Hirdetés
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- iPhone topik
- Az iPhone 17e is várományosa a Center Stage kamerának
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laris2
senior tag
válasz
Sensut
üzenetére
Ha Gery rábólintott, akkor elvileg fordítható, akkoriban legalább másfél évig nyüstöltem az NSCP2-őt és a Soupot de jelenleg nincs kedvem hozzá. Bár van benne egy kvarckoponyás feladat, amit nem értettem a guglis angol miatt, max az érdekel az egészből. Egyébként az NS részt nagyrészt lefordítottam, a kordonos cetliktől kezdve Zatonig beleszámítva a Fenrines küldiket is. Olvastam róla amivel most játszol, hogy kimaradtak belőle ezek az ugrálós részek, és a külterületekre sem lehet kimenni. Valami Zatonos feladtok azért kerültek bele. Megmondom őszintén, nem vállalom a fordítást. Csak úgy megemlítem, ha van kedved ránézni a Reborn Istokra, és kiszedni a szövegfájlokat, azt fordítgítnám. Bár készül hozzá az angol szöveg, kb egy hete kezdték el. A 16477-es h.sz-ben megtalálod az elérhetőségét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony G 24-105 f/4 - Sigma 50mm f/1.4 Art (SONY E)
- Összeszerelésre váró komplett gépezet várja új gazdáját!
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Asus P5a-b Ss7 dobozos alaplap / K6-2+ 500mhz / Voodoo 3 /Awe 64 / Big Box Game
- Eladó 82 colos 4K HDR Samsung TV
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
shield