- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
Új hozzászólás Aktív témák
-
vince
őstag
"A szegediek egy rettenetesen rossz weblapon ágálnak..."
Az a háttérkép valóban büntet
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ez nagyjából így van, de a tér mindig jelen van és csak arra vár, hogy valami vezetőben áramot indukálhasson. Hogy sejt szinten mit okoz az EM tér jelenléte, azt valami orvosnak / kutatónak kellene megnéznie.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz macilaci78 #19 üzenetére
Őszintén szólva nem tudom. Az indukció mértéke és a használt frekvencia nagyban befolyásolja az élettani hatását (már amennyire lesz neki), de olyat tuti nem fognak csinálni, ahol kvázi rá vagy kényszerítve, hogy folyamatosan rajta tartsd a kezed.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
musculus
tag
válasz macilaci78 #19 üzenetére
Nagyon jó kérdés! Utánanéztem és ilyeneket találtam.
link1 - Döglenek a gombák a kompakt égő mezőjétőllink2 A Levegő Munkacsoport oldaláról egy cikk. Javaslom a "biológiai hatás néhány tipikus esete" résztől nézni.
link3 A szegediek egy rettenetesen rossz weblapon ágálnak a városon átmenő 120 KV-os nagyfesz ellen. Többek között ezt idézik:
American Journal of Epidemiology Vol. 138, No. 7: 467-481, 1993 - 220 kV-os távvezeték 300m-es körzetén belül 2.7-szeres volt a gyermek leukémia kockázati aránya 0.2 µT értéknél, míg 0.3 µT, értéknél a kockázat már 3.8-szeresére nőttA gugli elég sok találata a "csakra" vagy "gyógyító mágnes" kifejezésekkel rokon, azokat most nem linkelném
[ Szerkesztve ]
Homo sapiens non urinat in ventum - "And so it goes..."
-
total90
veterán
Fjúcsör... Mész az utcán, előveszed a telefont és a térerő jelző mellett ott van egy "akku erő" jelző is, hogy mennyi kakaóval tölt most az akksi
Höh, most látom, megjött az új egyéni arcképem
[ Szerkesztve ]
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
decoati
aktív tag
mondtam én hogy megöl? Én csak annyit mondtam hogy 1-2 évtized tapasztalatai alapján esetemben vannak a környezeti és fiziológiai változóknak olyan együttállásai, melyek meglétekor bizonyos párhuzamot tudok vonni saját belső érzeteim, és a közelemben lévő bizonyos elektromos berendezések működése között. Hogy ez mitől van fogalmam sincs, hogy ennek valós élettani, vagy csak simán pszichoszomatikus magyarázata van (elektronikában dolgozom) az szinte tökmindegy, mivel a helyzet kezelésére létrehozott "modellem" működőképes (ilyen esetekben a nagy energiájú/közeli berendezések kerülése/kikapcsolása enyhülést hoz), attól teljesen függetlenül, hogy pl. Te mennyire nézel hülyének.
család, gyerek, lakáshitel, közepesen szar munka vidéken
-
PC-rev-RM
tag
Na végre valami megfoghatatlan, láthatatlan, de hétköznapi(vá váló) dolog! Bár Tesla ezen még röhögne...
"My GPU maker took more money from me than yours did from you! My GPU maker is #1!"
-
waithEard
őstag
Ami a hatvanas években sci-fi volt, mára valóra vált. (Persze nem minden )
"The cold feel of my skin. I try to lose but always win." - M.D.B. - The Fever Sea (RégiHApró: 68 piros \ 0 fekete)
-
-
decoati
aktív tag
Frontérzékeny vagyok, végletes esetben ez a migrénes-hányingeres fajta. Na ha erre rájön némi túlhajszoltság, tehát totál kész vagyok, akkor egyszerűen a diszkomfort érzetem fokozódik rohamosan bekapcsolt elektromos eszközök közelében, pl. falnak tolt bekapcsolt tv-t fél métetes fal mögül, az utcáról megmondok. Ilyenkor aludni pl. csak totál kikapcsolt-leáramtalanított szobában tudok. (de pl az egyik cimborámnak (rádióadó végfokokat szerel/javít) front sem kell hogy megmondja a nagy kilépő teljesítményt, azt mondja "nyomja a tarkóját")
[ Szerkesztve ]
család, gyerek, lakáshitel, közepesen szar munka vidéken
-
vince
őstag
Szívritmusszabályozó készülékkel élők pl. ilyenek. Nem ők érzékenyek, hanem a szívet "vezérlő" masina.
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mit jelent az, hogy érzékeny az EM térre? Miben nyilvánul meg? Ismersz ilyet?
Ha van ilyen, akkor az az illető ne legyen energia takarékos modern "villanykörte" társaságában, vagy bármi modern elektromos kütyü társaságában, mint akár egy monitor. Ergó max egy erdőben tudna élni az illető.
Egy kiállításon odafordítottak egy sima kis antennát az onnan több méterre lévő Acer monitor felé, az antenna meg egy komoly spektrum analizátorra volt kötve, gyak. dőlt a mindenféle EM sugárzás a monitorból. Innen kezdve nem nagyon van miről beszélni sajnos.
-
Az megszokja!
Passzolom, gondolom csak gondolnak rá
Amúgy meg jó lenne most már tényleg bármi a 20méteres hosszabbítón kívül, mert ezek a telefon üzemidők szörnyűek, és persze más eszközökhöz is
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
banhammer
veterán
És aki érzékeny az elektromágneses térre?
Az így járt?\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
rbence
senior tag
És akkor majd jönnek az olyan vízálló telefonok,amikre "ráöntik" a készülékházat
"...Life is too short to remove USB safely..."
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
"Az elektromágneses tér segítségévével történő töltés hatásfoka ma még bőven elmarad a hagyományos vezetékes megoldások mögött"
Mennyivel?
Btw, ebben a formában a vezetékes töltésnek nem igazán lehet értelmezni a hatásfokát, mert légmagos transzformátor alkalmazásával csak a vezetéket váltjuk ki, a töltő elektronika adott...
Értelmes kialakítással és kis távolsággal valószínűleg nem is olyan rossz a csatolás.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
mizu
aktív tag
Viszlát töltőcsatlakozók!
▫️ PH! FAN ▫️
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest