- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- iPhone topik
- Íme, a One UI 8.5 újításai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
#54072192 #119 üzenetére
Pontosan ezért nem használok Spy10-et. A w7 telemetriát ki lehet irtani könnyen, arra számos script és egyéb eljárás van. Nálam kb. 8 process fut a telepítést követő kb. 40-ből, és atom stabil a rendszer. Frissítés kilőve, manuálisan frissítek amikor azt én jónak látom (értsd: mem veszem jó néven, ha az oprendszer dönti el helyettem mikor frissít, ahogyan azt sem, ha jobban akarja tudni, hogy nekem milyen driverre van szükségem). Cégnél tettünk fel 10-eket a gépekre. Először egy frissítést követően elszállt az összes Wacom tábla, mert az MS szerint egy másik driver jobb lesz nekünk és önhatalmúlag lecserélte, majd a Creators update után elszállt az összes font a grafikai (Adobe) programok alól, ami különösen kedves volt 1 nappal a leadási határidők előtt. Már elnézést, de én dolgozni akarok és nem az oprendszer baromságaival foglalkozni! Azóta W7 ent ment vissza a gépekre, lebutítva, kiszedve belőlük mindent ami nem kell. Azóta sem volt semmi probléma, stabil, gyors, nem vágja haza a rendszert semmi, mert kontroll alatt van. Sajnos már csak 4 évünk maradt vele, aztán a support megszűnése miatt kénytelenek leszünk váltani, de nem várom ezt az "élményt".
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows 10
- Energiaital topic
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Formula-1
- Trollok komolyan
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming A15 FA507 - 15,6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 4050 -2+ év gar
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest