Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
eladohardver
üzenetére
Köszi! Megnézem ezeket, nem tudom hogyan lett 125 a maxpackets. A szerver szerintem 100-ra állítja, és nem is lehet eltérő egy etpros szerveren, de azért ellenőrzöm. Jó ideje mindenki 25000 rate-el és 20-as snaps-al játszik. Nem tudom ezek pontosan mik, de lehet listázni a játékosokat, és 95%-nak ennyi. A packetdup 5-re állítása valszeg nem számít semmit, legalábbis úgy rémlik már próbáltam 1-en is, de akkor is rossz volt. Azért ezeknek utánajárok. Most a héten biztosan nem lesz időm játszani, de talán a hétvégén valamelyik nap igen.
Amikor a FreeBSD-t próbáltam, akkor úgy csináltam, hogy az alap konfigot vettem alapul, és csak néhány dolgot állítottam át, úgy, mint felbontás, maxfps, tracers, stb. Nem változtatott semmin, azért gondolom, hogy ezt nem lehet megoldani valamilyen konfig beállítással.
Új hozzászólás Aktív témák
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Spórolós topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- 27% - ÚJ - GIGABYTE RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest