Új hozzászólás Aktív témák
-
irmacsek
csendes tag
Ez nekem is nagyon bejön!!!Az a 4,5-ös samu szerintem már akkora lesz, ami a zsebben már nem fér el!Láttam a htc-desire hd-t,hatalmas,szerintem nem telefonnak való.Max 4-es kijelző!
-
AS
félisten
-
MartOOn
addikt
hinnye az annyát!!! ez igen!!!
-
jooker82
nagyúr
Ahogy irta Zolexx még nem végleges az lg...tehát,lehet,hogy a másik két telón futott más is,de az lg-nek meg nem végleges a szoftja,tehát vszinű még ehhez képest is gyorsabb lesz...
És a második videó végén,azért nem jelenit meg semmit az lg,mert láthatóan rossz helyre bökött a tesztelő.... -
BloodRay
veterán
Külsőre az elmegy kategória, de hardveresen durva.
Az árát kíváncsi vagyok hova lövik be, illetve, hogy lesz-e forgalmazva világszerte. Nagyon remélem hogy igen. -
skajwa
senior tag
A hátlap nekem sem tetszik, meg kár hogy ennyire durván zongora lakk az eleje....
-
Bavid
senior tag
Háta nemjön be a telfeonak, meg nem is olyan gyors valahogy, jó gondolom még nem végleges szoft.
-
Rickazoid
addikt
Jók ezek a videók, ahol alig mutatnak valamit 7 percen keresztül, cserébe rengeteged dumálnak egy olyan nyelven, amit a nagy átlag nem ért. Jobban szeretem azt a gyakorlatot, amikor bemutatják szöveg nélkül, hogy mit tud a telefon, a többit leírják. Kivéve az angol videós beszámolókat, az legalább a világnyelv. Egy magyar videóról is ez lenne a véleményem egyébként, tehát nem vagyok elfogult.
-
VD
őstag
Nagyon nagy érdeklődéssel várom ezt a készüléket!
-
AS
félisten
Ez nagyon tetszik nekem, szép munka LG.
Igaz.... Galaxy S re hasonlít és még menü is .....
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest