Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
macilaci78 #19 üzenetére
Őszintén szólva nem tudom. Az indukció mértéke és a használt frekvencia nagyban befolyásolja az élettani hatását (már amennyire lesz neki), de olyat tuti nem fognak csinálni, ahol kvázi rá vagy kényszerítve, hogy folyamatosan rajta tartsd a kezed.
-
musculus
tag
válasz
macilaci78 #19 üzenetére
Nagyon jó kérdés! Utánanéztem és ilyeneket találtam.
link1 - Döglenek a gombák a kompakt égő mezőjétőllink2 A Levegő Munkacsoport oldaláról egy cikk. Javaslom a "biológiai hatás néhány tipikus esete" résztől nézni.
link3 A szegediek egy rettenetesen rossz weblapon ágálnak a városon átmenő 120 KV-os nagyfesz ellen. Többek között ezt idézik:
American Journal of Epidemiology Vol. 138, No. 7: 467-481, 1993 - 220 kV-os távvezeték 300m-es körzetén belül 2.7-szeres volt a gyermek leukémia kockázati aránya 0.2 µT értéknél, míg 0.3 µT, értéknél a kockázat már 3.8-szeresére nőttA gugli elég sok találata a "csakra" vagy "gyógyító mágnes" kifejezésekkel rokon, azokat most nem linkelném
[ Szerkesztve ]
-
total90
veterán
Fjúcsör... Mész az utcán, előveszed a telefont és a térerő jelző mellett ott van egy "akku erő" jelző is, hogy mennyi kakaóval tölt most az akksi
Höh, most látom, megjött az új egyéni arcképem
[ Szerkesztve ]
-
decoati
aktív tag
mondtam én hogy megöl?
Én csak annyit mondtam hogy 1-2 évtized tapasztalatai alapján esetemben vannak a környezeti és fiziológiai változóknak olyan együttállásai, melyek meglétekor bizonyos párhuzamot tudok vonni saját belső érzeteim, és a közelemben lévő bizonyos elektromos berendezések működése között. Hogy ez mitől van fogalmam sincs, hogy ennek valós élettani, vagy csak simán pszichoszomatikus magyarázata van (elektronikában dolgozom) az szinte tökmindegy, mivel a helyzet kezelésére létrehozott "modellem" működőképes (ilyen esetekben a nagy energiájú/közeli berendezések kerülése/kikapcsolása enyhülést hoz), attól teljesen függetlenül, hogy pl. Te mennyire nézel hülyének.
-
PC-rev-RM
tag
Na végre valami megfoghatatlan, láthatatlan, de hétköznapi(vá váló) dolog! Bár Tesla ezen még röhögne...
-
waithEard
őstag
Ami a hatvanas években sci-fi volt, mára valóra vált. (Persze nem minden
)
-
decoati
aktív tag
Frontérzékeny vagyok, végletes esetben ez a migrénes-hányingeres fajta. Na ha erre rájön némi túlhajszoltság, tehát totál kész vagyok, akkor egyszerűen a diszkomfort érzetem fokozódik rohamosan bekapcsolt elektromos eszközök közelében, pl. falnak tolt bekapcsolt tv-t fél métetes fal mögül, az utcáról megmondok. Ilyenkor aludni pl. csak totál kikapcsolt-leáramtalanított szobában tudok. (de pl az egyik cimborámnak (rádióadó végfokokat szerel/javít) front sem kell hogy megmondja a nagy kilépő teljesítményt, azt mondja "nyomja a tarkóját")
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mit jelent az, hogy érzékeny az EM térre? Miben nyilvánul meg? Ismersz ilyet?
Ha van ilyen, akkor az az illető ne legyen energia takarékos modern "villanykörte" társaságában, vagy bármi modern elektromos kütyü társaságában, mint akár egy monitor. Ergó max egy erdőben tudna élni az illető.
Egy kiállításon odafordítottak egy sima kis antennát az onnan több méterre lévő Acer monitor felé, az antenna meg egy komoly spektrum analizátorra volt kötve, gyak. dőlt a mindenféle EM sugárzás a monitorból. Innen kezdve nem nagyon van miről beszélni sajnos.
-
-
banhammer
veterán
És aki érzékeny az elektromágneses térre?
Az így járt? -
rbence
senior tag
És akkor majd jönnek az olyan vízálló telefonok,amikre "ráöntik" a készülékházat
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
"Az elektromágneses tér segítségévével történő töltés hatásfoka ma még bőven elmarad a hagyományos vezetékes megoldások mögött"
Mennyivel?
Btw, ebben a formában a vezetékes töltésnek nem igazán lehet értelmezni a hatásfokát, mert légmagos transzformátor alkalmazásával csak a vezetéket váltjuk ki, a töltő elektronika adott...
Értelmes kialakítással és kis távolsággal valószínűleg nem is olyan rossz a csatolás. -
mizu
aktív tag
Viszlát töltőcsatlakozók!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Qi vezetékmentes energiaátviteli szabvány legfrissebb változata megnövelt hatótávolságú indukciós töltéssel kecsegtet.
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Vicces képek
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok