Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Csak sajnos a gyalogos offline navi (pl. google hybrid térkép) nagyon zabálja a helyet. 2 giga egy komolyabb város. Az autós navi is foglalja a helyet. És akkor ott a többi program, szóval eléggé oda kell figyelni. Akinek nem fontos a navi annak viszont még szuper csuda nagy játékokkal is jó megoldás a pendrive, csak én sosem értettem az embereket ha ott a gps miért nem használják. Aki tabletet vesz az már az az osztály aki szokott nyaralni is, arra meg marha jó dolog várost nézni.
-
BDave
őstag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Igen és vannak akik ingyen kapnak majd Q-t

-
csoki46
senior tag
Van egy olyan érzésem, hogy ez a készlet se lesz hosszú életű...

-
Ptech
addikt
válasz
hallerlaller
üzenetére
Inkább elfagyizom a 30e-s különbözetet.
Ja, úgy könnyű. De akkor vedd meg itthon, én meg megveszem tőled 60e-ért a mostanit
-
berik899
tag
Be lehet hozatni 60-ért+ posta, de ha bajod van a garival szívsz vagy másfél hónapot ha nem többet, az a + pénz nekem megéri az itthoni garanciát , nem tudom ti hogy vagytok ezzel.
-
Ptech
addikt
válasz
hallerlaller
üzenetére
90e-ért már közel sem annyira poén, mint ~60e-ért

-
-
Halo
senior tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
most akkor csak külföldről lehet megrendelni? ha ezt postai úton teszem, még kellene rá valamit fizetni? vagy... vagy hagynak "futni" állambácsiék az áfamentes táblicskummal?

s ha gondolok egyet, kimegyek Bécsbe, s személyesen veszem meg... akkor simán hazahozom a kezembe, a doboz meg a zsákomban és ennyi? a későbbi gariztatás meg ugye jó a kint kapott EU-s garipapírral is itthon... jól gondolom?
-
BoB
veterán
válasz
hallerlaller
üzenetére
A Nexus One-ban van MicroSD foglalat.
-
Nem értem ezt a folyamatos sírást a háttértár miatt.
Van rajta usb otg amennyire tudom, veszel egy 32gb-os picsányi pendrive-ot fillérekért és kész, ez miért nem jó megoldás? -
Harlek
tag
Az egy dolog, hogy nem lehet a tárhelyet microSD kártyával bővíteni, de a készülékben 3G/4G sincs, tehát még a cloud tárhely használatához is wifi kell. Ergo ha valaki nagyobb mennyiségű adatot akar magával vinni, akkor bizony a 8 giga elég hamar kevés tud lenni (főleg, mert ugye ténylegesen nem is kihasználható mind a 8 giga).
Az megint más kérdés, hogy akinek ilyen kütyüre futja, annak valószínűleg a telefonján is van wifi hotspot és a cloud elérés máris megoldott, csak ugye ez azért kicsit macera.
-
BDave
őstag
válasz
hallerlaller
üzenetére
De igen, azt is csak onnan lehet megvenni, mint ahogy egyenlőre a 7-et is.
-
Sefter
veterán
miért kell kispórolni egy 10 centes kártya olvasót...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- E-roller topik
- Gyúrósok ide!
- Hálózati / IP kamera
- 2026 - Íme a 18. héten megjelenő játékok listája
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- 9440 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Macbook Pro 14" M1 Pro 16GB 512GB
- Apple MacBook Pro 14" 2023 M2 Pro 16 GB / 1TB SSD asztroszürke
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest