Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
STC Speed
őstag
Spoiler jatek végével
azt tudjatok hol kapta el Arthur a tbc-t? A jatek elejen amikor thomas dawnes hoz megy,tőle kapta el. Ezt eszre sem vedtem. Youtubeon vissza nézve csak -
STC Speed
őstag
Köszi
-
STC Speed
őstag
Ps4 en hol tudom megnézni hány órát játszottam a játékkal?
Na sikerült végigtolni a gamet, elképsztő drámai volt, a végén a karakteres megoldást már a felénél megálmodtam előre, hogy Johnnal leszünk, így összekötve az első részzel, most még a Johnal csinálok küldiket, utána mihez kezdjek mivel érdemes foglalkozni? -
STC Speed
őstag
Amúgy hany chapter van?
Érdemes a mellékkuldeteseket csinalni először? Tehat a fo kuldiket nyomom akkor lehet nem lesz tobb lehetosegem a mellékre?Koszi a valaszt
-
STC Speed
őstag
Még a bounty dolog érdekelne, hogy mi történik ha nem fizetem ki? és mi van akkor ha pont apost office fele kapnak el?
Illetve még elég alap lovam van, érdemes most megvenni a legjobbat, és remélni,hogynem pusztul el? akció előtt mindig hagyjam hátra?
Köszi
-
STC Speed
őstag
válasz
Carlos Padre #5263 üzenetére
Köszi szépen!
-
STC Speed
őstag
válasz
marilllyo #5258 üzenetére
Sziasztok,
Na engem ilyen tippek,trükkök érdekelnének, 23% nál jár a mentésem, a sztori kb mennyi?
Viszont sok dolgot nem értek, hogy pl az életerő miért csak félig tud, feltöltve lenni? Régi gtakba a másik fele golyóálló mellény volt, illetve pl miért van az, hogy az életerőm maxon van,de a sziv pedig lent, és rosszul érzi magát a főhős
Nincs vmi oldal,leírás ilyenekről?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Legion Go eladó
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest