Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zse014
csendes tag
válasz
ToniSoprano
üzenetére
Jó kérdés. De igen, tapasztalom, hogy nem a legjobb a hangzás. Valamennyire kompenzálható equalizerrel, viszont a többi telefonhoz képest elég halk a füles. Sejtem csak szoftveres korlátozás.
Üzemidőről:
Új telefon hóbort lévén nehezen teszem le, szóval 20 óra üzemidő után már majdnem 8 óra SoT-nál tartok.
95%-ról 44%-ra merült eddig. És már az elején volt egy kisebb frissítő csomag telepítés, majd egyből utána 6.0-ről 7.0-ra frissítés. Ez kb 5%-ot vitt le. DualSim-mel használom, 60% körül vettem észre, hogy LTE és 3G volt beállítva, után átállítottam LTE és 2G-re. Mindenképpen jobban bírja az akksi mint az előző telefonom (Note 3 MTK).Ami kicsit idegesítő, hogy lehetőség van a szoftveres alsó gombsor elrejtésére, de amiatt a képernyő alján van egy pár milliméteres deadzone.
A kamerája nagyon gagyi hatást kelt. 4K-s videó felvételre képes, de nem túl jó minőségben..

Viszont a kijelző a Super Amoled-nek hála, gyönyörű. (Ilyen kijelző mellett nem is értem, hogy a beállítások menüben miért erőltetik a világos témát..)
Szóval méltó ellenfele a Note 4X-nek, de más árkategória.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Adventi kalendáriumok
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- Nyernéd az irodai csúnyapulcsi-versenyt? A Microsoft segít!
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Hisense LCD és LED TV-k
- Pánik a memóriapiacon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest