Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
irmacsek
csendes tag
Ez nekem is nagyon bejön!!!Az a 4,5-ös samu szerintem már akkora lesz, ami a zsebben már nem fér el!Láttam a htc-desire hd-t,hatalmas,szerintem nem telefonnak való.Max 4-es kijelző!
-
AS
félisten
-
MartOOn
addikt
hinnye az annyát!!! ez igen!!!

-
jooker82
nagyúr
Ahogy irta Zolexx még nem végleges az lg...tehát,lehet,hogy a másik két telón futott más is,de az lg-nek meg nem végleges a szoftja,tehát vszinű még ehhez képest is gyorsabb lesz...
És a második videó végén,azért nem jelenit meg semmit az lg,mert láthatóan rossz helyre bökött a tesztelő.... -
BloodRay
veterán
Külsőre az elmegy kategória, de hardveresen durva.

Az árát kíváncsi vagyok hova lövik be, illetve, hogy lesz-e forgalmazva világszerte. Nagyon remélem hogy igen. -
skajwa
senior tag
A hátlap nekem sem tetszik, meg kár hogy ennyire durván zongora lakk az eleje....
-
Bavid
senior tag
Háta nemjön be a telfeonak, meg nem is olyan gyors valahogy, jó gondolom még nem végleges szoft.
-
Rickazoid
addikt
Jók ezek a videók, ahol alig mutatnak valamit 7 percen keresztül, cserébe rengeteged dumálnak egy olyan nyelven, amit a nagy átlag nem ért. Jobban szeretem azt a gyakorlatot, amikor bemutatják szöveg nélkül, hogy mit tud a telefon, a többit leírják. Kivéve az angol videós beszámolókat, az legalább a világnyelv. Egy magyar videóról is ez lenne a véleményem egyébként, tehát nem vagyok elfogult.
-
VD
őstag
Nagyon nagy érdeklődéssel várom ezt a készüléket!

-
AS
félisten
Ez nagyon tetszik nekem, szép munka LG.
Igaz.... Galaxy S re hasonlít és még menü is .....
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Oakley topic
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), akkor már nyomhatták volna angolul. nem is voltam képes végig nézni..