Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.balazs.95
veterán
válasz
internetezoo #102 üzenetére
Én azt bírnám nagyon, ha a meglévő Nokia Store-t (egykori Ovi Store) egészítenék ki Android támogatással.
Vagyis S40, Asha, Symian és MeeGo mellett/helyett Androidos appokat is lehetne feltenni, és az lenne a Nokia/Androidon is.Én legalábbis így csinálnám a Nokia helyében.
-
internetezoo
senior tag
Ha a Nokia kiveszi a Play áruházat és a saját boltját rakja bele. akkor felmerül a kérdés HONNAN és MILYEN alkalmazások lesznek? Áthívja a Playről a fejlesztőt? Vagy már régóta tervben volt és már vannak saját alkalmazásaik?
-
Dilikutya
félisten
Akkor mi a halál kócos f***áért írsz ide?
Amúgy nem hiszem, hogy parasztul szóltam volna hozzád, úgyhogy ha ez a beszélgetés egy kocsmában történik, már fejjel lefelé lógnál a WC-ben. Az ilyeneket szívesen elkaparnám.Én pl. sajnálom, hogy így, ezzel indul(na) a Nokia androidos karrierje. 12 éve használok mobiltelefont, és egészen tavaly nyárig csak Nokia gazdája voltam. Nem mertem belevágni a WP8-ba, Androidot meg már ismertem akkor, és visszatartott, hogy bármennyire is jónak, gyorsnak tartják, még a 70-80 ezres telefonokban is csak 512Mb RAM volt június elején.
-
Gambas
tag
válasz
sz.balazs.95 #96 üzenetére
Balázska hagyjál😊Hányszor írjam még le,hogy nem kell Nokia😊😊
-
Dilikutya
félisten
-
Gambas
tag
válasz
sz.balazs.95 #86 üzenetére
Ericsson p910!!Na az volt innováció!De mindegy hagyjuk!Számomra meg az eladási számok alapján a Wp egy hulla.Lehet szépíteni,de a franc se használja a többi márkához képest!!Kicsit Htc feeling,jó meg gyors meg állitólag a legjobban optimizált.Mégsem hódít!Most jön az,hogy Alma meg Samu a reklám miatt tart ott ahol....Ezt is elhiszem egy kicsit!De több tíz millió ember nem téved@!!
-
sz.balazs.95
veterán
A Nokia a 9000 óta, vagyis 1996 óta készít okostelefonokat, egészen 2007-ig ők voltak a leginnovatívabbak a piacon. Konkrétan ők alkották meg és alakították az okostelefon piacot 11 éven keresztül. Ehhez képest az Apple és a Samsung összeadva is kutyafüle...
Most akkor miről beszélünk? -
Gambas
tag
válasz
sz.balazs.95 #82 üzenetére
Válaszodban az igazság:Az eladásokat nézve igaz,hogy a wp gyenge.Csupán ezt írtam én is!! Mivel a Nokia erőltette a wp-t emiatt lett egybemosva a neve ezzel.Teljesen mindegy ki fejlesztette!A samsungot,meg az összes droidot lehúzzák mert droid!Pedig azt sem Ők fejlesztették,csupán egy rendszer amit használnak!
-
Gambas
tag
válasz
Quasi_modo #81 üzenetére
Nem érted az intrikát mi?? AZT AKAROM MONDANI,HOGY A NOKIA SEMMI VILÁGRENGETŐ DOLGOT NEM TETT LE AZ ASZTALRA OKOSTELEFON TÉREN!!!!Olvasd el a kommentet amire ezt írtam......59# Hsz....
-
Gambas
tag
Ahogy Te írtad:Voltak a Nokia-nak nagy dobàsai!Ez így van!Csak nem a wp az!!
-
Gambas
tag
válasz
Quasi_modo #76 üzenetére
62# Idézet: ..azért vannak ilyen előkelő helyen az okos telefon piacon! ÉRTELMEZZZZ!!!!
-
Ricardo
titán
válasz
Dilikutya #77 üzenetére
Sokan tudják , de hidd el rengetegen nem értik hogy az ő telefonjukon miért nem úgy megy egy adott app, mint a szomszéd srác telefonján.Fogalma sincs a ram méretéről, vagy a droid verzióról, csak hogy az is droid meg az övé is, igaz kicsit annak nagyobb a kijelzője, de az nem számít.
Aztán szidja az alkalmazást, hogy "szar, kifagy, el sem indul, nem engedi telepíteni"....stb aztán kiderül hogy egy olyan telefonról ír amin a rendszer éppen hogy elfutMégis az alkalmazást szidja,és még véletlenül sem látja be, hogy a telefonja kevés hozzá.
-
Gambas
tag
válasz
sz.balazs.95 #64 üzenetére
Vehetnének az emberek olcsó wp-t is ,de inkább droidot vesznek....A fele a reklám miatt a másik fele meg azért mert egyszerű átlátható rendszer.
-
Gambas
tag
válasz
Quasi_modo #68 üzenetére
Te meg úgy teszel mint aki nem tud olvasni meg értelmezni😊😊Azt írtam,hogy az OKOSTELEFON piacon nincs túl előkelő helyen!Nem 6110,banán Nokia,N8 időszakról beszèlek.
-
GGMPC
őstag
Ez egy az egyben olyan, mintha az IKEA gyartotta volna gyerekeknek - falhoz csapdosni!
-
Ricardo
titán
-
Gambas
tag
válasz
Quasi_modo #66 üzenetére
1610 es Nokiaval kezdtem...
-
Dilikutya
félisten
válasz
aprokaroka87 #57 üzenetére
Nyílt forráskódú rendszerek hátrányai, hogy bele lehet nyúlni...
-
sz.balazs.95
veterán
Pl. az atomstabil N9-et.
Vagy az N8-at, ami Belle FP2-vel, és egy egymagos 680 MHz-s procival kb. azt hozza, mint egy droid 2mag-on, 1 GHz-en.A Symbian kiment a divatból, a WP meg sosem volt az, ezért tartanak itt...
Nameg ha egy átlagfelhasználó azt látja, hogy minden gyártó, aki eddig nem rendelkezett saját OS-sel, beáll a droid mögé, ezáltal a piacon kapható telók túlnyomó többsége droidos lesz, akkor még jó, hogy olyan telót vesz, az alacsony árról nem is beszélve. -
Dilikutya
félisten
Azt azért remélem te is tudod, hogy az okostelefontulajdonosok jó része nem csak hogy nem HC játékos, de még csak nem is HC felhasználó. Vagyis: telefon, SMS, Facebook, Angry Birds. Már a böngészős netezés sem feltétlenül a többség. Ezeket a telefonokat már a barátságosabb árfekvésű előfizetések mellé is aprópénzért, esetleg 0Ft-ért dobálják. És egy 5000Ft-os előfizetés nem olyan nagy dolog, hasonló képességű Samsungokat is lehet kapni 0-1Ft-ért. Pl. Galaxy Trendhez volt szerencsém közelről, kollégát költöztettem át rá egy gombos Sony Ericssonról. Nem volt lassú, neki pont jó arra, amire használja, és ilyenből van több. Tömegközlekedésben is mit látsz, mindenki sudokut nyomkod, meg Facebook-ot. Még az iPhone és S3/S4 tulajdonosok is. Rengeteg olyan csúcskategóriás készülék tulajdonos van, akinek csak azért van ilyen telefonja, mert megengedheti magának, de képességeit tekintve egy alsókategóriás androidos is kiszolgálja, és 512Mb RAMmal azért nem lassú már a készülék 4.1.1-nél sem (lassabban indulhatnak az appok, de nem vészes).
-
C$abi
aktív tag
Nincs vaku
A KitKat jó pont, de ami az eddig látott képeken látható UI az úgy szar ahogy van. Használnának stock Holo UI-t... -
gsiferke
csendes tag
Majd a Nokia megmutatja hogyan kell akadásmentes androidot kiadni!!!!!!!!
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
FireFox1996 #49 üzenetére
512MB rammal hová indulnak ?
Ki a földekre. -
Воланд
titán
válasz
aprokaroka87 #53 üzenetére
nem lehet.
nincsenek google szolgaltatasok ≠ buta droid. lasd amazon.
-
maximilian4
addikt
Én azért kíváncsi vagyok rá. A tesztekből majd kiderül minden.
-
joey04
titán
ronda, gyenge és buta. és szerintem még drága is lesz.
-
aprokaroka87
nagyúr
Akkor erre pl a play áruházat sem lehet majd .apk-ból feltelepiteni?
Kérdés hogy egy lebutitott Droidnak mi értelme? -
Gambas
tag
Borzalmas,ezt kinek,minek?
-
Ricardo
titán
válasz
maximilian4 #48 üzenetére
Nem kell hozzá HC játék. Pár alkalmazás, és máris elfogyott a ram.
Ha a rendszer el is fut folyamatosan a külső appoknak bizony kell az erő. Nem véletlen, hogy még a WP készülékek sem jönnek lassan egy giga alatt -
FireFox1996
őstag
512MB rammal hová indulnak ?
-
-
bigmasterg
addikt
Igazán csinálhatnának egy androidos kamerás modellt.
1020 droidos megfelelőjét -
moleculez
veterán
Vaku az ablakba???
-
elmepocok
tag
Mindenki csak szidja... Honnan tudjátok, milyen lesz?
-
rizso
addikt
válasz
Répafőzelek #30 üzenetére
Ott a pont
-
Fritz Teufel
addikt
Ezennel a keresztségben legyen a neve: Nokia Lumia Tomato Low-End
-
sz.balazs.95
veterán
Google mentes Android? Tetszik.
Viszont a fél GB RAM nem annyira. -
maximilian4
addikt
Én nagyon kíváncsi vagyok a telefonra. Pont az ilyen tudású telefon mellett van értelme a kitkat-nek ezt ne felejtsük el. Most megtudjuk, hogy a google állítása helytálló-e. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy itt sokan elfelejtették...
-
B1T3
addikt
Várom már az idei MWC-t, hátha meglep a Nokia.
Mondjuk én is remélem, hogy ha lesz is androidos Nokia telefon, akkor nem a hírben szereplő formában valósul meg.
-
Tomcat
őstag
Ezek a telefonok egytől egyig még csak prototípusok amiket mostanában hírbe hoznak a Nokiával. Nem lehet belőlük messzemenő következtetéseket levonni. Mivel idejük bőven van így nem kell sietniük semmivel sem. Egyelőre az új technológiákat tesztelik, keresik az új lehetőségeket, megoldásokat és masszívan készülnek az "új világra", a Microsoft-al való szétválás utáni időszakra. Amikor is majd ki-ki a maga területén folytatja tovább. Én is és velem együtt nagyon sokan tűkön ülve várjuk a csempe nélküli újra "valódi" Nokia telefonokat.
-
dsr
senior tag
512 Ram ebben is ? Miért csak ennyi ? ...
-
tothmaxy182
őstag
Zsírtaszító bevonat nem lesz rajt, az tuti!
-
jampop
tag
Nem ez a jó irány...
-
Répafőzelek
tag
Ennek az egésznek annyi lesz az értelme, hogy jó kis bukás lesz az egész és majd rá lehet fogni az egészet az Androidra, hogy életképtelen rendszer a W8-hoz képest
-
pengwin
addikt
válasz
Maxentius #25 üzenetére
Értsétek már meg, hogy a Nokiának a többi divíziója megmarad... többek közöztt a térképes, a hálózatépítő, stb. LESZ NOKIA, csak telefont nem gyárt már. Ettől még a cég lehet komoly lehetőséget lát az okostelefonos szolgáltatásokban, lehet csak demózni akarják az Androidra szánt dolgaikat
-
Jimmy66
senior tag
Nem egy Sony design...
-
huhuhuu...
tag
Tiszta röhej ez a vacak . Ezzel megint jól beégnek .
-
Hát ez borzalom (számomra) legalábbis 'remélem ez csak egy megmaradt concepcios készülék a polcaikrol hogy igen ez csak egy kindulási pont volt de az igazit nem mutatjuk meg bi-bi-bi cimmel. És csak is a kedélyeket bombázák
-
BobTail
őstag
... és hol van a visszafelegomb?
-
korcsillio
addikt
Nekem se a külsö,se a 'belsö' nem jön be
-
nagy.renato
csendes tag
Ezeket a képeket utólag módosítják ilyen rosszra, vagy nincs jobb kamerájuk? Ufó észlelés fénykép szint, csak közelről
-
Blyan
félisten
Elsőként veszek.
-
halkow
őstag
20k megér többet nem
-
babkukta
senior tag
Mi ez az 512 Ram mánia? Vmit nagyon tudhatnak.. vagy nem.
Egyébként ez a hátlap üveg, vagy fos Samsung/LG féle???
És formatervre miért ugrik be a Z1 Compact...? -
kakuk.tamas
addikt
Samsung Galaxy S5, Nokia Normandy aka X aka Asha 1540...
Csupa találgatós, feltételezős hír...
Konkrét hírek, amiknek van is hírértéke mikor lesz?! Lesz egyáltalán??? -
kbyte1024
veterán
Borzalmasan ronda
remélem tényleg kamu a hír
-
jacis
nagyúr
Szerintem nem lesz itt androidos Nokia. Kezd ebből a sok idióta hírből elegem lenni.
-
Ricardo
titán
Az 512 ram nagyon kevés.
-
lowlight
tag
Az a jó, hogy ez köszönő viszonyban sincs a korábbi "kiszivárgott" képekkel.
Jaj... ezek a tech pletykák!
A szalonnás kézzel tapicskolt kijelző tényleg nagyon vonzó...
-
Kelmerneth
csendes tag
Pet-palack. Ronda és olcsó kinézete van. Szerintem is Google mentes lesz.
-
Cyberpunk
félisten
Sokat mondó képek.
Legalább letörölhették volna tiszta zsír, és ujjlenyomat.
-
Nigér
őstag
Azok a zsíros ujjlenyomatok egy only-Nokia launcher részei?
Bazz, így lefotózni valamit, 2 sec lett volna letörölni... -
spawn21
veterán
Borzalmasan néz ki
Na azért várjuk ki a végét
-
válasz
bollokcs80 #1 üzenetére
Elég gyengécske...
A Firefox mobil ellen indul hadba?
Illetve! Ezzel most az ass-ha kukázódik is? -
bollokcs80
Korrektor
Elsőre azért kihozhattak volna valamit egy giga RAM-mal....
Azért a KitKat komoly pozitívum.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- 250db DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest