- Mobil flották
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- MIUI / HyperOS topik
- Különleges élményre invitál az Apple
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Új hozzászólás Aktív témák
-
penge111
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Tegnap előtt végre elértem 3. Bosshoz, másodjára találkoztam vele, de szerencsére meglett. Cigánykerekeztem is, hiszen meglett a fix save ezzel. Erre picit bohóckodtam még a világban, mire befagyott a játék, csak az áramtalanítás segített. Nem is foglalkoztam vele. Tegnap este beröfentettem, erre törlődött a mentésem. Tök előlről kezdtem, buktam minden perma tárgyat, ami bosszantó, hogy a sok felfedezett idegen írás betűit is, így tuti elengedem a platinát
. Azért este elsőre eljutottam a 3. Bossig, sajna nagyon kevés hpval tudtam bejutni hozzá, így meghaltam... Ez az én szerencsém
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5300U I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Azért este elsőre eljutottam a 3. Bossig, sajna nagyon kevés hpval tudtam bejutni hozzá, így meghaltam... Ez az én szerencsém