G/2G van kiválszatva.
-
Bazs1981
aktív tag
Sziasztok!
Telekom szerint az ajándék okosórát a Samsung Members alkalmazásban tudom megigényelni. Érdeklődnék, hogy mi ennek a menete? Köszi!
-
surgery
senior tag
Én úgy gondolom hogy baromira nem tartották be a promóciós szabályzatot amit ők írtak! Itt ezt is meg lehet csinálni más országokban ebből büntetés lenne. Amit a Samsung művel kb egy éve az kb egy vicc. Ezt úgy hívják egyszerűen hogy a vásárlók megtévesztése.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ezt egyébként mire alapozod, hogy mindenkinek jóvá fogják írni? Mert az, hogy küldenek egy válasz levelet azzal, hogy továbbították az illetékes osztályra meg adnak 5db 5%os kupont ez számomra nem éppen megnyugtató. Úgy gondolom
nem tartották be a promocioban foglaltakat, mivel
nagyon sok rewards pontot kellene kiosztani a sok előrendelés miatt és most megy a fejvakarás. -
Kaba
veterán
válasz #96147968 #4337 üzenetére
Kuponokat sem lehetne halmozni a szabályzatuk szerint, a beszámításos telefonokat is le kellene adni a kedvezmény fejében, az összes elárazott terméket is kiszállították stb., furcsa módon, amikor valami előnyös, akkor senki sem reklamál.
A rewards pontokat mindenki időben megfogja kapni aki jogosult rá.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
malor
aktív tag
Lehet volt korábban - elnézést az ismétlésért, ha igen - de ez az összehasonlítás jól jöhet azoknak, akik az S23U-hoz szeretnék viszonyítani az S24U-t. Különösen azoknak lehet érdekes, akik sokat szeretnek telefonálni. Az S24U csalódást okozhat nekik, mert nem bírja úgy, mint az elődje.
Amúgy a sima S24 is kevesebb ideig bírja - ha telefonálni akarunk vele - mint az S23, szintén a gsmarena.com szerint.
Úgy látszik a Samsung idén elengedte a telefonálást. Vagy ezt tudják később optimalizálni, ha akarják?
Visszatérve az S23U vs S24U kérdésre. A töltésből is visszavettek. 45 Watt ide vagy oda, szoftveresen úgy játszanak vele, ahogy csak akarnak. Az S23U egyelőre gyorsabban tölthető a gsmarena.com összehasonlítása szerint. Ez is lehet később változik. Csak ez is olyan apróság, ami szemet szúrhat másnak is, nem csak nekem.
[ Szerkesztve ]
-
LosBlancosRM
senior tag
Most komolyan. Lényeges, hogy 35 vagy 39 órát tudsz egyhuzamban telefonálni? Töltés meg 1-6 perc.
Tényleg nem tudom, hogy mi van ezzel a topikkal. Máshol is belekötnek az emberek mindenbe?Mi lesz a következő? Melegebb az időjárás, mióta kijött az S24 Ultra?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
malor
aktív tag
válasz LosBlancosRM #4345 üzenetére
Így nézve "csak" 10% a különbség. Az üzemidőre jobban hatással van, hogy ki mennyit telefonál az S24U-val. Szóval az egyáltalán nem hangzik túl jól, ha azt mondod, hogy a telefonálástól jelenleg jobban merül az S24U, mint az S23U.
A sima S24 ebből a szempontból azért elég durva visszalépés. Pedig azt gondolom, hogy az olyan méretű telefonokat pont azok veszik és használják, akik inkább sokat telefonálnak. Nekik az S24 üzemideje szerintem siralmas lehet az S23-hoz képest.
[ Szerkesztve ]
-
malor
aktív tag
válasz LosBlancosRM #4347 üzenetére
"Ne hisztizz" Úgy néz ki, hogy a telefonálás jobban meríti az S24U-t, mint az S23U-t. Ez a lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.