- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrnobody
tag
Szerintem a szervizben újra fel fogják rakni a gyári romot és teszteli, majd visszakapod, hogy jó.
Eddigi fórum tapasztalataim alapján a legtöbb esetben az volt a gond, hogy a wifi hálózaton volt olyan készülék ami nagyobb sebességet tudott, mint a tablet és ehhez volt beállítva. A tablet viszont ezt nem szerette és vissza kellett venni mondjuk G-sre a kommunikációt. Néha viszont elég a mixed módot kikapcsolni, mert azt sem minden készülék szereti. Ami még gond lehet az, hogy olyan csatorna van kiválasztva amit nem szeret. Anno nagyon rég az alapértelmezett a 6-os volt, majd idővel az 1-es lett. Abból az időből valahogy megragadtak a gyártók a 6-osnál és találkoztam olyan Sony telefonnal amelyik nem volt hajlandó csak a 6-oson rendesen kommunikálni. Ma már ilyen talán nincs, de erre azért nem vennék mérget. Sajnos ezt végig kell játszani és egyszer csak jó lesz. Esetleg a router firmware frissítés szokott néha segíteni.
Nem szeretném, hogy bárki azt gondolja, hogy védeni szeretném a Wayteq készülékeket, de az ilyen hibák más gyártóknál is jellemzőek. -
mrnobody
tag
Nem védeni szeretném a Wayteq termékeket, mert tényleg van néha kivetni való rajta egy Sony vagy Samsunghoz képest. Nekem volt már pár darab és garantálom, hogy a wifi gondok többsége router oldali beállítással megoldható. Nekem soha nem volt komolyabb gondom vele, max annyi, hogy a mellék helységen már nem volt térerő és nem ment a Youtube.
Egy dolog miatt váltottam csak egy MTK chipes készülékre, rettenetesen legyalázza a neves gyártók készülékeit és nekem fontos volt, hogy a Real Racing 3 hasítson a gépen. -
mrnobody
tag
Vajon mikor fog a Wayteq kiadni egy MTK-s tabot? Ez a RK3188 nem rossz (volt egy 100qcr-em), de az MTK szerintem jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Quadro FX 570 eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest