- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaylorXIII
őstag
válasz bendzso #12148 üzenetére
Alaplapod kézikönyvében nincs szó olyanról, hogy azok a LEDek hibát jeleznének. CPU terheltségét jelzik:
The number of lighted LEDs indicates the CPU loading. The higher the CPU loading, the more the
number of lighted LEDs.
De ellenőrizd a memóriákat is, , hogy rendesen csatlakoznak-e vagy nem piszkos a foglalat vagy a ram érintkezője.[ Szerkesztve ]
-
TaylorXIII
őstag
válasz bendzso #12154 üzenetére
Nem tudom akkor mi ez az ellentmondás de én ezt néztem http://download.gigabyte.eu/FileList/Manual/motherboard_manual_ga-ep45-ds3p_e.pdf Adatlapodon ez az alaplap van.
-
TaylorXIII
őstag
válasz bendzso #12154 üzenetére
Ja, látom én más ledeket néztem mint te. Én phase LED-et néztem mivel nem konkretizáltad milyen LED világít
szerk: Én ezt már hamarabb megírtam még a válaszod előtt Nem tudom. Valami megoldás csak van. Mindent szétszedsz és csak az alapvető dolgokat csatlakoztatod? Azt már próbáltad? Ramokat külön-külön? CPU foglalatot megnézni valamelyik tű nem hajlott-e el vagy nem került valami piszok a foglalatba. A géped képes egyébként csipogni, szóval aktív a speaker?[ Szerkesztve ]
-
hellboy0415
aktív tag
válasz bendzso #12148 üzenetére
Figyi, nekem is volt ilyen lapom és véletlen még a hiba is ki jött annó nálam. A helyzet ami az én gépemen akkor segített. dobtam bele egy másik procit, habár nem olvasgattam végig a beszélgetést de vagy a proci a ludas fázis vezérlő szált el ami nálam. zártad már a CRLCMOS érintkezőt totális bios reset???
Samsung S20 ULTRA
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autós topik
- Új működési profilozást kapott a DLSS 3.8.10
- BestBuy topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest