Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztbeni
őstag
Van már róla infó, hogy mikor jön?
-
Hui91
csendes tag
2 GB RAM kéne bele (de nem létszükség). De ami létszükséges az, hogy KEMÉNY legyen a kijelzője, ne úgy mint az elődnek... csak emiatt nem vettem meg az elődjét. Összeér a kijelző + külső réteg picit erősebb nyomásra.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Nem rossz, nem rossz, de akkor az első Grand X-et se hanyagolják el, többen még mindig hibával küszködnek. Bár ha ez kijön, a support el lesz vágva, úgy érzem. (nem mintha eddig olyan sok lett volna)
-
fojuzer
aktív tag
Hm talán még 1 Gb rammal több OK.Igy sem vacak,az "Ára" hazánkban az döntö,de nagyon, Fényképezési tudása meg nem érdekel,sokunkat.Mert telefonon-telefonálni kell.Magas müszaki tudással,minden más csak hab a tortán, Viszont a jól optimalizált szoftverOS-az fontos! Más egyebek ?Hát izlések,pofonok,különbözöek,épp úgy mind a reájuk költhetö összeg!
-
vinibali
őstag
válasz
blade zte #47 üzenetére
köszönöm, nekem is 6589-es mobilom van.
viszont ha ezalatt - "Hogy olcsón adják a legjobb, és támogatottabb processzort picit gyengébb körítéssel." - arra gondolsz, hogy az intel a legjobb és legtámogatottabbprocesszorSoC, akkor nagyon tévedsz(#48) tjb007: értem az anyagi vonzatait/gazdasági döntéseit a dolognak, csak azt nem, amikor az ésszerűséget pár cent felülbírálja. és szerintem te is tudod, hogy elég sok macerával jár az x86-os Android
-
tjb007
nagyúr
Egy olyan megállapodás, ami minkét fél számára előnyös. Az Intel részéről nem kérdés, hogy mi az előny, viszont hogy a másik fél mit kap cserébe azért, hogy az ő chipjüket használják, azt már csak ők tudják megmondani (de ugye nem fogják).
Mondjuk ez az évi 1-2 Inteles modell/gyártó nem egy olyan hatalmas szám, szóval ez is inkább azt mutatja, hogy nem azért dobják ezeket piacra mert annyira szuperek, hanem azért mert köti őket a megállapodás. -
blade zte
őstag
Csak pl. az olcsó!=rossz mtk6589 futtat el mindent simán, és talán gyorsabb is 1-2 téren a tavaly ilyenkori csúcsoknál.
Gondolom itt is azért csinálják, mint a pont ugyanilyen kinézetü tényleges elödjénél(mert az igazán jó procik olcsón ilyen kinézetü házban vannak a ZTE-nél):
-Hogy olcsón adják a legjobb, és támogatottabb processzort picit gyengébb körítéssel. Ezt is olyan 200 dolcsi köré tippelem, mint az elödjét, mert az tegra 3-al jött ugyanilyen módon. -
vinibali
őstag
mi kell ahhoz, hogy egy kínai/profitorientált gyártó inkább x86-os SoC-ot válasszon a telefonjába mint akármelyik olcsó ARM alapút? olcsó!=rossz
-
RaveForce
veterán
hát az első komolyabban néz ki...ez olyan gyerekfon
-
Cathulhu
addikt
Ennel sokkal prozaibb okai vannak, Abu gyakorlatilag egy hozzaszolasban leirta anno.
A hardver sem kompatibilis a windowsokkal (x86 ide vagy oda) es latjuk amugy is ha menne, a powerVR windows driverek amugyis megolnek a rendszert.
-
RIC5I
tag
Nekem most meg van az X1 vártam már ezt az ujjat gondoltam lecserélem hiszen elméletileg már olyan android lesz rajta amin rendes windows is van gépi futtatással a processzor jó a kamera nagyon sokat javult x1 be nagyon rosz de hol a 2GB ram ?????? ez lett volna az egyik fö dolog hogy 2GB RAM O.o
-
Orton96
aktív tag
Jónak tűnik, sok sikert neki!
-
G-Guts
aktív tag
Hmm. Érdekes SoC. Kíváncsi vagyok erre a telóra.
A felső káva valóban nagy, de ahogy a képeket elnézem, ez a kamera miatt van. Ha pedig a kamerára ekkora hangsúlyt fektetnek, akkor remélem ez a képminőségben is meg fog látszani.
-
blade zte
őstag
24fps-el mennek a youtube vidik nem? Istenhozott a 8mp-es videók világában.
Az én véleményem szerint a ZTE eddigi legszebb dizájnja ez. Bár az u950-nél tényleg nem volt ekkora káva talán. Amúgy annál is tegra 3-ra jött 5mp kamera, és vwga képernyö. Az antutu 30ezer lesz, de középkategóriás tudása minden más téren.
Ha már windows támogatás van, akkor gondolom pofonegyszerü lesz bármiféle linux disztrót telepíteni. Az ubuntu szépen elmuzsikálna rajta.
-
tjb007
nagyúr
Ha megoldható lenne, akkor szerinted nem lenne már régen elérhető ?
Ugye ott van kapásból a jogi háttere a dolognak, na meg mekkora is a NAND flash jellemzően ezekben az Inteles telefonokban ? 8GB. Mekkora helyet is igényel minimum a W8 ? 16GB-ot, szóval ahhoz, hogy használható is legyen minimum 32GB-ra lenne szükség, de ez még mindig csak elméleti sík. Nem tudom mennyire lehet kiherélni (már ha egyáltalán lehet) a Windows 8-at, de egy Windows XP-vel szerintem életképesebb lenne a dolog, még 8GB mellett is. -
prolad
addikt
Ha a grand x árazását követi (gondolom annak az utódja) akkor komoly sikereket érhet el.
-
Winchester95
őstag
válasz
menyhartlevi #28 üzenetére
Még mindig nem jött ki?
Előlapja tiszta LG. -
menyhartlevi
aktív tag
Jöhetne már a zte grand X IN re is a jellemző bean...
-
Maateeo
aktív tag
tetszetös darab, akku lesz majd érdekes, hogy hogy bírja. De ebben a színben jól néz ki!
-
zsirfecske
addikt
-
Lenry
félisten
a GPU az SoC-től függ
Intel cuccokban PowerVR gyorsító szokott lenni, ebben is az van: PowerVR SGX544MP2
lásd: tbj007 féle SoC kisokosa többi kérdésedre meg hiába keresel választ: most jelentették be a cuccot, mindenki pontosan ugyanennyit tud róla, mint ami ebben a cikkben is le van írva.
-
eldrah
aktív tag
-
eldrah
aktív tag
a gpu-rol csak én futottam át az infot vagy tényleg nem volt leirva milyen van,illetve lesz benne?:/ azért az is fontos része ám a gépesnek...kiadják itt egy adreno205-el ami a jelenlegibe(alca-ot995) is van,az igen visszafogja a koritést,bármilyen jo is az...ebben jol.teljesit,de nem.épp egy tegrás gpu
-
rizso
addikt
válasz
Matada2.3 #21 üzenetére
Az enyém elvileg akksi hibás volt. Megvette tőlem egyik haver, és egy hét után írt, hogy random módon újraindul a telefon, van mikor egymás után többször is, nem is lehet bekapcsolni (egyszer-kétszer nálam is újraindult már, de nem volt ilyen durva). Elvitte szervizbe, azt mondták hibás az akksija. Öcsémnek az elsőnél több gond is volt, a legnagyobb talán az, hogy a kijelző közepe elszíneződött - bárhol ért hozzá, és nem is kellett erősen nyomni, normál érintésre is ezt csinálta. Akkor amire emlékszek, hogy az érintőgombok világítása sohasem kapcsolt ki, csak halványabb lett. A cserekészülék kijelzője nem érzékel egy jókora sávban. Szóval most várja a harmadikat...
-
rizso
addikt
Maga a vas szerintem nagyon rendben lesz. Viszont én egy kicsit csalódtam a ZTE-ben. Volt Grand X In-em, ami a második tulajnál ment a szervizbe. Öcsém a harmadik csere GXI-t várja...
-
margithid
veterán
Nem lenne rossz, de ősszel már nem ártana 2, de legalább 1.5 GB Ram.
Ha kártyásan 50-60k körül jön, akkro megéri. -
Grand X2 In
... ez fogja váltani nagy valószínűséggel a mostani ZTE mobilt.
szerk. megelőztek
...
Témához: Az az 1gb még mindig kevés lesz...Lenovo k900-asba sem hiába raktak 2gb -ot.. (bár az is igaz hogy legjobb tudomásom szerint az az egyetlen Intel Z2580-as procis készülék amiben 2gb ram van..), mondjuk attól még egy jó árazással sikeres lehet, csak időben lehessen is kapni
..
-
M3oH
addikt
Igen, a keret kisse vaskos, de nem tunik rossznak. Jo arazas eseten biztos, hogy sokakat meggyoz igy is
-
hito
nagyúr
Mikor oldják már meg ezekre az x86-os telefonokra az asztali win8 telepítését az okosok?
-
kelzsoca
félisten
A káva igen vaskosra sikerült, a jelenleg is forgalomban lévő GXI komolyabb külsőt kapott.
-
pit stop
addikt
Ilyet is ritkán mondok zte-re de ez tetszik - mondjuk főleg a szine
-
Depression
veterán
A hardver nem lenne rossz, de 4,5"-hoz ekkora keretet hagyni...
-
Deathdox
csendes tag
Jó kis telefonnak ígérkezik, de szerintem is kicsit sok a szabad terület.
-
Matada2.3
veterán
Viszonylag pofás készülék és nagyon jó hw már csak egy 80k-s árcédula hiányzik
-
wertigo1984
őstag
Szerintem korrekt bar a felso reszenel sok a szabad terulet.
-
Lenry
félisten
most Grand 2 vagy Grand X2?
-
Jó választás lehet, ha jó áron durran be kis hazánkba, azoknak, akik nem akarnak sok pénzt kiadni okostelóra...
-
adabra
senior tag
"Kicsit" nagyra sikerült a káva a képernyő körül (főleg a felső). Egyébként valószínűleg jó lesz.
Esetleg a Motorola is kiadhatná a Razr I utódját ilyen processzorral. Nekik sikerült a kompakt méretet ötvözni a viszonylag nagy képernyővel (4,3").
Vagy ez is jó lehet(ne), csak kicsit más kategória... -
Wa2x_
veterán
Azért ez a SoC nem lesz gyenge, egy jó kamera és egy jó ár sikerre viheti.
-
RepeatSector
senior tag
A fomraterv nagyon nem jön be !
De ha az árával kompenzálnak akkor minden rendben -
NoMagix
addikt
Kicsit Samsung Galaxy formára hajaz, vagy rosszul látom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kétmagos Intel Clover Trail+ processzorral szerelt Android Jelly Bean mobilt mutatott be a ZTE Monacóban.
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest