- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
irdababy7
újonc
Sziaztok!
Tegnap vettem a mini pro-mat. Előtte olvastam ezt a fórumot,úgyhogy tudtam,hogy mire kell odafigyelni vásárláskor. Xperia Ray volt a másik,amit megvettem volna,ha ez problémás.
A boltban azzal kezdtem, hogy megnéztem,melyik héten készült. 11W49 szóval megnyugodtam,mert ezt vmikor decemberben gyártották.
Nos,megvettem tegnap,eddig töltőn volt... nemrég bekapcsoltam. Hallgattam rajta zenét(nagyon bejön) Utána pedig kicsit facebookoztam. ÉS akkor hallottam meg a tücsökzenét. Levettem a hátlapot és akkor tényleg hangosabb volt. Egyből leesett hogy ez ahhoz hasonlít, mint amikor berezonál az internettől a hangfal,vagy bármi más. Letiltottam az internethálózatot, és abbahagyta. Szóval szerintem ez a ciripelős dolog,annyira nem vészes. Ha alvásban zavar,kikapcsolom a netet,ha videót akarok felvenni,akkor is kikapcsolom.Probléma megoldva... legalábbis nálam.
Remélem,nem lesz semmi más negatívum,nem szeretném lecserélni,nekem nagyon bejön
Üdv mindenkinek!!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA® driverek topikja
- Gyúrósok ide!
- Autószerelők, autószerelés
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 7 7700X, 7800 XT, 1Tb M.2, 750W, 32Gb DDR5 AM5 gamer pc!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- LEGO Technic - Bugatti Chiron (42083)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest