- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
De birom hogy a touch id-t sokan meg biztonsagi, nem pedig kenyelmi megoldasnak tartjak... Vegeredmenyben csak egy jelszot kell megkerulni, mert az az alternativaja... De gyorsabb mint a jelszo/pattern/pin/etc
-
kimista
aktív tag
mekkora %-át foglalja el a kijelző az előlapnak? van egyáltalán ellenfele? ( a sharp nokeretes teloját hagyjuk) ez csak nekem szamit? sztem iszonyat szép, ha kijön, lecserélem a Z2-t (amit btw idáig nem nagyon tudtak szépségbe überelni - tudom, szubjektív)
-
Miután fotó alapján előállítottak már az ilyen telefonok által is elfogadható ujjlenyomatot... szerintem csak attól függ, hogy hol használja az ember, hogy pontosan mitől is tart.
Általában fenntartásokkal kezelem az olcsosított kínai eszközöket. Hagyd meg nekem ezt a kiváltságot.
-
Danny365
őstag
válasz
lionhearted #19 üzenetére
Jajj, most mi lesz?!
Szerintem te magad sem tudod megmondani, hogy neked személy szerint mi ezzel a problémád. Hurr durr, muh privacy.Egyébként meg biztos vagyok benne, hogy a telefon használható lesz az ujjlenyomat-olvasó használata nélkül is...
-
De jó lesz, az amcsik után, már a kínaiak is tudják az ujjlenyomatom (digitális) mását...
-
Fippo
csendes tag
Várom már a telót
Kíváncsi vagyok tényleg gyorsabb lesz-e az apple touchID-nél -
daninet
veterán
válasz
Janesz1981 #8 üzenetére
az kimaradt, hogy a kínaiak os-nek hívják ezeket a mittoménmiket (gondolom egy kernel is van hozzá), de akkor sem OS, hiába baszogattok vele, legalább félig igazam van
-
törölt tag
válasz
Janesz1981 #8 üzenetére
Honnan tudná?
A Sense is csak egy launcher, nem?
-
Beri78
őstag
hát ez megint nagyot fog szólni
-
Tibee86
nagyúr
"a gyártó azt ígéri, hogy az azonosítás az Apple ToucID-nél kétszer gyorsabb lesz"
Kíváncsi leszek, ezt hogy mint érik el. -
hito
nagyúr
Azt már lehet tudni, hogy optikai stabi lesz a kamerában?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest