- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
Van a Hongminak olyan bugja, hogy nem lehet sd kártya tenni az appokat? Én erről sem tudtam. Mert az egész belső memóriát egybe nyitottam a belső sd kártyám rovására. (ok, ok, tudom hogy vagy 10x írtam már le, de sosem érdekelt gyakorlatilag senkit, pedig lehet, hogy pont a nyűgét ez oldja meg)
Hogy milyen? A GPS ehhez képest katasztrófa. Puszta erőben keresztbe megeszi, de nem igen használom ki. Ellenben akkuban a puszta másfélszeres méret azért oda teszi magát. (azóta az asszony einstandolta a Xiaomi Powerbankomat)
[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
Hali1975
tag
Sziasztok!
olvasgatom a forumot.
En nem cserelgetem a romokat /az utolso tavaly marciusban volt/:-)!
Csak annyit a telorol :december kozepen volt egy eves .Azota is nagy megelegedessel hasznalom :-)!
Nekem /az en hasznalatommal/ elmegy siman 1,5-2 napot/telefonalas, nem allando szinkron(wifin-3g) , jatek :szokereso ritkan:-)/.Majdnem 10ezer foto es azert nagyon korrekt kis kepek/dslr helyett barlangban ezzel hdr-rel -tuti kepek/.
GPS: nem annyira fontos, de amikor szuksegem volt akkor kihuzott a bajbol/kolcsonzott kocsit andaluziaban majdnem elhagytam:-)/
Kerestem csere telot, de meg varok par honapot.
Nincs igazan alternativa.
Neztem az umi zerot ,ami korrekt lenne de sok a baj vele. Igy varok meg hogy az soc-al mi jon hasonlo kondiciokkal mint ez a telo.Nejemnek megvettem a coolpad f1-t : nagyon jo keszulek 8 mag ,2 giga ram es szep .
De: a hongmin csak egy dolog zavar: az 1 giga ram ,mas nem.Csak azert irtam ,mert sokan sokat irnak rola.
Kollegaim, barataim , csaladtagok vettek mtk-s hongmit ,mert en hasznaltam es dicsertem:-)! Es imadjak nagyon.
Szoval amig nincs igazan alternativa ,addig en nem cserelek.
Pedig nem azt varom ,hogy 130 dollarert vegyek jo telot/kiadok 200-250et is erte, de akkor az 2 giga rammal ,min hasonlo kameraval es ne varialjanak a sim-microsd foglalattal:-)/umi zero/.Orulok, hogy ezt egy veletlen folytan megtalaltam -pedig elotte 3 havonta cserelgettem a telefonokat:-).
Es ha cserelem is ,akkor is a tartalek telefon ez lesz:-)Szep estet
-
MODERÁTOR
válasz vegyszer #6801 üzenetére
"Van a Hongminak olyan bugja, hogy nem lehet sd kártya tenni az appokat?"
Ez nem bug, hanem feature.Hogy kérdezzek is...
Ha a letöltött ROM fájlból kitörlöm a recovery mappát és a tartalmát, majd visszatömörítem, akkor nem cseréli le a recoveryt?[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
-
hevizms
addikt
Nektek mennyi app van telepitve,hogy nem elég a telefon tárhelye?
-
deadbody
tag
válasz hevizms #6806 üzenetére
Nekem pár darab van csak, viszont az érdekes hogy míg 5.0 romot használtam addig sosem volt olyan hogy elfogyott a hely, mióta most 25.0 van azóta 3-4 app után akár milyen kicsi, már szól hogy nincs hely töröljek valamit, 26ot is próbáltam nekem az alatt is ezt csinálta, Cleaner appal néha szoktam tisztítani azután tudok telepíteni pár appot de utána megint sír hogy nincs hely, utána megint cleaner megint felmegy valamennyi, de sd kártyát ki kell vennem közbe mert hiába nincs kijelölve hogy azt is takarítsa volt hogy a kártyán lévő adatok felét eltűntette...
-
herdsman12
őstag
-
Surda-
őstag
válasz herdsman12 #6809 üzenetére
nekem 20-25 nél már gyakran elfogy,ha valamit még telepíteni akarok.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
-
deadbody
tag
válasz herdsman12 #6809 üzenetére
Sztem sem normális, de ez van, gondolkodtam már hogy visszarakom 5ös verziót, az alatt semm ilyen probléma nem volt.
-
esox
senior tag
válasz hevizms #6812 üzenetére
Nekem 43 van, de sokszor már a telepített appokat sem tudja frissíteni, mert nincs hely. Az "Emptying trash" alkalmazás szinte naponta fur, hogy felszabadítson 1-200Megát.
__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
MODERÁTOR
Bizonyára velem van a hiba, de én általában 40-50 appot telepítek fel minden készülékemre, soha nem volt ilyen problémám a Hongmimmal...
ROM-verziótól függetlenül. Volt rajta a kínai/angol MIUI, valami CM-hez hasonló verzió, illetve most egy MIUI alapú multilang ROM van rajta...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Surda-
őstag
-
herdsman12
őstag
Kizárt dolog, hogy ROM függő lenne ez a kérdés, soha nem olvastunk itt tömeges panaszt erről. Max olyan probléma lehet, ha valami extra méretű alkalmazások vannak telepítve.
Ha valakit nagyon izgat ez a kérdés, én megmutatom mik vannak nálam telepítve, lehet csinálni egy tesztet. -
Dominó85
addikt
válasz herdsman12 #6817 üzenetére
Faxbúk, Vájber, Gémél cset és társai okozzák a legtöbb ram problémát... ezek rohadt sweepelő, adathalász apkok. Én is használom őket. Indítsátok el ezt a 3-at és rá egy Iron Knights szintű játékot. Látszólag semmi probléma nem lesz, de amint egyik chaten rád írnak, az android összefossa magát és a telefon megfagy vagy überlassan reagál majd.
* Péter - 06302461862 *
-
Surda-
őstag
válasz herdsman12 #6817 üzenetére
Nálam pár kínai baromság sincs még kigyomlálva. Filekezelő, mivideo, jegyzet,gyári galéria, radme, gyári e-mail
Ezek roottal törölhetőek?"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
-
hevizms
addikt
válasz Dominó85 #6818 üzenetére
Azért ez meg nem életszerű,nem gondolod?
Ez kb olyan volt most mintha egy autónál azt mondanád hogy menj félig behuzott kézifékkel,azt ugye nem tud felmenni a nagy hegyre.
Biztos meglehet akasztani,de itt szerintem nem fullos használatnál előforduló problémáról írnak.
Vagy tévednék? -
Dominó85
addikt
Akit érdekel, most érkezett meg egy darab középzöld és egy darab füst szürke félkemény 100%-ban védő szilikon tok a Hongmihoz. 700Ft/db A tokoknál a 3,5-es jack és microUSB csatlakozók védve vannak!
Egy darab kellett, de így jártam jobban. Egy füst szürkét megtartok. A zöld is egész jól néz ki. Képet priviben küldök, ha kell. 100%-ban passzol a gomboknál és a telefonra. A kijelző karimájánál is véd.
* Péter - 06302461862 *
-
mailman
tag
A hivatalos kinai MIUI oldalon fent van a v29 esetleg valaki probalta milyen ujdonsagokat hoz? Ez meg V5 ha jol latom, tehat nem kell nagyon orulni....
-
vegyszer
addikt
válasz Dominó85 #6826 üzenetére
Ha bele gondolok, hogy tavaly a 4.4.4-es dátum kapcsán hányan várták az új ROM-ot. Azóta is hiába. Szerintem nem a Xiaomi a főgonosz, sokkal inkább az MTK hátráltatta a munkát. Ezért kapott nekem kiemelt figyelmet a Xiaomi Note 4G, mert ő ugye nem az. És V6@4.4.4
[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
Dominó85
addikt
válasz vegyszer #6827 üzenetére
Nos a Xiaominak volt elég ideje az Mtk után a romolgatásra. Mégis úgy érzem arcul lett köpve az egész Hongmi community. Az tény, hogy az Mtk miatt nem is lehet 5.0-ra fejleszteniük, na de a KK-ra volt qrva sok idejük.
Update: a két darab szürke tok eladó, mert a zöld valami iszonyat jól néz ki a telefonon.
* Péter - 06302461862 *
-
-
Dominó85
addikt
-
gonorrea
senior tag
Szerintetek lesz gond, ha letörlöm az updater.apk-t? Ma az 500 Mb netemből gyorsan lerottyantott kb. 360 Mb-ot, ahogy letöltötte sd-re a v26.0.0-t. Eddig nem csinálta, nem tudom most mi jött rá!!??
A lövészárkokban nincsenek ateisták... Az elv olyan mint a fing, tartod amíg bírod! O+N2 5G 8/128 GB + Xiaomi watch 2
-
gonorrea
senior tag
Én is TWRP-t használok, ha esetleg másik romot rakok fel, de v15.0.0-nál megakadtam, az eddig tökéletesen bevált (a mai dolgot kivéve )
Akkor már suttyan is le..A lövészárkokban nincsenek ateisták... Az elv olyan mint a fing, tartod amíg bírod! O+N2 5G 8/128 GB + Xiaomi watch 2
-
Dominó85
addikt
Íme a szilikontokok, amikről korábban írtam. Privátban lehet a két szürkére és vagy 1-1 szürkére és zöldre jelentkezni (0,7k/db)
* Péter - 06302461862 *
-
hevizms
addikt
Tempered glass behozta az árát.
Kb 2 m magasról landolt a teló a viacoloron és a tempered glass megrepedt ugyan,de a kijelzőnek kutya baja lett.Szuper találmány ez a védőüveg -
herdsman12
őstag
Esetleg tudja valaki, hogy a 15.0.0-hoz képest mik változtak az újabb verziókban?
Nekem az alábbiak ugranak be:
v17-től a böngészőben a szöveg kijelölés, megosztás közepes betűméretnél nem működik.
v25 hívásszűrés nem tökéletes, letiltott magánszámnál elindul a csengőhang, majd leáll. Az előző verziókban me se nyekkent, úgy utasította el.
Van valami lényeges, amit nem látok?
Hívásszűrésnél elinduló csengőhangról mit tud mondani aki a v25-öt vagy a v26-ot használja?[ Szerkesztve ]
-
solarix45
senior tag
Vannak olyan progik, amivel a PIN kódot ki le lehet tiltani, ha ismerős wi-fi hálózaton (vagy BT eszköz közelében, vagy megfelelő koordinátán) van a telefon. Viszont nekem nem sikerült még egyet sem találnom, ami megbízhatóan működik a Redmivel. Esetleg tud valaki jót?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kupon kunyeráló
- DIGI kábel TV
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest