Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Végre ismét elindult a Runes of Magic Hungary!!!
Mindenkit szeretettel várunk megújult oldalunkon!

-
Vistaboy
veterán
Üdvözletem!
Először is van két jó hírem!
1. Az oldalon gőzerővel dolgozunk - vadonatúj designnal és motorral fogunk megnyílni pár napon belül. A régi fórum megmaradt, így mindenki megtalál mindent, ami eddig ott volt. Egyelőre nem árulhatok el semmit az új design-ról, csak annyit, hogy nem lesz olyan "csiricsáré", mint a korábbi. Egy sokkal komolyabb, darkosabb külső lesz majd az oldalon, ami szerintem - én már pár napja használom - sokkal jobb, mint az előző volt.
Az új motorra való átállás miatt a kezdetekben pár menüpont nem lesz elérhető, mivel az ékezetes karaktereket nem tudtuk importálni az új motorba, ezért ki kell azokat majd javítanunk. De gondolom, ez nem lesz annyira zavaró - pár nap és kész lesznek ezek is, de a hétvégén már ki szeretnénk nyitni az oldalt a játékostársaink előtt is.
2. A játékban nemsokára új terület fog megnyílni, Weeping Coast, ami - kapaszkodjatok meg! - 50-60-as terület lesz! Azaz ezzel a patch-el fel fogják emelni a szinthatárt 60/60-ra.

Akit érdekel, hogy milyen is lesz ez, az megnézheti a YouTube-ra kikerült kis videóból. Még nincsenek mobok és NPC-k, de a területről már lehet némi fogalmunk. A srácot, aki ezt a videót készítette, már bannolták - lévén ilyesmit nem lehet megosztani -, de most már a videót meg lehet nézni következmények nélkül.
Exploring Weeping Coast! 2.rész
Úgyhogy ha minden jól megy, várunk szeretettel minden kedves RoM-játékost a megújult oldalunkon.

-
DrGonzo22
őstag
válasz
Wolverine
üzenetére
Azt mindenki tudja, hogy tilos, de pl. a wow-ban van egy jól bejáratott út. (külső weblap, kínai felvásárolja a felesleges aranyat, többször adtam már el nekik, persze a "normál" ár feléért, és mivel nincs játékon belüli nyoma az account-ot nem veszélyeztetni semmi. Elsőre persze kicsit ijesztő volt odaadni 10.000 aranyat egy vadidegennek, de rá 5 percre utalta a pénzt. Teljesen megbízhatóak, csak nem fizetnek túl sokat, de mivel ingame úgy se tudom mire költeni, még mindig jobb havi 4-5ezer forintot keresni ilyen módon.) Arra voltam kíváncsi, hogy a RoM-ra is ráépült-e már ilyen szolgáltatás. Ezek szerint még nem

-
DrGonzo22
őstag
Üdv, a játékban begyűjtött gyémántok forintra váltásának van valamilyen jól bevált módja? (pl. wow aranyat nagyon könnyű aranykereskedőknek eladni (persze töredék áron, de még így is megéri), van-e itt is ilyen jól bejáratott csatorna?) Köszönöm.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Yushchenko
üzenetére
Ez az ún. Upload Error, amit sajnos közülünk is elég sokan tapasztalnak - és utálnak is
-, egyszer-kétszer nálam is előfordult, ez sajnos nem rajtunk múlik. Próbáld meg újrarakni a játékot, hátha az segít. -
Wolverine
félisten
válasz
Yushchenko
üzenetére
Mert valami hiba van a jelek szerint. Én a helyedben csinálnék egy reinstallt.
-
Gyuri16
senior tag
a hivatalos oldalon felbukkant egy kerdoiv. Az aukcios haz a tema, es mivel (szerintem) van mit javitani, ajanlom a kitolteset (nem mellesleg tombola is van
)
[link] -
Dillon
tag
Üdv! A játék első indításánál melyik region-t ajánlott választani?
Mod.: nem szerverre, hanem az International - DE/AT/CH - USA részekre gondolok közvetlen a patch-elés megkezdése előtt. Vagy ez mindegy ilyenkor?
-
Vistaboy
veterán
válasz
ricsiv92
üzenetére
Azok csatornák (Channel). Ha nem vagy egy csatornán azzal, akivel partyban vagytok, akkor nem látod a karakterét. (Instában asszem nem számít, de lehet hogy tévedek). Szóval ilyenkor át kell váltani, de mostanában én nem játszok sokat, úgyhogy nem biztos.

Ja, és emlékszem, hogy sok bugos quest volt benne annak idején, amit ezzel oldottunk meg. És farmoláshoz is jó, hiszen csatornaváltáskor visszarakja a mobokat.
-
ricsiv92
tag
Látom, hogy a szerónak 3 külön 'részlege van'. Számít valamit, ha másikba megyek?
-
ígyvanferi
addikt
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Most patchelődik szépen. A játék oldaláról szedtem le a klienst (fél nap alatt...), remélem nem adja meg magát később sem. Majd még jelentkezem.

-
ricsiv92
tag
Hogyan tudok szerezni kék kristályt, amiből alapból 50 van?
-
ricsiv92
tag
A másodlagos classomat hogyan tudom fejleszteni?
-
ricsiv92
tag
Köszi a segítséget, most próbáltam egy másik mirrort. Innen talán lejön. Több fórumon olvastam, hogy ez a játék mindig szaggat, akármilyen erőműved is van.
Igaz ez? -
Vistaboy
veterán
válasz
ricsiv92
üzenetére
Oké, ha nincs seeder, nem is jöhet. De legalább nem szakad meg.

Amúgy több mirror-t kell kipróbálni, sokszor az eredetiek nagyon leterheltek vagy mi, de elég lassan jön onnan is.
Vagy próbáld leszedni a Closed Beta klienst, az kisebb, igaz, többet kell utána patchelni.
-
ricsiv92
tag
Most már a 4-dik letöltést kezdem
Vagy elmegy a net, vagy a gép fagy le
-
Gyuri16
senior tag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
probald manualisan updatelni:
[link] -
ígyvanferi
addikt
Hirtelen ötlettől vezérelve kipróbáltam volna a játékot, de a frissítésen nem jutok tovább. Feltelepült, elindul az update, total 30%-on áll, a progress szépen végigmegy 100%-ig, ekkor felugrik egy picike ablak error felirattal, amit leokézhatok és ennyi. A cliensből csak kilépni tudok. Sok mindennel még nem próbálkoztam, újraindítottam, újratelepítettem. Ha nincs konkrét javaslat, akkor újra le is töltöm, ezúttal máshonnét.
-
Gozzer
csendes tag
LOL, hisz most ment el a Hungarian guild, azert leptem abbol ki
)
Az meg hogy irtam kilepek, poen volt, hisz ott a sok vigyor
)
Na ez utanozas, en is csaj karival jatszom csak, es eleg egyertelmu a nevem a ROM-ba Magyarvandor guildba
))))UI: Nem ez a nevem.
-
Gyuri16
senior tag
válasz
Vistaboy
üzenetére
igen, sok nemetet en is furcsallom. legzavarobb, hogy vannak akik nem hajlandoak angolul megszolalni. szerencsere nem vagyok rajuk szorulva, ugyhogy nem erint a dolog. a tobbseg igazan rendes es tud angolul
amugy en a Magyarvandorok guild tagja vagyok, Sionchainen. sok az aktiv jatekos, ugyhogy szinten csak ajanlani tudom
-
Vistaboy
veterán
válasz
ricsiv92
üzenetére
Szia.
A mi guildünk, a HUNters a Sionchain-en van, míg a másik nagy magyar guild, a Hungaricum pedig a Macantacht-on.Egyébként több kisebb-nagyobb magyar klán is van szinte minden szerveren, egyedül talán a német nyelvűeken vannak kevesen - ha vannak egyáltalán.
Viszont érdekes módon németek ugyanúgy vannak az angol szervereken is, pedig ugyanannyi német szerver létezik, mint ahány angol.

-
ricsiv92
tag
Most töltöm a játékot, melyik realmen(ha van) van magyar guild(vagy valami ilyesmi
) ?
Üdv. -
Vistaboy
veterán
Runes of Magic - Már túl az egymillión!
"Alig két hónap alatt elérte a Runewaker által fejlesztett Runes of Magic az egymilliós határt, ugyanis már ennyi regisztrált játékos kalandozik Taborea világában."
Forrás: Gamekapocs.Egy kis kiegészítés (Nem a hírhez kapcsolódik): Sajnos a játék magyar honlapja ideiglenesen nem elérhető, ugyanis egy trójai program feljutott a szervergépre, amin található. Amint sikerül megszüntetni a hibát, ismét lesz oldal.
-
mate0217
aktív tag
3-as szintü warriorom van!!

-
Gozzer
csendes tag
Udv.
Shiochain seron eleg sok magyar van, en is ott leledzem Rogue/priestkent 25/17 egyenlore Gizi neven.
-
mate0217
aktív tag
Most már mindegy már ki várom ugy sincs sok hátra

-
Gyuri16
senior tag
válasz
mate0217
üzenetére
ha maga a telepites tart ilyen sokaig az fura... ujrakezdenem.
ha viszont mar az update-elesnel vagy akkor rendben lehet (eleg sokat huz le, attol fugg milyen neted van). hivatalos forumon azt hiszem talalsz linket a patchokhoz, es telepitheted a nagyobbakat manualisan (bar igy maceras lesz) -
mate0217
aktív tag
a hivatalos oldalról letöltöttem a klienst de nagyon lassan telepitti!!!!!
15 órán át csak 2379.5 mb birt telepiteni!!!! -
L_ajos
őstag
Engem mög kirugtak inaktivitás miatt
Na ennyit az upc-ről
Ki kéne lőni az összes hülyét a marsra aki most épp a nagy megoldáson dolgozik.. dolgozik.. bahh 
-
mate0217
aktív tag
Most töltöm a gamet szerintem nagyon király!!!!!

-
Sziasztok!
Az után érdeklődnék hogy van-e a játékban messziről varázsolok nagyot
karakter?
Köszi!
-
Noddy
senior tag
Tegnap este tényleg nagy tömeg volt, raidben voltunk meg is öltük a bost (monjuk én csak egy fireballt nyomtam, hamar meghalt a boss) de mégse lett complete a quest. Lehet, hogy raidben nem mükszik, vagy tényleg csak sokan voltunk. Instában az ember nem kap xp-t, vagy a partytagoktól függ, hogy kap-e az ember?
-
RexpecT
addikt
Úgy látom fejlődni fog a játék folyamatosan szóval visszajövök én is gamelni.
Win7 alatt valaki játszik a ROM-al? -
Gyuri16
senior tag
válasz
Departed
üzenetére
konkret tippet nem tudok adni, mert azokat a questeket nem csinaltam, de altalaban ha valami nem megy egyedul, akkor partyban kell probalkozni (kesobb eleg sok olyan kuldetes van, ahol eliteket, bossokat kell megolni, es azokat egyedul nem igazan lehet). ha nem elitek, akkor csinalj mas questeket, es menj vissza ha erosebb vagy
mas: tegnap voltam bloody galleryben, abban remenykedve hogy megcsinalom a questeket. vartunk vagy egy orat a bossra, de nem jelent meg, vegul ugy dontottem nem er nekem annyit az a ruha.. nem ertem bg miert nem insta, ennek igy semmi ertelme.
bar vegulis nem tudom jol csinaltuk-e. van az elso boss spawnolasanak valami feltetele? (valakik ott uvegcseket gyujtottek, es valahogy vert belejuk, de ezt igazabol senki se tudta hogy mukodik) -
Departed
őstag
Kis tanácsot kérnék: a második novice térségben a Rose Caravan-nál van egy küldetés, ahol erős vezető kecskét meg négy erős kecskét kell legyőzni. 10/10-es mage/priest-emmel sehogysem tudom hogy csináljam, hogy ne haljak meg.
Köszönöm a segítséget!
-
Gyuri16
senior tag
válasz
Vistaboy
üzenetére
lehet knighttal kicsit mas, de en mar megszoktam hogy a normalis mobok nagyon ritkan ernek el hozzam. szintemen levo mobokat irtok leginkabb, amik eleg nagyot utnek ram (foleg ha veletlenul tobb jon). meg eleg kicsi vagyok (25/19), ugyhogy lehet kesobb mashogy oldom meg (bar most is problemas a dailyk leadasa.. aslanban csak egyet lehet pont a varosban leadni, raadasul ott haz sincs kasztot valtani, ugyhogy + macera)
most megyek majd BG-s questeket csinalni. jol latom hogy ott vissza kell futni az insta legelejere amikor megoltem az elso bosst leadni a questet, aztan meg menni a masik bossra es megint az elejen leadni?
-
Vistaboy
veterán
Én egy Priest/Knight-ot tolok, a Pap az elsődleges kasztom, és gond nélkül tudok vele fejlődni. Szerintem nem gyenge a Pap, lazán irtom vele a mobokat.
A buffoknak hála - és a másodlagos Knight-skilleknek - közelharcban is megállom a helyemet. Vannak DOT-ok, amit rátolok a mobra, közben lövöm, és amikorra elér hozzám, már fél HP-n van. Ekkor bubi fel, és a Knight skillekkel lecsapom sec-perc. Heal-re egyenlőre nem gyúrok, pusztán a Regenerate-et maxolom, amikor van elég TP-m (Egyre nehezebben). Ez bőven elég a számomra, az egyetlen hátránya, hogy instában nem tudok healelni, de ez annyira nem gond, hiszen egyenlőre a fejlődés a fontos. Majd ha megkapom a TP-Reset rúnát 30-on, akkor amint elérem legalább a 40/30 vagy ilyesmi szintet (Mehetek Necropolisba), akkor Resetelek, és kimaxolom a healt. Addig meg jó vagyok így, ahogy vagyok.
-
Vistaboy
veterán
Ma reggel 9:00-kor leállnak a szerverek, mert érkezik a 2.0.2.1827-es Patch, ami számos újítást tartalmaz.
- Többek között végre megnyitják Ravenfell-t, amit már régóta várnak a magasabb szintű játékosok (45-50-es terület).
- Bekerül egy érdekes minijáték a játékba, nevezetesen a Lóverseny. Itt mindenki egyforma lovat kap, és a pályán elszórt bónuszokkal tudnak egymásnak borsot törni az orra alá. Tiszta Carmageddon (Bár inkább Horse-mageddon
).- A Patch újításai között szerepel még a 35.-ös Elite Skill-ek implementálása is, ami - valljuk be - ideje volt már, hiszen 50/50-es karakterekkel maximum 30-as Elite Skill-eket kaphattunk.
- A harcrendszer is komoly változáson fog átesni. Megjelenik a karakterlapunkon a Hit Rate és a Dodge Rate kijelzője, ami alapjaiban fogja meghatározni az ütéseink pontosságát. Bele fog számítani minden, a karakter és fegyvere szintje közötti különbségtől kezdve egészen az ellenfél védelme vs. a tárgyaid állapota és a szinted közötti különbségig minden. Mágusoknál és Papoknál ezentúl a Wisdom is komolyan számít a Magic Attack-ban (Eddig ugye az Intelligence volt a fő DMG-re, a Wisdom pedig HEAL-re).
Ezen kívül egy rakat javítás és optimalizálás is bekerült a patch-be. Akit érdekel, a patchnotes-t elolvashatja alább:
-
Gyuri16
senior tag
-
-
-
Vistaboy
veterán
válasz
Departed
üzenetére
Nem kell annyira sűrűn visszamenned. Megveszed az alapdolgokat, és amint elérsz Varanasba (Általában 12-13-as szint környékén kerülsz oda), akkor ott megveheted a komolyabb recepteket. Ha pedig már aktiváltad a Varanas teleportját, miért mennél Pioneer's Colony-ba, nem?

-
Departed
őstag
válasz
Vistaboy
üzenetére
Köszönöm RoM guru
Tehát mindig, amikor fejlődöm favágásban/bányászatban/növénygyűjtésben, vissza kell mennem a kezdőhelyre a Pioneers Colony-hoz mindaddig amíg nem leszek 20-as belőlük? Mert ugye az új recepteket be kell gyűjteni hogy az extrább cuccokat is gyűjthessem... -
Vistaboy
veterán
válasz
Departed
üzenetére
A kezdőhelyen van mindegyik képességhez trainer, és ha eléred velük a 20-as szintet, akkor Varanas-ban találsz ismét magasabb fokozatú trainer-t mindhárom skillhez. 20 szintenként tudod fejleszteni a képességeidet, de arra figyelj, hogy magasabb szintekre mindig egyre kevesebb skillt tudsz fejleszteni, míg a legutolsó (Master) szintre már csak egyet.
Ebben benne vannak az egyéb képességek is.
-
Departed
őstag
Favágás/bányászat/növényszedés képességet csak minden második nagyvárosban lehet tanulni? Mert van mindháromból különlegesebb szednivaló a második nagyváros, Logan körül, de nem tudom hogy lehet eljutni hogy azokat is szedhessem. Köszi a választ!

-
Vistaboy
veterán
válasz
Departed
üzenetére
Gyémántot lehet venni az AH-ban is, igaz, még elég borsos áron. Érdemes várni egy picit, amikor emberi áron fogják kínálni őket, és akkor egy pár száz gyémántot meg tudsz venni mindenféle fizetés nélkül is.
Ja, és a napi küldikért kapható Bierdine Token-ekért is lehet venni Item Mall-os cuccokat.

-
Departed
őstag
Jól értelmeztem a játékban, hogy ha nem fizetsz valós pénzt, akkor gyakorlatilag nincs saját ház fejlesztés? Mert ugye fejlesztéshez energy, ahhoz gyémánt, ahhoz pedig valódi pénz kell. Szóval a saját házzal foglalkozás nincs ingyen, jól értem?

-
Departed
őstag
-
Vistaboy
veterán
válasz
Departed
üzenetére
Hát, az igazság az, hogy a Sionchain-on és a Macantacht-on van a legtöbb magyar. Nagyjából egyformán oszlunk meg (Bár a Sionchain-on több magyar guild és magyar player van szerintem is), de a Sionchain-on nyílt az első magyar guild (HUNters), amiben a magyar oldalon regisztráltak nagy része máig megtalálható. Nem igazán a számunk, inkább a minőségünk miatt szokta mindenki ezt a szervert ajánlani.

-
Vistaboy
veterán
A Runes of Magic jól nyitott Németországban!

"A német nyelvterület első heti eladásait tekintve a Runes of Magic az eladási listák élére ugrott. Az MMORPG német kiadású, dobozos verziója a semmiből előkerülve vette át a vezetést a 28 euró alatti értékű PC-s játékok között, letaszítva a trónjáról a stílus királyának számító World of Warcraftot. A PC-s piac egészét tekintve a virtuális fantasy világ a második helyen zárt, ha a teljes áron kínált játékokkal is összehasonlítjuk."
Forrás: ROM-Hungary.
És ha mindez még nem lenne elég, a GDC-n egy igencsak izgalmas bejelentést tettek a Frogster-es srácok. Idézem a hírt az oldalunkról (Csak mert itt már magyarul van a lényege):
A német eladásokban egész jól szereplő RoM után itt egy pofás összefoglaló, amit a GDC09-en készítettek a Frogsteres srácokkal a massively.com emberei.
Hogy miért olyan érdekes ez? Azért, mert szépen leültették a srácokat és kikérdezték őket, hogy mit is várhat a RoM közösség a közeljövőben. Igaz a tortából még csak egy kis szeletet kaptunk...mondhatjuk hogy a szeletről is egy kis tejszínhabot, de Hölgyeim és Uraim, nem tudok mást mondani, mint azt, hogy kéretik kivárni ezt a kis időt az első nagyobb kiegészítőig, mert minden várakozást felülfog múlni!
Kezdjük az elején. Leghamarabb Júliusban kaphatjuk meg ezt az új kiegészítőt, de a Frogster megpróbál ebből az időből lefaragni. De mit is fogunk kapni a meleg nyári napokra?
Például az új fajt, az Elfeket és a két új kasztot, a Druidát és a Runedancer-t. Érdekesség hogy a két új kaszt kizárólagosan csak az Elfeknél lesz elérhető! Massively-s srácok se tudtak többet kiszedni emberünkből mert az rögtön elhallgatott.
Ezen kívül már a meglévő kinézetet is átszabják picit és újakat adnak hozzá. Az ég textúrája megváltozik és a Hold és a Nap is elfoglalja majd helyét az égen! Hozzáadják a víz alatti vizuális effektet és a légzést is, amely nagy hatással lesz a víz alatti csatákra is. Víz alatti csaták? Igen! Tehát most már nem csak a szárazföldön lesznek ellenfeleink.
És ez még mind semmi! A pap kap egy új tulajdonságot a feltámasztást, aminek köszönhetően nem vesztünk annyi debt-et ha meghalunk! Megkapjuk végre a még hátralévő 30, 35, 40, 45-szintű elite tulajdonságokat is!
Ha ez még nem volna elég, az egzotikus hátasok szerelmesei kapnak egy új malac(!!) hátast is.
A kedvencek rendszere is finomításra kerül, most már lesz lehetőség harcoló kedvenceket is tartani. Sőt! Egy új szakma a "kedvenc idomár" segítségével az általad kiképzett kreatúrákat el is adhatod az ebben a szakmában kevésbé jártas játékostársaidnak!
Bekerülnek a játékba olyan hátasok is, amikre akár hárman is felülhettek! Ilyen lesz például: a jég szörny vagy a Burrower is. Lehetőséged lesz továbbá az összes hátas egyéni testreszabására illetve elhelyezheted hátasodon a céhed zászlóját is!
Ezen felül dolgoznak még a kastély ostromon is amivel végre megvalósulhatnak a várva várt céhes háborúk!
Végül de nem utolsó sorban, a hangok és zenék bővítése is terve van véve, valamint az NPC-k is végre megszólalnak!Uhh hát ez nem semmi kis lista, ha csak a felét sikerül a fiúknak megvalósítani....
Azt hiszem kijelenthetjük hogy ha minden jól megy, az ingyenes MMORPG-k trónján jó darabig ez a játék fog csücsülni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

-, egyszer-kétszer nálam is előfordult, ez sajnos nem rajtunk múlik. Próbáld meg újrarakni a játékot, hátha az segít.
)

Igaz ez?