Hirdetés
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Google Pixel topik
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
-
Mobilarena
Samsung és nem Samsung tulajok beszélgetős topikja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lafaty80
addikt
válasz
nggabi #95396 üzenetére
Mélyen együttérzek
Csak hogy ne érezd annyira szarul magad, betöltve a 4. x-et előjött az elmúlt 10 év legszarabb szitujai haverok között... Nyertem a vesegörcsömmel, aminek hatására megtapasztaltam milyen felnőttként egy ápolónak bőgni és könyörögni hogy bármit is akar adni az injekcióban, mindjárt duplát bökhetAz orvos meg utána kezet rázott, hogy akkor egy lájtos közepes szülésen túl is lennék, mehetek asszonyhoz panaszkodni ezek után (2 gyermekünk anyja). Az asszony meg kint kínjában már csak rögöhött, hogy kinek mit ígértem meg bent az orvosi szobában, ha azonnal kiütnek/leütnek.
Amúgy helyzet errefelé? Rég látogattam már a topikot, halrudit és térdeplős párna még pörög?
Remélem a kergevírus még elkerült mindenkit, és maradjon is így sokáig...
-
Shingen
addikt
-
nggabi
félisten
-
twine
veterán
Nem,sajnos...még nem tudom gyakorolni, mert.......
de amint lehet,,én megpróbálom,,nem hagyom annyiban a dolgot -
nggabi
félisten
Hétvége
-
zoleeno1
veterán
Azért durva gyerekek, hogy már olyan vének vagyunk, hogy a buzulás poénkodós topik átmegy lassan a "kinekmiabajába"...
-
kali8n
aktív tag
válasz
nggabi #95370 üzenetére
Átérzem a helyzeted. Nekem is volt vesekövem, tényleg találó név rá a kvaanyád.
Nekem érdekes volt, mert mondták, hogy túl nagy és nem fog tudni kijönni, ezért zúzni kell. El is mentem, minden bekészítve, már várom a fájdalmat, erre mondja az orvos, hogy nincs meg a kő.Olyan helyre ment, ahol nem látja a gép...majd jöjjek vissza máskor...faja..
Rá két napra csak kijött magától a rohadék zúzás nélkül is, hát mit mondjak, szépen végigkarcolta az egész pélót belülről, rohadtul fájt/csípett utána a vizelés.
-
nggabi
félisten
Napot.
-
nggabi
félisten
Itthon. Egész délutános buli volt, kő nem jött még. Olyan mintha pontozóval kalapálnák a hasad alját, elviselhető. Van a másik vesémben 3mmes majd azt is kikalapálják. Juhéé
-
nggabi
félisten
Thx mindenkinek.
-
nggabi
félisten
Reggelt. Fél4ig görcsölt a vesém, most hívtam a délpestit h ezt nem lehet elviselni még 2 hétig, élőhulla vagyok. Végül lett időpont digitális abortuszra holnap 1re. Mázli. Már csak sikerüljön összetörni.
Helyzet?
-
nggabi
félisten
Kedd.
-
tibbike01
őstag
Sziasztok,
Van itt valaki, aki tud kijelzőt cserélni S10-ben vagy van Samsung szervizes ismerőse? Lenne egy remek ajánlatom
-
nggabi
félisten
ez lemaradt [link]
-
nggabi
félisten
Keresett titeket a Feri...
-
nggabi
félisten
Vasárnap
-
nggabi
félisten
Hétvége
-
nggabi
félisten
Kösz, meg a giraffnak is.
Már a célegyenesben vagyunk, de azért kaptam időpontot esw-re okt 5re, ha addig nem jönne ki. Fasza. Kérdeztem h mi az a megsínezés, de azt mondta a doki h jobb ha nem tudom
Kb commodor 64es az ultrahang az erzsébeti sztkban, de a lényeg látszik. Stadionra van pénz, az a lényeg.
-
nggabi
félisten
Reggelt melósok.
-
nggabi
félisten
bazze ma dolgoztam. na ne nagy dologra gondoljá
10 perc alatt kivittem 2 vákumcsomagolt matracot. meghagyom én ezt a melózást nektek
más: nincs bulika este 11 után. mer a vírus alszik 10ig és a metrópótlás miatt csak 11re ér le.
-
zoleeno1
veterán
Csakapajtás
már aki még tudja, hogy létezett olyan...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Yettel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- bambano: Bambanő háza tája
- 3DMark05 eredmények
- Milyen Blu-ray írót?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Delta Force (2024)
- A komplett platformot kínáló cégeknek kedvez Donald Trump vámpolitikája
- További aktív témák...
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest