Hirdetés
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heavy D
csendes tag
Hello
Oroszoknak erősebb bázisaik vannak, ergo jobban fel vannak páncélozva.
Vízen a sorhajóik, tengerealattjáróik elég erősek, hogy uralkodni tudj.
Szárazföldön az Apocalypse tank mindent visz.
Levegőben pedig a Mig vadászgép és a Twinblade helikopter elég jó páros.Japánoknál a nagy előny az hogy akárhova építkezhetsz a mobil egységeknek köszönhetően. Viszont könnyebben széthullanak a bázisaik.
Vízen a csatahajóik a legdurvábbak, nincs ellenfelük nagyon.
Levegőben a Sea wing a legtutibb szerintem, ezzel gyorsan be lehet repülni és szétkapni az ellenség bázisát, de csak nagy tömegben érdemes használni, vízre szállva pedig a legállatabb légvédelmet biztosítja.
Szárazföldön a King Oni-val érdemes operálni, mert az erős páncélzató és erős támadó.
Ja a lézertornyos védelmük a legütősebb, egy két géágyúval támogatva az aprób egységeket is szétkapják, és lehet váltani légierő ellen is őket.Amerikaiknál a Chronosphere szuperfegyverrel elég rendesen ki lehet b*szni az ellenféllel.
Kb. 10-12 Mirage Tankot átteleportálsz az ellenség bázisához, és máris okoztál egy bazi nagy kárt az ellenfélnek, vagy meg is nyerted a csatát. (Szovjetek ellen szövetségesekkel ez is egy nyerő tipp pl.)
Szárazföldön az Anthena cannon és a Mirage tank a tuti amerikai oldalon.
Levegőben a Vadászgép, és a Harbringer Gunship a király, ezekkel is iszonyat hamar le lehet gyűrni az ellent.
Vízen nem az anyahajó ami ér valamit, a többi nekem nem jött be.Nekem a legjobban a Japán frakció jött be, mert sokféle cuccból válogathatsz, viszont mindegyik frakciónak megvannak a maga egyedi előnyei, ahogy írtam is.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- 27% - GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 Videokártya!
- Lenvoo M80q Micro - Mini PC - Core i5 10500T 16Gb ram 256GB SSD - gyári Wifi - csak 1db
- 2db Kingston FURY Beast 2x16GB DDR4 3200MHz összesen 32GB (KF432C16BB1/16)
- Fehér Config! 1060 6GB, R5 2600, 16GB DDR4
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- Team Group 32GB DDR4 3200MHz TED432G3200C22BK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest