- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
Új hozzászólás Aktív témák
-
HELLAFLUSH
őstag
Azért az említettek közül is vannak jók és rosszak is.
Egyszer az Auchanban ki volt állítva valami Asus ROG monitor amire ránézésre azt mondtam, hogy IPS vagy vagy valami gyengébb VA de amikor rákerestem a típusra a neten akkor ledöbbentem, hogy bizony egyik sem mert TN paneles.Az viszont tagadhatatlan, hogy az OLED az keményen oda ver mindennek, csak hát még mindig ott van bennünk a beégéstől való félelem, meg igazából az áruk is elég húzós még mert kb OLED TV áron mennek a monitorok.
-
HELLAFLUSH
őstag
Ezt a fényerős dolgot én sem értettem soha, még az IPS/VA paneles monitorjaimat se használtam 50%-os fényerő felett nappali fényviszonyok közt, de még az OLED TV-t sem.
Utóbbinál csak DV/HDR filmeknél volt magasabb, de éjszaka még ez is zavaró amikor a filmben a sötét jelenet hirtelen világosra vált....na akkor jön a megvakulás. -
HELLAFLUSH
őstag
válasz
JulianSinulf #15 üzenetére
A fényerő visszavételt ki lehet kapcsolni a szerviz menüben, de akkor ugrik a garancia ha jól tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15" Workstation és vegyes Lenovo Thinkpad 8-11. gen.
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest