Új hozzászólás Aktív témák
-
CrAck69
senior tag
tényleg ígéretesnek ígérkezik, már várom hogy jöjjön a többi gyártótól is és legyen egy kis árcsökkenés
-
plus44
veterán
Tökéletes, kell még mindig, de ha drágább lesz, mint az Ipad 2 akkor nagy szívás...
-
rakloo
aktív tag
Szerintem egy picivel nagyobb kijelző is elfért volna. Túl vastag a keret...
-
skajwa
senior tag
Lehetőségként mindenképpen szükég van a flash-re, különben egyetlen tablet sem fog kiváltani egy laptopot, vagy egy asztali gépet. Lehet a RIM-nek is elég lenne egy flash ki-/bekapcsolsi opció.
-
törölt tag
Én a telefonokra értettem a kérdést, hogy mi a lemaradás, mert írtad, hogy ott ez a helyzet.
Abban egyetértünk, hogy az iPad jelenleg a csúcs, ha lenne kisebb kiadás vennék is egyet! Sokszor fölöslegesnek érzem az Apple körüli hype-ot, de tableteknél érthető, hogy ahhoz viszonyítanak mindent!
-
-
valamiért az az érzésem, hogy hasonló dolog fog lejátszódni a tableteknél is, mint anno az érintős-revolutionnél pár éve..az apple kihoz vmi újat, sokan fanyalognak, aztán lassan mindenki belevág, de végül senki nem hozza tökéletesre a dolgot.
ez playbook pedig tetszene, külsőre, belsőre egyaránt, csak vmiért mégis kétkedem...
-
Probber
őstag
válasz
Davidoff91 #5 üzenetére
Akkor a szám címe is nagyon találó.
(#4) ^Clown
Az is biztos.Ha sikerül áthidalniuk az üzemidő problémáját, akkor szerintem ez a PlayBook még nagyot fog szólni.
-
Arthuro_Adam
őstag
válasz
Davidoff91 #5 üzenetére
Nekem az összes eddig bejelentett Tablet közül ez tetszik a legjobban.
-
Davidoff91
aktív tag
Jajj ez a kütyü virít a Black Eyed Peas - The Time cimű dalának videóklippjében.
Gondolom a kb 3 perces klipp után rögtön dugták is töltőre...
-
^Clown
addikt
Nekem is bejön, az ára majd lehervasztja a mosolyt az arcunkról
Viszont az Adobe-nál végre ébresztőt fújhatnának a programozóknak, mert botrány ez a Flash... Erőforrás és akkuidőzabáló dög, épp ezért találták ki a hardveres gyorsítást, ami szép és jó - lenne, ha működne normálisan. Majd a 10.2-ben sikerül végre? Mert a 10.1 eddig csak szenvedés.
Persze azt hozzáteszem, nincs könnyű dolguk, ezerféle hw-re kell(ene) optimalizálni, stb., de pont ezért vannak kitalálva a különféle szabványok. -
Bathory Peti
aktív tag
nem rossz kis cucc,nekem tetszik
-
törölt tag
remélem megoldják a dolgot, nagyon tetszik ez a PlayBook!
-
törölt tag
de megszivattatok reggel az elsó képpel szinte szétszedtem az egeremet hogy mivanmár miért nem indul...
egyébként még mindig tetszik ez a cucc, bár az ára gondolom ipad fele fog inkább mozogni. majd jövőre...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fujifilm X
- TCL LCD és LED TV-k
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest