- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.gabor11
tag
Így szokott ez lenni... általában a HTC mindig hármasával ad ki valami újat
mmm érdekes HTC elnevezések vannak... tiszta Honda "Legend", "Accord". Mikor jönn a jazz és a civic?
-
-
tzsolesz
nagyúr
Uppsz, ezt nem tudtam, de sejtettem.
Hát pedig az Optimus 7 valóban jól sikerült kis teló volt, mert haveromnak olyan volt 1 éve kb, és sokat tapiskoltam. Ráadásul olcsó volt. -
tzsolesz
nagyúr
Nah, ez jó lesz, várom kíváncsian a cuccokat.
Egyébként szépen eltűnt minden további gyártó a Nokián kívül persze, a piacról WP fronton.
Mi lehet ennek az oka, nem jó biznisz WP telefont kihozni?
Nincs igazi választék. -
Fkris
őstag
válasz
Arthuro_Adam #45 üzenetére
Csupán a Bing maps ot cserélik a Nokia-NavteQ páros térképszoftverére, a hangos offline navit nem adják!(Az eddig sem volt).
-
Fkris
őstag
válasz
andris1602 #19 üzenetére
Akárhogy olvasom, itt a tabletekről van szó :
A Microsoft döntése nem jön jól a HTC-nek, így kimaradhat a Microsoft és a többi gyártó által gerjesztett tabletlázból, ami az Apple egyeduralmának letörésére jött létre.
Vagy csak én vettem észre eme szócskát?Amúy ennek még lehet is értleme, HTC-s Win tablet még nem jelent meg tudtommal...
-
jacis
nagyúr
Végre megindul a WP is. A Zenith egész vonzó.
-
=Mentor=
őstag
-
Dr.Anonymus
addikt
-
AMD Power
titán
Jól teszi a HTC ,hogy egyszerre két vasat is a tűzben tart.
-
maki12
senior tag
válasz
Dr.Anonymus #25 üzenetére
''winfos'',''mikrofos'',nem unod magad?Mert én nagyon unlak...
-
maki12
senior tag
válasz
Dr.Anonymus #25 üzenetére
''winfos'',''mikrofos'',nem unod magad?Mert én nagyon unlak...
-
DemonDani
addikt
Megvárom hogy rákérdezz, mert elég sok helyen van az a 230 is, és az hogy jelenleg mi a csúcs az annyira nem lényeges, mivel ezek később jönnek még, és már akkorra lesz Pro is amiben a 320 van, így én úgy gondoltam hogy ez a 225ös széria gyorsan EOL-t kap és jön helyettük amikben már 230 305 320 lesz, de tényleg tanácstalan vagyok így most
-
maki12
senior tag
Na,4mag Win Pho-n...Éljen az e-penis növelés!!!
-
tjb007
nagyúr
válasz
DemonDani #34 üzenetére
Nem az van benne.
A legfrissebb Qualcomm lista szerint is 203 van benne meg egy kicsit gondolj bele. A jelenlegi csúcs SoC -ben (8960) gyengébb GPU lenne mint a leggyengébb (minden téren) belépőszintűben ?
Kavarodás az van biztosan mivel több helyen a 225 -öt 230 -ank írják/írták, majd rákérdezek náluk, úgy is kell beszélnem velük. -
H-ger
tag
nem akarok háborút kirobbantani, de teljesen igazad van. miert csak 3.5 col alatt készülnek olcsó telók? egy 4.8 inches wvga kijelzős 800 mhz-s egymagos telefon 3.2 mp-s vga kamerával. plusz egy 3.2 inches wvga tegra 3-al es 8 mp-s full hd kamerával. ez csak két modell.
-
randras
veterán
Rio vagy Accord jónak tűnik, de a RAM miatt már megint a tepsit erőszakolják rám, hihetetlen... Mindegy, majd az akku eldönti, meg persze az ár is, félek azzal is inkább a középsőt fogják nyomatni...
-
bok92
addikt
Nem rosszak... Amikor elkezdtem olvasni a speckókat,akkor azt hittem,hogy a 480x800 a csúcs, erre a végére már egész jó lett.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
andris1602 #19 üzenetére
a htc a tabletes körből marad ki, mert kb. idáig volt vagy két tablete a htcnek
de nem a mobilos körből
magát döfné tökön a mikrofos ha nem engedne a htcnek winfos mobilokat gyártani
hiszen a nokia berobbanásáig ők voltak a legnagyobb wp7 eladó gyártó
és most is a stabil másodikok -
Abysmal
aktív tag
válasz
andris1602 #19 üzenetére
Szerintem Windows 8-ról és RT-ről volt szó, az indexes cikkben sem látom a Phone szót
(#15) tjb007
Hát legyen neked és az MA-soknak igazatok -
Sequoyah
tag
válasz
andris1602 #19 üzenetére
Én úgy emlékszem csak az első körből marad ki.
-
andris1602
aktív tag
rosszul emlékszem, hogy volt itt pár napja egy hír, miszerint a htc nem kap wp8-at, mert a microsoft nem elégedett?
szerk: közben megtaláltam, az indexen olvastam, nem tudom mennyire hiteles, ezek szerint nem. LINK
-
enginev3.0
félisten
válasz
Barthezz2 #17 üzenetére
Naja
De nem kell csodálkozni
elég megnézni hogy hol jelent meg a cikk -
válasz
enginev3.0 #13 üzenetére
Aztán nehogy az legyen, hogy megint előbb kijön a HTC WP mobilokkal, mint a nagy partner Nokia..
-
mate0023
tag
Mi van, ha én 5 colon akarok gyenge hardvert ?
Mi van ha 3,2 colos retina kijelzőt akarok ?
Mi van ha 4,1-es 340x480-as kijelzőt akarok 4 magos procival ?Semmi, mert ilyen termékek nem lesznek, mivel nem adhatnak ki 560 féle verziót (bár androidnál megcsinálja évről évre néhány gyártó)
-
tjb007
nagyúr
Akkor ott hatalmas hülyeséget írnak mivel olyan nem létezik, maximum 8x27 lehetne de mivel 14.4Mbps HSPA -t írnak ezért az sem lehet mivel az meg 42 -t tud maximálisan, szóval ha ezek a kiszivárgott adattok pontosak akkor csak az lehet benne amit írtam.
Négymagos S4 meg csak egy van (vagyis kettő de abból az egyik okos-tévékbe és egyéb multimédiás készülékekbe való), szóval az is ismert. -
bejmuller
aktív tag
Lumia 800 méretben és szépségben csúcshardvert szeretnék
túl nagy kérés lenne? Hátha a Nokia meghallgatja a kérésemet!
-
enginev3.0
félisten
Még jó hogy egy másik hírnél azt vinnyogták hogy nem lesz HTC WP8 mert valami szerencsétlen oldalon azt írták
nesze neked
Kíváncsi leszek, egyet ki kell próbálni! -
catroot
veterán
Várom őket szeretettel!
@Johnny194
Gondolom majd a durvább játékokhoz.
-
Abysmal
aktív tag
Egy másik oldalon tényként írják, hogy a Rioban 2 magos MSM7227 (mondjuk ilyenről még nem hallottam, azt hittem ezek mind csak 1 magosak) lesz, az Accordban MSM8260A, a Zenithben valami négymagos. Nekem is az Accord a szimpatikus, de kétlem, hogy megfizethető árban lesz.
(#8) Johnny194
Az alkalmazásoknak. Normál esetben a többi platformon is azoknak kéne, de van kivétel. -
Sequoyah
tag
Mi van akkor, ha csúcshardvert szeretnék de 4 colos retina kijelzővel?
-
H-ger
tag
jó kis cuccok lesznek, remélem jó árazással. bár a htc-t ismerve ez nem biztos.
-
Integra
titán
a középső érdekes lehet
-
Gusztáv
addikt
Remélem azért lesz HD kijelzős gép max 4"-os méretben is, mer van aki nem akar egy tepsivel rohangálni.
-
Fkris
őstag
"14,4 megapixeles HPSA modemet"
Szerintem ez nem így akart sikerülniAmúgy egész jól néznek ki, majd a dizájnra is kiváncsi leszek!
-
h-yle
addikt
Ha szép lesz, akkor egy Accord-ra beneveznék...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest